Krrish

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Doisprezece ani Krishna Mehra este supus unui test de coeficientul de inteligenţă şi de profesor, care bănuieşte că familia sa are superputeri. Bunica lui Sonia (Rekha) consideră Young Krishna la un sat de munte de la distanţă pentru a ascunde abilităţile sale unice. Ani mai târziu, Krishna (Hrithik Roshan) îndeplineşte Priya (Priyanka Chopra) şi miere de albine prietenul ei (Manin Mishra) atunci când este prietenul lui Krishna Bahadur (de Hemant Pandey) consideră camping fete de lângă casa sa. După ce Krishna Priya salvează atarna planor de la un accident, el se încadrează în dragoste cu ea.
După ce sa întors acasa, la Singapore, Priya şi miere de albine sunt concediat de catre seful lor (Archana Puran Singh), pentru a lua o prelungire ne-permisă în vacanţă lor. În scopul de a păstra locurile lor de muncă, miere sugerează efectuarea unui program de televiziune despre Krishna. Conştient de dragoste a lui Krishna faţă de jocuri, Priya cheamă-l să se alăture jocuri în Singapore. Obiecte Krishna bunica lui de a pleca de el, spunând că vor oamenii doresc să profite de abilităţile sale. Ea explică faptul că atunci era tatal lui Rohit Ocupat pentru a ajuta la proiectarea o maşină pentru a vedea în viitor de către Dr. Arya Siddhanta (Naseeruddin Shah), în scopul de a preveni războaiele şi de a ajuta la pregătirea împotriva dezastrelor naturale. Cu toate acestea, Rohit mai târziu a aflat că scopul a maşinii nu a fost de bun. Rohit a decedat într-un accident de laborator care de noapte, cu mama lui Krishna moarte de o inimă zdrobită la scurt timp după aceea. Krishna promisiunile sale ES bunicii că va dezvălui niciodată puterile sale, aşa că îi permite să meargă. În Singapore, timpul de producţie programului, Krishna se ţine de cuvânt şi dezvăluie nimic excepţional despre Sine. Priya şi miere sunt din nou concediat.
Krishna mai târziu se întâlneşte cu Kristian Li (Xia Bin), care încearcă să strângă fonduri pentru a plăti pentru chirurgia piciorului Sora lui tinere. El îi invită Krishna şi Priya la Marea Bombay Circus, în cazul în care timpul de performanţă şi de foc ciocurile în cort. Rămâneţi mai multor copii prinşi în focul, şi Krishna se confruntă cu dilema de a salva copiii fără a dezvălui abilităţile sale. El a Dons şi masca neagra rupt şi el a pune haina lui în interiorul-out, crearea de persoana Krrish. Mai târziu, Li vede Kristian Când Krrish lupta unele goons şi eliminarea masca lui, el află că este a lui Krishna Krrish prieten. Precum şi ca fiind Krrish a oferit o recompensa pentru faptele sale, cere Kristian Krishna să-şi asume identitatea, astfel încât el poate plăti pentru această operaţie sora lui.
Între timp, Priya ajunge să cunoască myös care este Krishna Krrish Când vede imagini de la un joc de camera video. Ea şi miere Decide să elibereze imagini la televizor face o stea Krishna. Krishna soseşte şi aude vorbind despre modul în care Priya şarpe minţit la el, şi modul în care va dezvălui identitatea. Chiar înainte de Priya mărturiseşte că ea miere care a căzut cu adevărat în dragoste cu Krishna, el pleacă, abătut.
După ce a fost Confruntat cu Krishna la hotelul său cu privire la ceea ce a spus ea, îşi dă seama Priya greşeală şi joc jocuri se opreşte de la a dezvălui identitatea Krrish seful lui. Ea se întâlneşte atunci Vikram Sinha (Sharm Saxena), OMS a fost căutarea de ani de zile pentru Krishna. El îi informează că Rohit tatăl lui Krishna este încă în viaţă, după care maşina de completare, şi el a testat-o şi a văzut Rohit Siddhanta care deţine un pistol la capul lui Rohit. Rohit înţeles Siddhanta Asta a fost de gând să-l omoare şi apoi să utilizaţi aparatul pentru nevoile sale proprii, egoiste. El a fost capabil să distrugă maşina, înainte de a fi luat prizonier de Siddhanta.
Între timp, în cronologie prezent, Siddhanta a reconstruit calculatorul după mai mulţi ani. El îl foloseşte pentru a Descoperă viitorul său şi vede Krrish-l omoară. Kristian ucide apoi Siddhanta, gândindu-se că el este Krrish. Krishna mai târziu urmează Siddhanta Lair insula lui. Când Siddhanta arată în viitor din nou, el vede acelaşi lucru, şi este şocat să vadă Krrish încă în viaţă şi a HIS insula.
Atunci când intră Krrish compus, este o lupta cu asasini vicios Siddhanta lui. Învinge în cele din urmă Tema Krrish şi salvează Priya şi Rohit. În scena finală, Krrish răni Siddhanta. Înainte de a muri, Krrish Siddhanta întreabă cine este, şi Krishna se dezvăluie pe Sine. După ce a Rohit dezvăluind că El este Fiul Său, Krishna şi Priya Rohit ia înapoi în India, reunind-l cu Sonia. Rohit apoi foloseşte computerul pentru a apela Jado, a cărui navă poate fi văzut de la distanţă.