Kuch Kuch Hota Hai

Raporteaza film nefunctional!

Rahul Khanna (Shahrukh Khan) şi Anjali Sharma (Kajol) sunt cei mai buni prieteni din Miercuri Xavier colegiu. Le place sa joc baschet Atât – ori de câte ori joacă victorii Anjali. Rahul urmăriri în mod constant de fete în colegiu, care enerveaza Anjali. Acest lucru se datorează faptului că, necunoscut la oricare dintre ele, Anjali este în dragoste cu Rahul. Dl Malhotra (Anupam Kher) spune Anjali Această fiica lui Tina (Rani Mukherji) se apropie de Miercuri Xavier este de a termina jocurile de grade, care au studiat la Universitatea Oxford, în timp de doi ani primele jocuri. Tina soseşte şi devine rapid cu prietenii Rahul şi Anjali. De fapt, Rahul are în mod evident sentimente pentru Tina. În clasa-o zi, Rahul spune ca el crede ca dragostea este prietenia si ca el doar va iubi vreodată o fată care este cel mai bun prieten. Aceste cuvinte fac Anjali CREAREA că ea este în dragoste cu Rahul şi el iubeşte că este posibil de asemenea jocuri. Anjali este încurajată de jocuri maternă menajera Rifat Bi (Himani Shivpuri), care spune Rahul ea îl iubeşte. Ea este pe cale sa cu ea, dar constată că el iubeşte Tina. Ea este acum cu inima şi decide să plece la colegiu, fără a spune Fie Rahul sau Tina. Rahul si Tina găsi jocuri la fel ca ea este pe cale să plece – Rahul şi Anjali au o revedere lacrimi, crezând că nu se va întâlni din nou. Tina acum îşi dă seama că ea a venit dintre doi iubiti – În această zi, ea îşi dă seama că şi Anjali Rahul sunt suflete pereche. Se căsătoreşte cu Rahul Tina şi într-un an de căsătorie ei dau nastere la o fetita. Complicatiile sarpe Tina în timpul sarcinii ei si are putin timp a plecat cu opt scrie scrisori de la fiica ei – una pentru fiecare buclă de primele opt jocuri de nastere (cu Jocuri fiica ce va şti tot despre mama ei). Înainte de a muri, Tina cere numele Rahul lui Anjali fiica lor, în memoria de Anjali Sharma.
El are ziua de nastere Anjali opta (Sana Saeed) Cel mai important citiri scrisoare. Ea învaţă despre Anjali Sharma şi este dat misiunea de a aduce înapoi Rahul şi Anjali. Anjali Sharma este acum mult mai feminin. Ea este angajată la Aman Mehra (Salman Khan). Cu toate acestea, explică ea la mama ei (Reema Lake), că ea nu-l iubesc cu adevarat si se căsătorească cu el, parţial ca un compromis (se simte ca nu poate fi niciodată în iubi din nou, dupa ce a pierdut Rahul). Anjali Khanna şi bunica ei (mama lui Rahul jucat de Farida Jalal) de călătorie pentru Miercuri Xavier este de a găsi adresa lui Anjali Sharma. Ei învaţă de la Rifat BI care Anjali Sharma se casatoreste intr-o saptamana. Cu toate acestea, se roagă şi Anjali Khanna nunta este amânată până în decembrie. Ei învaţă curând că Anjali Sharma va fi de lucru la o tabără de vară – se deplasează acolo şi pentru a găsi jocuri. Într-o noapte la televizor, Anjali Sharma este vizionarea unui spectacol de televiziune şi nu vede Rahul, care spune el rateaza fiica sa, Anjali Cine a trecut pe tabara de vara. Ea a cunoscut acum isi da seama ca joaca cel mai bun prieten al fiicei. Rahul ajunge la tabara de vara – el şi Anjali sunt încântaţi să vedem din nou. Anjali Khanna decide să le joci baschet împotriva celuilalt Construct, în speranţa vor veni împreună din nou. Rahul şi Anjali începe să se simtă din nou, care se încadrează în dragoste. Cu toate acestea, Anjali curând îşi aminteşte că ea este angajată şi se simte vinovat. Aman în curând ajunge la tabăra de vară şi spune că el este Rahul casatorie Anjali. Rahul este rănit de această ştire, dar Anjali congratualtes. Ea ia de respingere a-l ca joaca din nou cu aceasta decide să părăsească tabăra de vară şi se căsătoresc la Aman, cât mai curând posibil.
Rahul şi Familiei lui ajung la nunta lui Anjali. Rahul şi Anjali vede îşi dă seama că el face în jocurile de dragoste fapt, în acelaşi mod ea îl iubeşte. Ea ştie acum că ea este Închirierea Du-te de prima sa iubire. Aman observă cu lacrimi în ochii ei şi ea îşi dă seama că a fost întotdeauna în dragoste cu Rahul. Aman îşi dă seama că se apropie perioada Two Lovers destinate, cu versiuni de Anjali şi angajamentul Permite Jocuri Rahul să se căsătorească. Ca marry doi, Anjali mic are o viziune de jocuri Tina dau degetele în sus.