Kambakkht Ishq

Raporteaza film nefunctional!

Când Hollywood cascador viraj Shergill (Akshay Kumar) şi student la medicina Simrit Rai (Kareena Kapoor) provin de pe fiecare Altele la fratele lui norocos (Aftab Shivdasani), şi ei cel mai bun prieten Kamini (de Amrita Arora), ceremonia de nunta in graba planificate, acestea au Dezvoltarea imediat o aversiune pentru Fiecare parte. Ambele au o părere foarte scăzut de sex opus, şi cred că înverşunare căsătoriei nu este calea de a merge pentru două tineri casatoriti, pe care ei încearcă să descurajeze de la a merge mai departe.
Simrit convinge Kamini jocuri pentru a testa teoria că bărbaţii sunt numai după un singur lucru, aceasta ar întârzia forţând norocos juramintele de trei luni. Ea este sigur, Lucky nu va fi capabil să-l cu aceasta şi a efectuat acesta va Kamini noroc că este doar un alt bărbat low-clasa, la fel ca toate celelalte, şi pretenţiile ei de el fiind diferit decat pod Barbatii sunt nefondate. Viraj, auzind despre această nouă dezvoltare, se încearcă în exact opusul. Aceasta duce la o scenă hilar la un bar discotecă locală, în cazul în care Kamini viraj practica de a convinge cu speranţa de a găsi piese norocos, cu o “prietena” care le-a plantat în tur de noroc, în scopul de a face Kamini gelos. Planul eşuează şi la sfârşitul Kamini şi Lucky în instanţa de divorţ în cazul în care judecătorul pune pe ele şi trei luni de probaţiune şi de consiliere de căsătorie.
Între timp, Simrit viraj şi păstreze lovi în fiecare construi parte, atunci când au Ambele călătoresc independent în Italia, fostul de a face nişte bani rapid ca un model de a plăti facturile medicale pentru jocuri, şi acesta din urmă, cu Chill Lucky afară şi ia o vacanţă de la toate de stres marital a fost norocos cu care se confruntă acasă. La întoarcerea acasă, Simrit este dat un pandantiv ceas jocuri Aunty Dolly (Kirron Kher), se purta ca un talisman aducator de noroc. Pandantiv atârnă de o brăţară de mână el joacă. Viraj devine grav rănit într-un accident la locul de muncă şi chiar pentru interventii chirurgicale de urgenta adus la spital, unde este o Simrit intern. Mai mult la iritarea reciproc, Simrit este dat taxa de a efectua interventii chirurgicale pe viraj. Dupa operatie, in timp ce cauta la raze X, ea este îngrozit să descopere că jocurile de ceasuri de mână a ajuns accidental în stomac viraj lui.
Simrit încearcă diferite modalităţi de a ieşi de ceas. În cursul unui proces de secetă, care nu reuşeşte, devine clar că Simrit este amar despre infidelitatea ei perceput doi dintre cei mai proeminenţi din jocurile copilăriei: jocuri divorţat de tatăl şi sora ei mai mare ex-soţ. Prin acest timp, cu viraj Începând din această toamnă în secret în dragoste cu Simrit. Câteva zile mai târziu, Simrit este de succes în a scoate ceasul de la stomac de viraj. După o intervenţie chirurgicală, viraj aude adevărul şi frunze. Câteva zile mai târziu, el propune să Denise Richards, în încercarea de a uita despre Simrit. La realizarea Jocuri greşeală, Simrit ajută norocos şi Kamini Reconcile decide să-şi mărturisească şi dragostea pentru viraj joacă la ceremonia de nunta. La început, Denise, este suparat, dar apoi se spune viraj merge la Simrit. Cei doi îmbrăţişa şi stinge împreună în maşină împart un sărutări câteva pasionati.