Keith

Raporteaza film nefunctional!

Natalie (Elisabeth Harnois) este un student academic-concentrat, cu intenţia de a merge la Duke University, pe o bursa de tenis. Natalie, cu mai multe alte colegii ei, frecventează un loc de petrecere în aer liber numit Caramida. Acolo, ea obligaţiuni cu Rafael (Ignacio Serricchio), un student de transfer nou. Între timp, în chimie, Natalie este asociat cu Keith (Jesse McCartney), un băiat lipsit de griji, cu o vedere de viata rebel. Atunci când solicită Natalie Keith să o ajute cu un raport de laborator, el o conduce afară din şcoală pentru a încalce într-o clădire de birouri, aducând-o în stilul său de viaţă relaxat. Chiar dacă Rafael devine prietenul lui Natalie, Keith cere insistent Natalie să meargă cu el, desi insista ca prieteni.
Treptat, Keith şi Natalie se apropie, şi Natalie merge pe “non-date ‘cu Keith. Interacţiunea ei a continuat cu Keith începe să facă gelos Rafael. Într-o noapte, Keith şi Natalie avea un argument la fel de Al şi un băiat pe nume Billy întoarce. Relaţia dintre Al si Billy nu se face clar. Keith bunătatea faţă de Billy Natalie determină să cred că Keith este o “softy”. După ce de conducere pentru un timp, spune Keith Natalie a transforma într-un drum de pamant, o stâncă cu vedere Caramida, care se întâmplă să fie locul preferat a lui Keith. Ei vorbesc şi împărtăşesc în cele din urmă un sărut. A doua zi, şi Keith Natalie du-te la stâncă şi a discuta despre visele lor de viitor. În timp ce culcat şi vorbesc în spate de camion, Natalie observă că camionul se mişcă. Ea intra in panica si iese din ea, tipa de la Keith pentru a sari de siguranţă. Keith, cu toate acestea, rămâne culcat, relaxat si incoerent pe. Chiar înainte de rostogolirea, Keith rapid se deplasează în scaunul şoferului şi loveşte frânele. Natalie este furios la Keith şi îl întreabă dacă el a vrut să se omoare. Atunci când Natalie ajunge acasă, ea se purta încă jacheta Keith şi găseşte antidepresivele în buzunar.
Îngrijorat, Natalie vrea să vorbească despre Keith medicamente, dar el nu vine la şcoală. Natalie atunci când nu pentru a obţine adresa lui de la sediul şcolii, ea îşi aminteşte Keith spune că el a trăit la Casa Albă, veche, cu un pridvor mare, şi decide să meargă vizita. Atunci când ea ajunge, ea îşi dă seama Keith minţit cu ea despre reşedinţa sa. Două săptămâni mai târziu, apare Keith, şi Natalie este iritat, cu minciunile lui. Ea decide pentru a afla adresa lui real de rupere în dulapul lui, şi este suspendat de la şcoală ca un rezultat. Atunci când Natalie vizitează casa lui, Keith refuză să o vadă, aşa Natalie ascunde în spatele lui camion galben. Mai târziu în acea noapte, Keith iese din casă şi conduce de pe la clifftop. Acolo, Natalie îşi exprimă dragostea ei pentru el, şi ei sfârşesc prin a face dragoste în spate de camion lui Keith, Natalie isi pierde virginitatea ei în cele din urmă la Keith. Ca Keith Natalie conduce acasă, Natalie este încântat să înceapă o relaţie cu Keith, dar el spune că ar trebui să uite despre ce sa întâmplat, lăsând Natalie dezamăgit.
Meniurile lui Natalie tenis clasamente, şi ea este pe punctul de a pierde bursa ei. Ea, de asemenea, haldele de Rafael. Pe drum, Natalie vede Al, care este dovedit a fi consilierul lui Keith. Natalie este informată că Billy a murit de cancer şi că Billy si Keith au primit tratament de chimioterapie împreună. Natalie în cele din urmă îşi dă seama că Keith este pe moarte de cancer. Într-o noapte, Keith apare la casa ei, şi Keith Natalie duce la aeroport, astfel că el poate urma visele. Keith îşi exprimă în cele din urmă sentimentele sale adevărate pentru Natalie, şi spune Keith Natalie, care vrea să fie cu el, în ciuda ceea ce viitorul pentru el. Se saruta si imbratisa.
Filmul apoi taie atunci când Natalie a absolvenţilor; Keith a murit, probabil, şi Natalie a adoptat multe dintre obiceiurile vechi Keith. Ea a devenit o maimuţă grăsime şi conduce camionul lui Keith. Filmul taie înapoi la prima sa scenă, în cazul în care Natalie este lent de rulare spre marginea falezei. Chiar înainte de a cădea, ea rapid, cum ar fi Keith a, sare în scaunul şoferului şi loveşte frânele. Ulterior, Natalie conduce camion Keith de la Londra, Ontario pentru a participa la festivalul anual de camion, care a fost visul lui Keith. Filmul se încheie cu o lovitură aeriană lungă de camion galben de conducere departe.