Kill list

Raporteaza film nefunctional!

Depunerea se în cele din urmă, în tradiţia înfiorător de oameni de a face-înfiorător de lucruri de filme horror religioase / oculte, cum ar fi The Wicker Man şi Baby lui Rosemary, directorul Ben Wheatley a hit-om film de groază Kill Lista vine pe, initial, ca un pic Bad-boy de realism social britanic.

Este dur în jurul marginilor, Shaggy şi idiosyncratically editat, cu un dialog atât de autentic, neslefuit si aparenta, care este uneori greu de descifrat. Este umplut cu o mână de spectacole în mod legitim mari de actori a permis de a lucra improvisationally, aparent, de creditare prima jumătate a filmului o imprevizibil incredibil de fermecătoare, o volatilitate scăzută-cheie, care ma rigidă şi înapoi între momentele de întuneric tulburătoare şi fericit familială politeţuri. Apoi, ea devine într-adevăr nebun.

Jay şi Gal sunt ex-armata, înstrăinat prieteni şi parteneri în domeniul criminalităţii. Opt luni după un dezastruos (şi misterios), concert la Kiev, viaţa lui Jay acasă se dezintegrează, iar după o petrecere răguşit, cu fosta sa partenera si prietena lui înfiorător noi el este de acord să mă întorc în şa şi să ia un loc de muncă. Ei dat o listă – trei obiective – şi, în curând ei soluţionarea înapoi într-un fermecător macabre, îmbuibările groove “Agenti de vanzari”, pe drumul de la oraş la oraş şi la ţintă ţintă. Dar, după o descoperire accidentală în timpul un pic de rutină a hit-om de muncă derails planurile lor, cei doi realizeaza ca pot fi parte din ceva mult mai mare – şi mult mai întunecată – decat un back-cameră crimă-pentru-închiriere.

Omoară Enumeraţi o bucată de uimitoare film gen foarte inteligent. Wheatley, nu-aşa-uşor insertii bucăţi de groază infricosator, tulburator în ceea ce este deja un fermecător închis chiuveta de bucatarie dramă. Este această tranziţie – că fie o socială realist cadru poate fi răsucit într-un cadru de sprijin groază de mare sau că un film de groază poate lucra umplut cu dialogul de improvizatie si de biţi cloşcă de clasa muncitoare anxietate britanic – care face ca filmul o astfel de placere imensa, discordant .

Va funcţiona pentru fanii horror utilizate pentru slick, post-’80 spookery supranatural? Ken Loach fanii vor face cu un pic de sange si groaza pădure? Cine stie. Pentru fanii de atât, este o uimitoare – literalmente – ceva hibrid, complet neasteptat, o adevarata descoperire. Kill List este o idee stralucita, incredibil de bine executat.

One Response to “Kill list”

  1. admin
    5 februarie 2012 at 22:47 #

    primul!