Kingdom of Heaven

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Intr-un sat de la distanţă, în 1184 Franţa, Balian, un fierar, este bântuit de sinuciderea soţiei sale recente. Un grup de cruciaţi ajunge, una dintre ele se prezintă ca tatal lui Balian, baronul Godfrey de Ibelin. Godfrey solicită Balian să se întoarcă cu el la Ierusalim. Balian refuză şi cruciaţi pleca. Preotul orasului, a lui Balian fratele vitreg, arată că el a ordonat soţia lui Balian decapitat înainte de înmormântare, o practică obişnuită pentru persoanele care se sinucid. Balian observă fratele său poartă crucea pe care soţia sa a purtat înainte de ea a fost să fie îngropat. Într-un acces de furie Balian ucide pe fratele său, preia crucifixul şi fuge sat. Balian urmăreşte tatăl său, în speranţa de a obţine iertarea şi răscumpărarea pentru el şi soţia lui, în Ierusalim. După ce a ajunge la Godfrey, soldaţi condus de nepotul lui Godfrey ajunge, aparent pentru a aresta Balian. În realitate, nepotul intenţionează să-l asasineze Balian şi Godfrey, astfel că tatăl său, şi în cele din urmă el, poate moşteni titlu de baron a lui Godfrey. Godfrey refuză să se predea Balian. Nepotul lansează un atac prin surprindere împotriva Godfrey. Atacul nu şi Godfrey ucide nepotul său, dar este lovit de o săgeată, care rupe în corpul său.
În ordine de Messina, cavaleri Godfrey Balian si-l pentru a servi rege al Ierusalimului şi de a proteja pe cei neajutoraţi, înainte de a muri a rănilor. În timpul călătoriei lui Balian la Ierusalim, nava sa se execută eşuat într-o furtună, lăsând Balian şi un cal ca singurii supravieţuitori. Când Balian Comunicate de cal de la ruine ea fuge în panică. În urma cal, Balian se confruntă cu un cavaler musulman şi servitorul său. O lupta de peste cal şi urmează Balian ucide fără tragere de inimă atunci când cavaler atacat, dar piese de schimb sluga, cerându-i să-l ghideze către Ierusalim. La sosire, Balian da calul la sluga si elibereaza-l. Omul îi spune stăpânul său ucis a fost un cavaler important printre sarazini, fapta lui va câştiga el faima si respect din partea lor.
Balian devine familiarizat cu arena politică a Ierusalimului: lepros regele Baldwin IV, Tiberias Marshall din Ierusalim, sora regelui Prinţesa Sibylla, şi soţul ei, Guy de Lusignan, care sprijină activităţile anti-musulmane ale fracţiunilor brutale, cum ar fi Cavalerii Templieri. Guy intenţionează să se pronunţe după moartea lui Baldwin şi încearcă să provoace un război care îi va permite să dispună de musulmani şi susţin Regatului Unit pentru creştini.
Guy si sa co-conspirator Raynald de masacrul de la Châtillon o caravană comercială musulman cu ajutorul a templierilor. Liderul Saladin, a forţelor musulmane, avansuri pe Kerak, castel Raynald lui, să-l pedepsească pentru crima lui. Balian protejează sătenii care intră în castelul de la cavaleria lui Saladin, în pofida unei cereri de la Raynald de a se retrage. Desi in inferioritate numerica, Balian şi cavalerii săi percepe cavaleria lui Saladin, care să permită timp săteni să fugă. O luptă aprigă, dar o parte rezultă, în care cavalerii Balian sunt capturate. În tabăra inamică, Balian se confruntă cu robul el eliberat, Imad ad-Din, de învăţare el este de fapt cancelarului lui Saladin, care elibereaza Balian să intre Kerak. Saladin ajunge cu armata sa să asedieze Kerak şi Baldwin abordări Regele IV, cu său. Ei au negocieze un refugiu musulman şi Baldwin jură să-i pedepsească Raynald. Baldwin se confruntă Raynald, forţându-l pe genunchi. În ceea ce Raynald grovels de milă, Baldwin loveşte-l de câteva ori şi a forţelor Raynald să-i sărute mâna lui bolnave. Exercitarea acestor evenimente cauza Baldwin la colaps, slăbit dincolo de recuperare. Saladin asigură generalii săi că el va revendica Ierusalimul, dar numai atunci când el este convins de victorie.
Baldwin solicită Balian să se căsătorească cu Sibylla, stiind ca au afecţiune pentru celălalt, dar Balian refuză pentru că, în scopul de căsătorie să apară Guy ar trebui să fie ucis. După Baldwin moare, Sibylla reuşeşte fratele ei şi Guy numele rege al Ierusalimului. Comunicate de Guy Raynald, cerându-i să-i dea un război, care nu Raynald de uciderea sora lui Saladin. Când relee lui Saladin emisar cere pentru întoarcerea corpului surorii lui, şefii celor responsabili şi de răscumpărare a Ierusalimului, Guy decapitates emisar şi trimite cu capul înapoi la Damasc. Guy trimite trei templierilor de asasinare a lui Balian, deoarece el este vocea cea mai stridentă faţă de un război, deşi Balian supravietuieste tentativa de asasinat.
În cadrul Consiliului, de război este de acord asupra “, deoarece vrea Dumnezeu” şi împotriva sfaturi de sunet au martie în deşert pentru a lupta împotriva lui Saladin, lasand Ierusalimul nepăzită, cu excepţia pentru Balian, Tiberias, cavalerii lor, câţiva soldaţi rămase Crusader şi orăşeni. Armata lui Saladin ataca cruciaţi şi în lupta care a urmat cruciati sunt anihilate. Guy şi Raynald sunt capturate; execută Saladin Raynald şi apoi marsuri pe Ierusalim, scutindu Guy ca rege doar din tradiţie. Tiberias şi bărbaţi concediul său pentru Cipru, crezând că Ierusalimul este pierdut, dar Balian şi cavalerii săi să rămână pentru a proteja sătenilor. Ştiind că nu pot învinge sarazini, ei speră să deţină duşmanii lor în afara suficient de lung pentru sarazinii pentru a oferi condiţii. Dupa o batalie care dureaza trei zile, termenii Saladin oferte: renunţă la Ierusalim, Balian atunci când Saladin ofera trecerea de locuitori în condiţii de siguranţă a terenurilor creştine. El a lansat, de asemenea, Guy înapoi la Ierusalim, unde a ataca Balian, dar este învins.
În coloana de mars cetăţenilor, el găseşte Sibylla, care a renunţat la cererea ei ca Regina a Ierusalimului şi în alte oraşe. După ce se întoarce în satul lui Balian în Franţa, cavalerii engleză plimbare prin căutarea de Balian, apărător al Ierusalimului. Răspunsurile Balian că este fierar, şi omul care conduce cavalerii se identifică pe sine ca regele Richard I al Angliei, şi sunt începe o nouă cruciadă a relua Ierusalim. Balian răspunde că el este doar un fierar, şi Richard plimbari off. Balian este alăturat de Sibylla, şi care trece prin mormânt a soţiei lui Balian, care merge spre o viaţă nouă împreună.