Kick-Ass

Raporteaza film nefunctional!

Dave Lizewski (Aaron Johnson) este un adolescent obişnuit care trăieşte în New York. Dave, un fan pasionat de benzi desenate, este amar că oamenii nu intervin atunci când o crimă este comisă. El cumpără un bodysuit şi, după efectuarea modificărilor, porneste intr-o campanie pentru a deveni un super-erou din viata reala, in ciuda faptului ca nu superputerile sau de competenţe. După ce primul său de combatere a criminalităţii întâlnire duce la obtinerea-l injunghiat si obtinerea rula peste într-un hit si a alerga, lăsându-l cu leziuni nervoase permanente, el dobândeşte o capacitate sporită de a suporta durerea, si implanturile chirurgicale necesare pentru a repara multiple fracturi osoase-i dea rezistenta la alte os-leziuni de strivire. Efortul său de a ascunde adevărul, afirmând că el a avut hainele aruncat după ce a fost jefuit, duce la zvonurile că el este homosexual. Sa îndrăgostit de mult timp, Katie Deauxma (Lyndsy Fonseca) imediat încearcă să devină prietenul său, care au dorit întotdeauna un “BFF gay”; Dave ezitant merge împreună cu ea. După ce au intervenit într-un atac în grup, acţiunile Dave sunt înregistrate de către un spectator şi a pus pe internet, transformandu-l intr-o celebritate. Apelarea se “Kick-Ass”, el stabileşte un cont MySpace, astfel încât el poate fi contactat pentru ajutor. Dupa ce a raspuns la o cerere de la Katie, el se ocupa cu un traficant de droguri, Rasul, care a fost o hărţuire. Rasul si huligani lui învinge repede, dar el este salvat de unsprezece ani, vigilante Hit-Girl (Chloe Grace Moretz), care ucide Rasul în primul rând, şi apoi ucide toate huligani Rasul si frunze cu tatal ei, Big Daddy (Nicolas Cage). Ei cred că el are un potenţial, dar avertizeaza ca el să fie mai atent, si da-i o modalitate de a le contacta dacă este necesar.
Big Daddy este Damon Macready, un fost politist care are o pică de lungă durată împotriva criminalităţii sef Frank D’Amico (Mark Strong), pentru incadrarea el, ca un traficant de droguri, ceea ce duce la sinucidere a soţiei sale. Fostul său partener de la New York Departamentul de Politie, Marcus Williams (Omari Hardwick), a devenit tutorele fiicei sale, Mindy. Big Daddy, cu toate acestea, a fost regenerată şi Mindy este formarea ei de a fi o crimă calificat-luptător, împotriva voinţei lui Marcus, în speranţa de a lua în jos D’Amico, sabotarea organizaţiei sale. Cu toate acestea, acţiunile Big Daddy a făcut din greşeală D’Amico ţintă Kick-Ass schimb, crede că a fost din urmă care a ucis oamenii lui. D’Amico’s fiul lui, Chris (Christopher Mintz-Plasse), sugerează o abordare diferită. El îşi asumă rolul de vigilante “Red Mist”, în scopul de a împrieteni Kick-Ass şi ademeni-l într-o capcană. Tentativa de ambuscadă este anulată de către Big Daddy, care ucide independent D’Amico’s bărbaţi şi stabileşte bazându-se pe foc.
După evadarea lui de la depozitul de foc, Dave decide să renunţe la a fi Kick-Ass. El mărturiseşte adevărul la Katie, şi ea îl iartă şi devine prietena lui. O săptămână mai târziu, după ce a constatat o serie de mesaje de la Red Mist solicită în regim de urgenţă în care îndeplinesc, Dave decide să poarte lui Kick-Ass costum pentru ultima oară. La reuniune, Red Mist creează un şiretlic că atât el cât şi Kick-Ass au pus o recompensă pe ambele capete ale acestora. Crezând povestea, Kick-Ass solicită aliaţilor săi, ceea ce duce involuntar Big Daddy şi Hit-Girl, într-o ambuscadă. La sosirea la una din casele de siguranţă a lui Big Daddy, Red Mist impusca Hit-Girl, dintr-o fereastră, şi D’Amico’s furtuna bărbaţi loc, captura Big Daddy, luând în Kick-Ass cu ei. D’Amico intenţionează să huligani sale tortura si executa prizonierii săi într-o emisiune în direct pe Internet vizionate de milioane de oameni, printre care Katie şi Marcus, care se pot viziona doar neputincios. Hit-Girl, care au supravieţuit dincolo de fotografiere, furtuni ascunzătoarea, uciderea toate gangsteri, dar în timpul luptei, un asasin stabileşte Big Daddy pe foc, fatal-l arde. El şi Hit-Girl social al unei lacrimi de adio înainte de a muri. Kick-Ass încearcă să convingă Hit-Girl, să renunţe la stilul de viata ei periculos, dar ca intentioneaza sa termine ceea ce tatăl ei a început, şi Kick-Ass este de acord să ajute.
Mindy infiltrate D’sedii Amico’s, pretinzând că şi-a pierdut părinţii ei, ucide gardienii de lobby şi de la etaj face felul ei. Ajungând la D’penthouse Amico’s, ea purcede uciderea fiecare sluga in calea ei. Ea conduce din gloanţe la final atunci când Kick-Ass ajunge pe un pachet de avion dotat cu miniguns că Big Daddy a dobândit anterior, şi ucide huligani rămase. Kick-Ass şi Hit-Girl se apoi pe D’Amico şi fiul său. În timp ce Kick-Ass lupta Red Mist, în sala de curs şi cele două reuşesc să bat în fiecare inconştient altul, Hit-Girl este copleşit de D’Amico, dupa o lupta crancena si se afla neajutorat ca el se pregateste sa o omoare. Ca D’Amico are arma, Kick-Ass vine pe aici şi, înarmat cu un lansator de rachete care unul dintre D’Amico’s huligani au luat de la safehouse lui Big Daddy, vine la ajutorul ei, sablare D’Amico din fereastră unde explodează în mijlocul-aer.
Reînvie Red Mist, în timp pentru a vedea Kick-Ass şi Hit-Girl, lăsând pe ambalaj cu jet, şi este lipsit de putere pentru a le opri. Mindy si Dave se retraga de la combaterea criminalităţii, pentru a trăi o viaţă mai normală, şi Mindy întoarce să trăiască cu Marcus, si se inscrie la scoala lui Dave. Dave a fost spus să se uite după Mindy “, nu că ea are nevoie”. Dave explică faptul că, deşi el se face cu lupta împotriva criminalităţii, o nouă “generaţie” de super-eroi au fost inspirate de efort său, iar orasul este mai sigur ca un rezultat. Red Mist este indicat îmbrăcare o mască nouă ca el citează Jack Nicholson ca Joker, “ca un mare om a spus odată,” Aşteaptă până se obţine o sarcină de mine “.