Kung Fu Panda

Raporteaza film nefunctional!

Kung Fu Panda 2008 este un calculator american animat-comedie film de acţiune produs de DreamWorks Animation şi distribuit de Paramount Pictures. Acesta a fost regizat de John Wayne Stevenson si Mark Osborne si produs de Melissa Cobb, si stele vocea Jack Black, împreună cu Dustin Hoffman, Jackie Chan, Angelina Jolie, Ian McShane, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, Randall Duk Kim, James Hong, Dan Fogler, şi Michael Clarke Duncan. Amplasat într-o versiune de China antică populat de animale vorbitoare antropomorfe, intriga se invarte in jurul unui panda bumbling numit Po, care aspiră să fie un maestru Kung Fu. Atunci când un rău Kung Fu luptator este prezis de a scăpa de închisoare, Po este numit involuntar ales un destinate pentru a aduce pace în teren, spre disperarea de rezident Kung Fu războinici [1].

Deşi conceptul de “Kung Fu Panda” a fost în jurul valorii de cel puţin din 1993, lucrează la filmul nu a început până în anul 2004 [2]. Ideea filmului a fost conceput de Michael Lachance, [3], un executiv DreamWorks Animation. Filmul a fost iniţial destinat să fie o parodie, dar regizorul Stevenson a decis în loc pentru a trage o comedie de acţiune de film Wuxia care incorporeaza arhetipul eroului narativ de parcurs pentru personajul principal. Animatie pe computer în film a fost mult mai complex decât orice DreamWorks au făcut înainte. Ca şi în cele mai multe filme de animaţie DreamWorks, Hans Zimmer (colaborarea cu John Powell, de data aceasta) a marcat Kung Fu Panda. El a vizitat China pentru a absorbi cultura şi de a cunoaşte China National Symphony Orchestra, ca parte a pregătirii sale. O continuare, Kung Fu Panda 2, a fost lansat pe 26 mai 2011.

Kung Fu Panda a avut premiera în Statele Unite, la 6 iunie 2008, şi a primit de la clienţi foarte favorabile de la critici şi de cele mai multe din film merge publice, inclusiv publicul din China, care au fost impresionaţi cu fidelitate film la cultura lor. Filmul garners prezent, un 88% “Certified Fresh” de rating de aprobare de la Rotten Tomate Agregator de revizuire. Kung Fu Panda deschis in 4,114 cinematografe, extrapolare 20.3 milioane dolari în ziua de deschidere şi de 60.2 milioane dolari în weekendul de deschidere, care rezultă în poziţia numărul unu la box-office. Filmul a devenit de deschidere mai mare DreamWorks pentru un film non-sequel, filmul cu cele mai mari incasari animat de an la nivel mondial, şi a avut, de asemenea, weekend, a patra cea mai mare deschidere pentru un film DreamWorks animat la box-office american si canadian, în spatele Shrek 2, Shrek În al treilea rând, şi Shrek Forever After

Povestea este situat în Valea de Pace, un teren fictiv in China antica, locuite de animale antropomorfe. Po (Jack Black), un panda stângaci, este un fanatic Kung-fu, care il idolatrizeaza Furious Five-tigroaică (Angelina Jolie), Monkey (Jackie Chan), Mantis (Seth Rogen), Vipera (Lucy Liu), şi Crane (David Cross )-un cvintet de kung fu de masterat instruiţi de panda roşu numit de Master Shifu (Dustin Hoffman), pentru a proteja vale. Pentru ca el lucreaza in gasca lui [5], tatăl lui Ping lui (James Hong) restaurant de taitei, Po este în imposibilitatea de a realiza visul de a deveni un maestru Kung Fu însuşi.

Într-o zi, mentorul Shifu lui, broasca testoasa Oogway vechi (Randall Duk Kim), are o viziune care fost student Shifu şi fiul adoptiv, răul Snow Leopard Tai Lung, va scăpa din închisoare şi a reveni la Valea de pace să se răzbune pentru a fi negat Defilaţi Dragon, care se spune că deţine secretul puterii nelimitate. Shifu deţine un turneu kung fu pentru Furious Five, astfel încât Oogway pot identifica legendarul Dragon Warrior, un maestru Kung Fu demn de a primi Defilaţi Dragon şi capabil de a învinge Tai Lung. Forţată să ia o căruţă de taitei greoaie la turneu, Po ajunge după uşile aproape de arena şi este în imposibilitatea de a intra. Disperată pentru a vedea Dragon Warrior fi ales, Po însuşi curele la un set de focuri de artificii şi rachete în cer. Po blochează în mijlocul arenei, la momentul Oogway este de a sublinia Dragon Warrior. Pentru a surpriza de toţi cei prezenţi, alege Oogway Po.

Nedorind să creadă că o “panda mare, gras” ar putea fi Dragon Warrior, Shifu încearcă să expedieze Po de berating şi ridiculizând-l în formarea sa renunti cu Furious Five, care dispreţuiesc în mod similar şi Po macheta pentru lipsa lui de abilitate în Kung Fu . Cu toate acestea, după ce a primit sfaturi utile de la Oogway, Po indura formării sale istovitoare şi încet începe să se impaca cu sine insusi la cinci, cu tenacitatea lui, indemanare culinară, şi umor bun. Între timp, Tai Lung (Ian McShane), iese din închisoare după cum se prevede Oogway, alegerea ironic încuietori sale cu o pană de gâscă un mesager pe nume Zeng (Dan Fogler), Shifu a trimis pentru a împiedica evadarea iminente Tai Lung lui. Shifu învaţă de evacuare Tai Lung şi informează Oogway, care extrage o promisiune de la Shifu Po de a instrui şi apoi urcă. Încă în imposibilitatea de a înţelege elementele de bază ale kung fu şi mărturisind o crippling auto-dezgust, Po pierde nădejdea că el nu are nici o şansă de a învinge Tai Lung. Shifu, însă, descoperă că Po este capabil de fapte fizice impresionante, atunci când motivat de alimente. Folosirea alimentelor ca întărire pozitivă, Shifu succes antreneaza Po să includă aceste fapte într-un improvizat, dar eficienta kung fu stil.

În acelaşi timp, Furious Five stabilit pentru a opri Tai Lung se, numai pentru a fi copleşit şi învins de greve nervoase Tai Lung lui. Shifu decide că Po este gata pentru a primi Defilaţi Dragon, dar de parcurgere dezvăluie nimic, dar o suprafata de gol, reflectorizante. În disperare, Shifu comenzi Po şi cinci de a evacua vale în timp ce el întârzie Tai Lung, atâta timp cât posibil, într-o luptă până la moarte. Po abătut găseşte tatăl său, care, într-o încercare să-l consoleze, arată că ingredientul lung reţinută secret pentru a celebra “supa ingredientul secret” nu este nimic, explicând că lucrurile devin speciale, dacă oamenii cred în ele să fie. Dându-şi seama că acest concept este punctul de întreaga Defilaţi Dragon, Po se întoarce să se confrunte cu Tai Lung, care a ajuns la palat şi aproape ucis Shifu. Po se dovedeşte a fi o provocare formidabilă pentru Tai Lung, ca el incearca sa protejeze Scroll Dragon. Deşi Dragon Defilaţi în cele din urmă intră în înţelegere Tai Lung, el nu este în măsură să înţeleagă sau să accepte sensul simbolic, şi în cele din urmă Po-l învinge folosind secretul Hold Wuxi deget. Po este lăudat de către Valea de pace şi câştigă respectul de Furious Five, care-l recunosc pe deplin ca un adevărat maestru kung fu. Shifu, epuizat, dar în viaţă, după lupta sa cu Tai Lung, este în cele din urmă la pace cu el însuşi, acum că pacea a revenit la vale.