Justin Bieber Never Say Never

Raporteaza film nefunctional!

Filmul urmărește vedeta pop Justin Bieber timp de 10 zile de numărare în jos la ceea ce este considerat cel mai mare performanta sa, că la 31 august 2010, în Madison Square Garden, care a vândut în 22 de minute. Acesta prezinta imagini din spectacole în această perioadă de la Tour său My World. Acesta prezinta fani de sex feminin, excitate și mai multe instanțe de “unul mai puțin Lonely Girl” de rutină de a invita o fată pe scenă pentru el să serenadă și să dea flori la, și de fete surprinzătoare aleatorii cu bilete gratuite la concertele sale. Principalele persoane din jurul Bieber, fiind ca o familie și prieteni buni cu el, sunt intervievați, dar nu este el însuși Bieber. Diferite cazuri de rugăciune împreună înainte de un spectacol sunt afișate.
Filmul include, de asemenea, o vizită făcută Bieber în orașul său natal fiind în același timp în Canada, pentru tur. El este certat pentru că a deteriorat vocea lui în timp ce te distrezi cu prietenii săi vechi. Fără tragere de inimă el acceptă amânarea unui spectacol în Siracuza. El nu are voie să vorbească timp de câteva zile, și, astfel, recuperează suficient pentru a face performanță următoare, la MSG.
De asemenea, sunt incluse o parte din poveste și videoclipuri vechi ale copilăriei lui Bieber. El a fost crescut de mama sa, dar a avut, de asemenea, o legătură foarte specială cu bunicul din partea mamei.Acesta din urmă încă mai primește emoțională despre momentul în care Bieber și mama sa sa mutat la Atlanta.