Lady and the Tramp

Raporteaza film nefunctional!

În dimineaţa de Crăciun 1909, Jim Buna dă Darling, soţia sa, un pui de cocker spaniel-ul pe care le nume Lady. Lady se bucură de o viaţă fericită, cu doi şi cu o pereche de caini din cartier, un terrier scoţian numit Jock şi o încredere numit Bloodhound. Între timp, în oraşul de cale ferată, un mutt rătăcit, menţionată ca Tramp, traieste viata din clipă în clipă, fie cerşind pentru resturi de la restaurantul italian locale sau de a proteja său coleg de maidanezi Peg (un Lhasa Apso) şi Bull (o engleză buldog) de la hingher locale.
Mai târziu, Lady este mâhnit după Jim Stimati şi Darling a începe o tratează destul de rece. Jock şi de încredere vizita ei, şi stabileşte că schimbarea de comportament se datorează Darling, aşteaptă un copil. Jock şi de încredere în timp ce încerca să explice ceea ce un copil este, Tramp oferă gândurile sale proprii pe această chestiune. Jock şi de încredere să ia o antipatie imediat fără stăpân şi să ordone el din curte. Ca frunze tramp, el aminteşte că Lady “, atunci când copilul se mută în, câinele se mută afară”.
În cele din urmă, copilul ajunge şi Jim Stimate şi Darling introduce Lady la copil, de a creşte Lady cine fond. Curând după aceea, cei doi decid să meargă pe o excursie impreuna, lasand lor mătuşa Sarah să se uite după ce copilul şi casa. Mătuşa Sarah, cu toate acestea, nu-i plac cainii, refuzul de a permite Lady lângă copil. Când Lady ciocniri cu matusa lui Sarah două probleme de luare a siamez pisici, Si si Am, ea are Lady la un magazin de animale de companie pentru a obtine un bot. Lady fuge, dar este urmărit de nişte câini de stradă. După ce salvează Tramp Lady, doi vizita o grădină zoologică locală, în cazul în care trucuri navelor tramp, un castor în eliminarea botul. Mai târziu, Tramp Lady arată modul în care el trăieşte “Footloose şi guler-free”, în cele din urmă duce într-o cină la lumina lumânărilor italian. Lady începe să scadă în dragoste cu Tramp, şi cei doi petrec noaptea împreună pe un deal, în parc.
Ca Lady Tramp escortă înapoi acasă a doua zi, Tramp stârneşte probleme într-o cooperare de pui. Ca cei doi caini fugă, Lady este prins de câine-Catcher. La lira, ceilalţi câini admira Lady licenţă, aşa cum acesta este felul ei din Pound. Curând câinii dezvăluie prietenele tramp de multe şi de modul în care el este puţin probabil să se stabilească mai jos. În cele din urmă, Lady sunt colectate de către mătuşa Sarah şi este legat de un cotet de caine curte. Jock şi vizita de încredere să-i mângâie, dar atunci când ajunge la Tramp-mi cer scuze, tunet începe să bubuit ca Lady furios se confruntă cu el despre prietenele sale din trecut şi de incapacitatea de a salva ei, după care frunze tramp.
Momente mai târziu, aşa cum începe să plouă, Lady vede un sobolan încearcă să se furişeze în casă, cu intenţia aparentă de a afecta copilul. Lady latra frenetic, dar mătuşa Sarah îi spune să fie liniştit. Tramp o aude şi se execută din nou pentru a ajuta. Tramp intră în casă şi se confruntă cu şobolan în pepinieră. Lady rupe liber şi curse la grădiniţă pentru a găsi şobolan pe patutul copilului. Tramp reuşeşte să-l omoare pe şobolan în luptă, dar bate pe pat de copil în procesul de, trezind copilul. Când mătuşa Sarah vine în ajutor copilului, ea vede cele două câini şi crede că ei sunt responsabili. Ea forţează Tramp într-un dulap şi Lady in subsol, apoi solicită lire sterline pentru a lua Tramp departe.
Jim Stimati şi retur Darling ca dogcatcher plecarea. Ei elibera Lady, care le conduce şi mătuşa Sarah a şobolan mort, justificare Tramp. Overhearing totul şi realizarea Chase Tramp intenţiile, Jock şi de încredere după vagonului dogcatcher lui. Jock este convins demne de încredere, de mult timp, deoarece a pierdut simţul mirosului, dar vechi copoi este capabil de a găsi vagon. Ei au coaja la cai, care crească şi răstoarne vagonului pe un pol de utilitate. Buna Jim ajunge într-un taxi cu Lady, şi Lady reuneste cu Tramp. Cu toate acestea, demne de încredere, este rănit în luptă şi urlă Jock în durere.
Că de Crăciun, Tramp, acum o parte a familiei lui Lady, are guler propriu şi de licenţă. Matusa Sarah a fost, de asemenea, împăcat cu Lady prin trimiterea ei o cutie de biscuiţi pentru câini. Doamna si Vagabondul ridica patru pui impreuna: trei semene cu Lady (Annette, Danielle, şi Collette) şi alte seamănă Tramp (om de nimic). Jock vine pentru a vedea familia, împreună cu încredere, care este atent la mersul pe jos sa mai reparat-picior.