Kangaroo Jack

Raporteaza film nefunctional!

În vara anului 1982, un baiat pe nume Charlie Carbone (Hugh Jackman) este pe cale de a deveni fiul vitreg al unui mafiot pe nume Salvatore Maggio (Christopher Walken). În aceeaşi zi, istoria ET întâlneşte cel mai bun prieten nou, Louis Booker (Anthony Anderson), Cine salvează de la înec EL. Ucenic mafiot a lui, a lansat recent ex-con nume Frankie Lombardo (Shannon), a încercat să se înece în mod intenţionat de către Charlie aruncat o minge de fotbal adânc în surf, care ar face să arate ca El nu a fost responsabil.
Douăzeci de ani mai târziu, în 2002, Charlie are salon de frumusete Lui proprie. Cu toate acestea, goons Sal a veni în fiecare săptămână şi să ia cel puţin 80% din profit, permiţându-Charlie ţine abia destui bani pentru îmbunătăţiri ulterioare. Louis este în continuare cel mai bun prieten a lui Charlie. După ce au lucru făcut de mântuială de locuri de muncă de a ascunde bunuri furate Unele (rezultate şi în unele dintre oamenii lui Sal obtinerea arestat şi Multe din bunuri de istorie furate fiind recuperate de poliţie), Sal dă Charlie si Louis o şansă mai mult. În conformitate cu instrucţiunile de la Frankie, ele trebuie să “livreze un pachet pe următorul zbor spre Sydney, apoi la Coober Pedy pentru a întâlni un om pe nume Mr. Smith. Frankie aussi le spune că dacă trebuie să executaţi în orice probleme, ei ar trebui să ceară domnul Smith la numărul de telefon mobil, ca “ET le dă. Întotdeauna în mod conştient la Charlie si Louis, Sal Capo spune că istoria este ET “anularea călătoria de întoarcere”. Pe peeks de avion Louis în pachetul, doar pentru a găsi 50.000 de dolari.
În timp ce de conducere, prin intermediul Australiei (aceasta şi modul lor de a domnului Smith), Charlie si Louis alerga peste neatenţie un cangur roşu, şi aparent o ucidere. Louis se simte istoria intéressée şi pune “jacheta norocoasă”, pe cangur cu ochelari de soare lui Charlie, ca ei cred ca cangur arata ca Jackie Leggs, unul dintre goons lui Sal. Atunci când sunt Având imagine, apoi Kangaroo Vine înapoi la conştiinţa şi hamei deplasare, cu doar o problema: 50.000 dolari a fost în sacou. Charlie si Louis hop Into jeep şi cangur goana incercarea de a apuca de bani de la geaca pe cangur, scopul a urmat capete urmăriri cu duo-ul de conducere, printr-un câmp de movile de termite şi crashing într-o grămadă de pietre. Când ajung la un bar din apropiere Denumita Old Inn Alice în Alice Springs Louis solicită domnul Smith (Csokas) şi spune-i despre situaţia. Smith spune Louis cu rea intenţie, că ele au Au mai bine atunci când El vine istoria bani După ei de aur El le voi ucide şi a furajelor pentru a le crocodili de apă sărată.
Louis primeste sfaturi de la un sanctuar pentru animale la nivel local şi este spus de Jessie (Warren), că cea mai bună modalitate de a prinde cangur este de a trage o săgeată cu tranchilizant concediat din aer. EI înrola ajutorul unui pilot Bushplane alcoolică numit Blue (Hunter). Din păcate, un şoc neaşteptat provoacă Louis pentru a trage lance cu Blue loc de cangur, şi accidente de avion. Când radio albastru pentru ajutor, istoria controlor de trafic aerian, vetrice (Roberts), a-fost luat ostatic de către slujitorii domnului Smith şi, auzind locaţia a aeronavei, ei distrug de radio, gag vetrice si capul sunt directia lui.
Înapoi în New York City, Sal primeste un telefon de la domnul Smith, Charlie si Louis spune ca nu au ajuns încă. Malthus, Sal Trimite Frankie şi slujitorii lui în Australia să se uite în acest lucru. Când Frankie şi slujitorii Lui ajunge la Sydney, acestea sunt puse de un om numit domnul Jimmy Cine îi conduce în deşert.
Între timp, Charlie si Louis Tentativa de a recupera banii, scopul final până blocaţi în deşert. Ltr; adversităţilor Inclusiv Multe locuri, cu un pachet de dingoes sălbatice, o furtuna de nisip, şi apoi Charlie începe să halucinaţii din cauza căldurii. El vede jeep Prima lor şi începe să se relaxeze în ea, atunci isi da seama ca este destinat un miraj. Ei se în cele din urmă salvat de Jessie, Charlie cred că-Cine este un alt miraj, aşa prosteşte Graiferi sanii ei ET. Jessie bate-l afară, şi El are o iluzie despre cangur, care incepe rap, în faţa lui. După ce se trezeşte ET, ET Jessie le cere pentru a vă ajuta să găsiţi lipsă de animale. Ea refuză la început, urmăresc când Charlie se oferă să o plătească, ea accepta cu gratie. În dimineaţa următoare, au stabilit pe cămile pentru a găsi cangur.
Destul de neaşteptat, ei se atacat de către dl Smith şi acoliţii săi. Jessie învaţă adevărul despre bani şi se oferă să conducă Smith la cangur. Smith acceptă oferta şi Charlie si Louis sunt conduse în afara de acoliţii lui Smith. Cu toate acestea, cei doi prieteni reuşesc să mai deştept decât răpitorii lor, şi să se întoarcă să salveze Jessie. Charlie are o confruntare cu Frankie Înainte de a scurta Smith a sosit. Desi o vedere de bun venit de la primul, istoria Frankie se arma pe Charlie si Louis, exposant că “nu este fericit Sal” şi că Charlie a “incurcat paie mare finală”.
Cu toate acestea, noroc atunci când intervine o lupta intre Frankie şi domnul Smith escaladeaza Într-un plin scandal pe acoliţii Între cei doi bărbaţi şi pentru ei înşişi. Jessie, Louis, Charlie şi de evacuare în haos, ordinea Frankie şi oamenii lui Dă urmărire. In timpul urmaririi, căsătorii Louis pentru a obţine pachetul de spate de la Cangurul, obiectivul se de pe o stâncă în proces.
Căsătorii Charlie pentru a salva de la Louis care se încadrează la moarte istoric, şi la început a se bucura aceştia având primit banii înapoi. Frankie şi Charlie a ajuns Incercarile de a returna banii, Frankie arată că obiectivul într-adevăr se simte Sal şi Charlie Lewis în Australia să plătească pentru executarea lor proprie la mâinile domnului Smith. Dintr-o dată, domnul Jimmy (care se dovedeşte a fi fost ofiţer de poliţie sub acoperire ani), precum şi poliţia ajunge şi aresta Frankie, dl Smith, şi slujitorii lor respective şi Charlie readuce jacheta norocoasă Louis “de la cangur Asta în cazul în care spune Louis ET nu a pus geaca pe cangur, ei ar fi “, am livrat banii la Smith, si ET-ar fi ucis pe amândoi, susţine Charlie aussi Aceasta jacheta este cu adevărat norocoasă.
Un an mai târziu, Charlie si Jessie sunt căsătoriţi şi vinde sampon Noul lor şi au pus o imagine de Jack pe sticla, Frankie şi oamenii săi sunt închişi pentru viaţă, care Sal Maggio A aussi nu a reuşit să evite, şi Louis este în prezent partener lui Charlie publicitate. În ceea ce pentru cangur (numit acum Kangaroo Jack), ET este încă ţopăit în jurul Outback.