Law Abiding Citizen

Raporteaza film nefunctional!

Law Abiding Citizen 2009 este un film american thriller regizat de F. Gary Gray de la un scenariu scris de Kurt Wimmer, in care joaca Jamie Foxx şi Gerard Butler. Filmul are loc în Philadelphia şi spune povestea unui om a cărui dezvoltat tendinţe sociopat a condus-l în uciderea în timp ce vizează nu numai familia lui criminal, dar, de asemenea, sistemul de justiţie penală. Law Abiding Citizen a fost lansat teatral în America de Nord pe 16 octombrie 2009.

Filmul a fost nominalizat pentru Premiul Saturn pentru cel mai bun Actiune / Aventura / Thriller Film de ani, iar filmul ia adus, de asemenea, NAACP Image Awards nominalizări atât pentru Jamie Foxx (actor remarcabil intr-un Picture Motion) şi F. Gary Gray (Dirijat deosebite într-un Picture Motion)

În timpul unei invazii acasă, Clyde Shelton (Gerard Butler), martorilor şi uciderea soţiei sale fiica lui în mâinile de Clarence Darby (Creştin-Stolte) şi complicele lui, Rupert Ames (Josh Stewart). Procurorul Nick Rice (Jamie Foxx), susţine că acţiunea împotriva Darby este slab, chiar cu mărturia lui Clyde singur este suficient pentru a dovedi vinovăţia nici suspectului. O afacere care se face prin Darby va da mărturie trimite Ames la Death Row în schimbul unei pedepse mai mică. Deoarece Darby a fost criminal real, Clyde este lăsat simte trădat de sistemul de justiţie.

Zece ani mai târziu, Rupert este executat printr-o injecţie letală partida, care lasă o moarte lenta, dureroasa. Autorităţile suspectează că Darby este vinovat şi converg în casa lui, dar Darby scapă atunci când primeşte un apel telefonic misterios conducându-l într-un depozit. Acolo, el sfârşeşte incapabile printr-o serie de evenimente, iar apelantul necunoscut se revelează a fi Clyde.

În timp ce Darby este paralizat, Clyde încet-l dismembers. Găsirea cadavrul mutilat Darby lui, Nick, asistentul său Sarah Lowell (Leslie Bibb), Detectivi Dunnigan (Colm Meaney), Garza (Michael Irby) şi autorităţile dau seama că Clyde a fost în spatele crimelor şi arestarea-l ca suspect principal. El mărturiseşte vinovăţia sa înainte de a oferi o mărturisire completă, în schimbul pentru o saltea nouă, în celula sa, pe care Nick fără tragere de inimă este de acord. Clyde se reprezintă la audierea sa în faţa judecătorului Laura Burch (Annie Corley), dar este consternat atunci când se acordă cauţiune. El a genelor la ea de peste vina lui aparentă şi este, ulterior, a avut loc în sfidarea curţii.

Acordate saltea său, Clyde dă mărturisirea lui completă şi cere o masă, împreună cu iPod-ul său, de exact un 00 noaptea a doua zi, în schimbul pentru a dezvălui locaţia de avocat lipsa lui Clarence (Richard Portnow). Clyde primeşte masa lui de la ora 01:08, şi, ca rezultat, detectivii ajung prea târziu pentru a salva avocat. Între timp, crimele lui Clyde colegul de celulă, cu os de la friptură şi este trimis la izolare.

Sarah găseşte mijloace de probă conectarea Clyde cu Departamentul Apărării. Nick Jonas si Procurorul Cantrell (Bruce McGill), să înveţe de la o persoană de contact CIA (Michael Kelly), care Clyde a fost un geniu tehnic care a facilitat asasinate, şi este un strateg genial specializat în eliminarea obiectivele prin mijloace neconventionale. După ce judecătorul Burch este ucis de un telefon mobil explodează, Clyde declară că, dacă el este eliberat de toate acuzaţiile şi eliberaţi de a doua zi dimineata la ora 06:00 am, el va “ucide pe toţi”. Atunci când cererile sale nu sunt îndeplinite, cinci membri ai personalului şi Sarah sunt ucisi cu bombe auto. Între timp, primarul (Viola Davis), alarmat la moartea a personalului procuror, atribuie detalii de protecţie pentru Nick si Jonas. Nick Jonas si participa la funeraliile lui Sarah mai târziu. Lăsând în acelaşi timp cimitirul convoiul lor este într-o ambuscadă de către un weaponised UGV robot, care ucide Jonas.

Nick încearcă să demisioneze, dar primarul refuză să-l accepte, în loc să-l de numire ca interimar District Attorney. Nick primeşte informaţii de la Chester prietenul lui Sarah, care să conducă la un garaj detinuta de Clyde lângă închisoare, unde el şi Dunnigan descoperi un tunel care duce la celulele izolare. Aici sunt echipamente de supraveghere, de arme, şi deghizări. Planurile lui Clyde indica el a plecat la Philadelphia City Hall. Deghizat ca un om de serviciu, el a pus o bombă, în scopul de a ucide primarului în timpul unei întâlniri cu oficialii de securitate din oraş. Nick se grabeste sa primărie şi găseşte bomba, dar specialistul eliminarea bomba nu este în măsură să-l dezarmeze, şi nu pot evacua clădirea de frica Clyde se uită.

Între timp, Clyde se întoarce la celula sa şi găseşte Nick aşteptare pentru el. Nick îl avertizează împotriva activarea bomba cu telefonul său mobil, dar Clyde face acest lucru oricum. Nick sigiliilor uşa celulei şi fuge de construcţii. Clyde brusc seama că au pus bomba sub pat. Cele detonează bombe, l omoară.

Scena finală este Nick şi soţia lui (Regina Hall), în cele din urmă posibilitatea de a viziona pe fiica lor la considerentul ei.

One Response to “Law Abiding Citizen”

  1. The Grey online subtitrat
    8 martie 2012 at 12:48 #

    Imi place filmul, este unul reusit si bun dupa mine, va doresc vizionare placuta!