Just Go with It

Raporteaza film nefunctional!

Danny Macabeul (Adam Sandler) este un chirurg plastic de succes din Los Angeles, care feigns căsnicii nefericite pentru a obţine de femei, şi pentru a evita angajamentul de romantic, care poate duce la suferinta. Singura femeie conştient de schemele sale este de managerul său birou şi cel mai bun prieten Katherine Murphy (Jennifer Aniston), o mamă divorţată de două. La o petrecere, Danny intalneste Palmer (Brooklyn Decker), a şasea profesor de matematica clasa, fără inel de nunta sa cu privire, şi au o conexiune împreună. În dimineaţa următoare, ea găseşte inelul şi îşi asumă el este casatorit. Ea refuză să-l până în prezent, deoarece parintii ei au divortat din cauza de adulter şi nu vrea să fie o adulteră ea.
În loc de a spune adevărul ei, Danny îi spune că el este obtinerea divortat de la o femeie pe nume Devlin, numit după Devlin Adams, care a mentionat Katherine a fost un vechi Sorority Nemesis colegiu. Danny Palmer spune că acestea sunt obtinerea divorţat pentru că ea la inselat cu un bărbat numit “Dolph Lundgren” (nu actor). Palmer, apoi insistă asupra îndeplinirii Devlin. Solicită Danny Katherine să pozeze ca “Devlin” şi se merge la cumpărături pe Rodeo Drive pentru haine noi, sa se imbrace ca o soţie trofeu.
Un Katherine made-in / Devlin, apoi se întâlneşte cu Danny şi Palmer şi le dă binecuvântarea ei. Cu toate acestea, după ascultarea Katherine vorbind la telefon cu copiii ei, Palmer presupune că ei sunt copiii lui Danny, de asemenea. Danny, apoi privat se întâlneşte cu copiii lui Katherine, Maggie (depozitarul Madison) şi Michael (Griffin, Gluck), pentru a ajunge să joace împreună cu viclenie.
Palmer îndeplineşte copii, care şantaj, apoi Danny, în faţa Palmer să le ia toate în Hawaii. La aeroport, toate sunt surprins de vărul lui Danny goofball Eddie (Nick Swardson), care a adoptat un austriac deghizat ca “Dolph Lundgren”, Danny, care a făcut mai devreme. Pentru a menţine minciuni, Danny şi Katherine sunt obligaţi să-l aducă de-a lungul.
La Resort în Hawaii, spune Danny Eddie el are în vedere pentru a cere Palmer se căsătorească cu el. Katherine şi Danny, de asemenea, alerga în viaţa reală, Devlin Adams (Nicole Kidman), şi soţul ei, Ian Maxtone-Jones (Dave Matthews), care a inventat ar fi iPod-ul. Deoarece de Katherine şi Devlin lung timp rivalitate, introduce Katherine Danny ca sotul ei, mai degrabă decât recunosc ca este o mama singura.
Mai târziu, Palmer decide să-şi petreacă timpul cu Katherine, astfel încât Danny pot petrece mai mult timp cu copiii. Danny Michael învaţă cum să înoate, şi Katherine şi Palmer se uite pe de admiraţie.
Katherine din nou, se execută în Devlin, care o invită şi Danny pentru a cina. Eddie este de acord să ia Palmer pentru a cina, astfel încât Danny poate merge cu Katherine. La cină, Devlin solicită Danny şi Katherine sa spuna altul ce admira cel mai mult unii pe alţii, şi, aşa cum vorbesc Danny şi Katherine, ei încep să se simtă o conexiune. Mai târziu, când Palmer şi retur Eddie de la data cina lor, Palmer sugerează faptul că ea şi Danny se căsătorit acum, deoarece o Eddie beat ia spus despre planurile lui Danny de angajament. Danny şi Katherine sunt atât surprinşi de propunere de ei, dar în cele din urmă este de acord cu Danny. Danny mai târziu solicită, Katherine, în ceea ce priveşte confuzia lui, Katherine, dar spune că ea va fi a lua un loc de muncă în New York (pe care ea a menţionat să-l mai devreme), pentru a obţine un nou început pentru viaţa ei.
A doua zi, se confruntă cu Palmer, Katherine despre sentimentele lui Danny pentru ei, Katherine, care respinge. Katherine apoi rulează în Devlin, la un bar şi admite că ea a pretins a fi căsătorită cu Danny, pentru a evita jena. Devlin mărturiseşte că ea este Ian divorţează pentru că el este homosexual şi, de asemenea, că el nu a inventat iPod-ul, dar a făcut bani după ce a dat in judecata din Los Angeles Dodgers, după ce sa lovit de o minge fault. Katherine se increde in Devlin despre a fi în dragoste cu Danny, dar apoi Danny prezinta până în spatele ei spunând că el nu se căsători Palmer şi că el este în dragoste cu Katherine. Între timp, la plimbare cu avionul înapoi la continent, Palmer întâlneşte un jucător de tenis profesionist (Andy Roddick – Brooklyn Decker a lui în viaţa reală soţul), care împărtăşeşte interesele ei. Puţin mai târziu, Danny şi Katherine se căsătorească.