Karan Arjun

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Durga Singh (Raakhee Gulzar) este o femeie săracă creşterea doi fii joacă Karan (Salman Khan) şi Arjun (Shahrukh Khan). Fiii ei da bangles jocuri, pe care ea spune ca va da la femeia Ei se căsătoresc. Durjan Singh (Amrish Puri) este ameninţător Durga, fratele lui-in-law Cine a fost responsabil pentru uciderea şi tatăl lui Karan Arjun. Când află că Durjan Ele sunt pentru a moşteni banii au plecat de bunicul lor decedat, el a ucis pe amândoi. Durga nu poate accepta faptul că jocurile A murit avea fii. Ea se roagă pentru zeita Kali pentru a le aduce înapoi. În mod miraculos, Rugăciuni Durga sunt Heard şi fiii ei sunt născuţi din nou în familii diferite, dar cu nici o cunoaştere a vieţii lor trecute – Durga este constient de acest miracol. De 20 de ani, ea continuă să convingă oamenii din sat Jocurile care va Karan Arjun şi vin înapoi. Durjan şi familia sa imite multe ori jocuri. El şi fraţii lui-în-lege, Shumshar Nahar şi dau un ghirlande puse de jocurile pe care le joacă şi de poze din Karan Arjun – Durga promite să plaseze ghirlande peste trupurile lor moarte.
Arjun a fost reîncarnat ca Vijay. El lucrează într-un grajd cu HIS unchiul său, după ce părinţii mor. El câştigă inima de Sonia Saxena (Kajol). Ei petrec mult timp împreună, dar nici nu stie ca este să se căsătorească cu fiul Sonia Durjan Singh, Suraj (Aashif Sheikh). Karan a fost reîncarnat ca Ajay şi este un luptător profesionist. El curând lucrările pentru Saxena (Ranjeet), tatăl Soniei si partenerul Durjan Singh. El este în dragoste cu Bindiya (Mamta Kulkarni). Suraj Saxena este trimis de Vijay a ucide – el pune pe foc stabil Său şi crede Vijay a murit. Cu toate acestea, mai târziu, la petrecere de logodna Sonia şi a lui Suraj, Vijay ajunge şi atacă Suraj. Ajay este trimis sa-l omoare Vijay şi două lupte de pornire. Durga este dat un semn de jocuri, atunci această fotografie din fiii jocuri Falls. Ea se grabeste sa templu şi se roagă. Vijay şi Ajay sunt împiedicate de la atace unul pe altul de la un fulger. Saxena Vijay încearcă să-l împuşte, dar se opreşte Ajay În timp ce striga “Run, Arjun, Run!” Acest lucru este ceva care a declarat anterior Ajay Vijay în vieţile lor atunci când au fost atacaţi de oamenii Durjan lui. Ajay este trimis la închisoare În timp ce scapă Vijay. Vijay este confuz cu privire la incident, el a mai ales din cauza de sarpe visat cineva Spunând aceste cuvinte exacte pentru el. Sonia este luat cu forţa Durjan care casa Singh să se căsătorească cu Suraj. Ea scrie ca Vijay implorându-l să vină şi să salveze jocuri.
Vijay şi prietenul său (Johnny Lever) călătorească pentru a salva Sonia. Ea este în curs de a avut loc în satul în care locuieşte Durga. Vijay Păstrează având în flashback-uri şi chiar inexplicabile Adesea întâmpinaţi cu Arjun. El reuneste cu Durga şi a lui îşi aminteşte de viata din trecut şi Ajay Asta a fost fratele lui, Karan Arjun Vijay timp ce a fost. Bindiya Vijay şi Ajay grăbesc pentru a salva. Refuză Ajay cred că el a fost reîncarnat. Totuşi, atunci când fraţii lui Durjan-in-lege Durga atac, Ajay îşi mai aminteşte – el si Vijay lupt cu ei. Cei doi re-şi asume identitatea lor ar fi myös Karan şi Arjun. Durjan aude despre Karan Arjun şi refuză returnarea, dar cred că, cu fraţii săi, în încercarea de lege să-l aducă în faţa lor. În procesul Acestea sunt ucişi şi locurile de Durga ghirlande-au dat jocuri lor peste cadavre. La templu sat, ritualuri sunt deţinute pentru nunta Sonia şi Suraj lui. Karan Arjun şi apar şi sperie Durjan.
Durjan învaţă că cei doi au fost cu adevărat reîncarnat. Saxena este de acord să fugi cu anii Sonia Arjun. Cu toate acestea, se dovedeşte a fi şi capcana. Durjan şi oamenii lui, împreună cu Suraj Saxena şi Sonia colţ şi Arjun. Ei scapa Când Karan Creează o diversiune. Sătenii ajuta apoi Karan si Arjun omoare toţi bandiţii până Durjan rămas numai cu El. El încearcă să omoare Karan si Arjun dar ele de asemenea, lui arme. Ei l-au bătut până când el este slab la genunchi. El conduce Durga şi imploră pentru piese de teatru iertare şi jocuri pentru a opri uciderea fiilor de la el. Cu toate acestea, ea ordine fiii de jocuri-l omoare pentru răzbunare. Ei au în Durga şi cu locuri de ghirlanda a dat jocurile lui de peste mort (ca ea a promis). De la templu, se casatoreste cu Arjun se căsătoreşte cu Sonia Karan şi Bindiya. Toţi sătenii se adună pentru a asista la acest lucru. Durga pune fiii lui au dat bangles jocuri jocuri jocuri online Fiicele-în-drept încheieturile mâinilor lui, ca ea a promis Karan si Arjun 20 de ani în urmă.