Kick-Ass 2

Posted on 05. Oct, 2013 by in Blog

Dave Lizewski , plictisit după ce sa retras din lupta împotriva criminalității ca Kick-Ass , începe de formare cu Mindy Macready a devenit un erou adecvat . Între timp , Chris D’ Amico ucide accidental pe mama sa , și acum cu control asupra banilor familiei sale , El Însuși reinventeaza ca Nenorocitule supervillain și jură răzbunare pe Kick-Ass .
Tutore lui Mindy , Marcus , descoperă că este în continuare lupta împotriva criminalității și a face jocuri promit să renunțe la ea . Prietena a lui Dave , Katie Deauxma , Dave a observat un comportament ciudat și se desparte de el , crezând că se înșeală pe ei cu Mindy . Kick-Ass se alătură Justiție echipa de super-erou totdeauna , condus de colonelul Stars and Stripes , acesta include Bătălia Guy ( prietenul lui Dave , Marty ) , Dr. Gravity , insectelor Man , Noapte – Bitch , iar părinții unui copil dispărut pe nume Tommy . Echipa începe să lucreze la cantine și patrulează pe străzi înainte de a lua cu privire la sarcina mai mare de închiderea unui bordel . Kick-Ass începe o relație cu Bitch de noapte , și el și Marty să încercați să obțineți prietenul lor Todd Implicat cu acte de eroism , dar în loc să -l înstrăineze de apel identitatea ales , Kicker Ass , o copie de Kick-Ass .
Mindy încearcă duce o viață normală . Brooke , una dintre cele mai populare fete , sugerează Mindy încercați pentru echipa de dans la școală , dar când Mindy cucerește publicul cu auditie ei , Brooke este nefericit . Dave încearcă să convingă Hit -Girl să se alăture Justiție totdeauna , dar ea refuză , și imediat solicită jocuri de băiat ia pe o dată . Data sfârșește ca o glumă crudă , lăsând Mindy abandonat în pădure pentru a merge singur acasă . Dave console lacrimi Mindy și încurajează jocurile de a bate fetele rele de la propriul lor joc . A doua zi , Mindy face cu verbale pune – coborâșuri și cu un baston de șoc mulțime de control , rezultând în suspendarea de la școală .
Nenorocitul asamblează o bandă de supervillain și stabilește o vizuină subterană . El găsește Stars and Stripes colonel și are Maica Rusia , un masiv Russian fost condamnat și fostul agent KGB , decapita el înainte de Justiție necajeste Forever Twitter . Atunci el piste jos Încercările de Noapte – Bitch pentru viol și jocuri . Când poliția ajunge , Maica Rusia ucide toți cei 10 ofițeri , rezultând într- o reprimarea poliție pe ticăloși costumați și justițiari . Când poliția piesa Dave prin adresa sa IP , tatăl protector lui Dave susține el , nu Dave , este Kick-Ass .
Nenorocitule , convins Kick-Ass real a fost prins , Invata de la Todd , care au aderat greșeală grupuluiNenorocitule lui , ca omul identificate ca fiind Kick-Ass nu este, de fapt . Nenorocitul domnul Lizewski a ucis în închisoare și trimite o fotografie a lui Dave , care dezvăluie adevărata identitate ca Chris D’ Amico . Îndurerat , Dave promite să pună niciodată în costum Kick-Ass din nou , așa cum a promis tatălui său . La înmormântare , gasca pe nenorocit de ambuscadă și răpească Dave .
Mindy urmărește van lor fug , omorând toți ocupanții săi , Salvarea Dave , și convinge -l să se confrunte cu nenorocitule. Dave și prietenii lui de super-erou ataca bârlogul personaj negativ . În timp ce Nenorocitul Kick-Asslupte , Hit -Girl lupta împotriva Mamei Rusia , trăgând dintr -o seringă ea sa referit la o ” ultimă instanță ” , Maica Rusia , gândindu-se că este otravă , luptă -l de la Hit -Girl si injecteaza -l cu jocuri . Seringa de adrenalina care conțineau intinereste efectiv de jocuri Hit -Girl și dă puterea de a ucide Mama Rusia cu cioburi de sticlă . Combaterea pe un acoperiș , pe nenorocit cade printr-un luminator , dar Kick-Ass -l prinde . Nenorocitul refuză ajutor și cade , aterizare în Sa bazin cu rechini propria unde este ranit . Justiție totdeauna dizolvă .
Mindy ia Dave acasa pe motocicleta ei și îi spune că , deoarece ea este căutat pentru crimă ea va părăsi New York . Ea îi spune că este acum super-erou orașul are nevoie de , și -l sărută înainte de a pleca . Dave acceptă responsabilitatea și începe instruirea și modernizarea echipamentul .
Intr-o scena post- credite , pe nenorocit țipetele de la un pat de spital pentru apă . Striga el că picioarele lui și a organelor genitale s-au mușcat și este abia capabil să se deplaseze .