Journey 2: The Mysterious Island

Raporteaza film nefunctional!

Journey 2: Mysterious Island (de asemenea, cunoscut sub numele de calatorie la Mysterious Island) este un american 2012 3D science-fiction aventura film regizat de Brad Peyton. Acesta este al doilea film din serie Journey şi continuarea sa calatoreasca la Centrul Pamantului. După primul film, continuare se bazează pe un alt roman Jules Verne, de data aceasta Mysterious Island.

Sean Anderson (Josh Hutcherson) este prins de poliţie după o urmărire pe scurt Dirtbike lui se încheie într-o piscină. Tatăl său, Hank pas Parsons (Dwayne Johnson), el ridică şi ia-l acasă. El a mai târziu descoperă că Sean a rupt într-un centru de cercetare prin satelit, în scopul de a stimula semnalul de un cod de el ar primită de care el crede că este om de familie “Vernian” Alexander Anderson, bunicul lui Sean, care a fost lipsă de doi ani. Dorind să legatura cu fiul sau vitreg, Hank ajută Sean descifra codul de caractere Verne, care conduc la trei cărţi, Treasure Island, Călătoriile lui Gulliver şi Verne Insula propria misterioase. Utilizarea carte de hărţi individuale insulare, Hank bănuieşte că sunt cărţi de aceeasi insula si foloseste o lumina înapoi în scopul de a le face tuturor o masa completa terenuri cu coordonatele în locaţia sa. În ciuda obiecţiilor lui Sean la intervenţia tatălui său pas lui, Hank reuşeşte să convingă pe mama lui Liz pentru a permite atât dintre ei merg în căutarea a insulei. Ei ajung în Palau în cazul în care nevoia lor de transport pentru această parte periculoasă a oceanului atrage un elicopter de turism ghid Gabato (Luis Guzman), şi fiica sa Kailani (Vanessa Hudgens), care dezvoltă o pasiune Sean imediată. Ei sunt de acord să-i zbura la insula pentru $ 3000, dar elicopterul este prins în vânt vortex majore şi au impact, trezirea de pe insula.
Trecerea în insula, ei descoperă una dintre legile de Mysterious Island că toate lucrurile mari sunt mici, şi toate lucrurile mici sunt gigantice (Calatoriile lui Gulliver sursă de inspiraţie). Dupa ce vin de pe o şopârlă masiv atunci când au venit peste ei ambreiaj ou, acestea sunt salvate de către Alexander, care le duce la o cabană mare el ar construit din ruine a navei, care la adus la insula. El are un aparat de radio, dar din cauza poziţionării a comunicaţiilor prin satelit, ar fi de două săptămâni înainte de acestea ar putea apela pentru ajutor. În dimineaţa următoare, Alexandru duce parte la oraşul pierdut al Atlantidei, care este, de obicei, scufundat în ocean, şi el a calculat că insula scufundă o dată la fiecare 140 de ani. Cu toate acestea, dovezile că Hank vede îl conduce pentru a dovedi că calculele sunt greşite şi insula se va scufunda într-o câteva zile. Mijloacele lor de mântuire doar pare a fi legendarul Nautilus, submarinul căpitanului Nemo, a ascuns undeva pe insula. Kailani intră în cripta lui Nemo şi ia jurnalul său, care are unde a navei doar pe una din coastele într-o peşteră. Ei au montat albine gigant, în scopul de a acoperi peste o creastă înaltă şi se aduce la timp, dar se confruntă păsări mari, care încearcă să devoreze albine. Sean blochează şi perturbarea glezna lui, care încetineşte considerabil partidul în jos. În dimineaţa următoare, apa a crescut exponenţial şi Alexandru deduce că insula se va scufunda într-o chestiune de ore, nu zile. Gabato lipseşte, după ce a plecat spre vulcan de aur a insulei (care a fost sursa de inspiratie pentru Treasure Island), în căutare de fonduri pentru a oferi fiicei sale o viaţă mai bună. În timp ce Alexandru şi Kailani merge după el, Sean şi Hank cap de coasta. Datorita apei în creştere, Sean şi Hank face rezervoare improvizate de oxigen şi se arunca cu capul în jos de o sută de metri, în scopul de a obţine Nautilus şi sunt aproape ucis de un ţipar electric gigant vicios. Ele sunt în imposibilitatea de a putere nava cu toate acestea, deoarece bateriile navei fiind de peste 100 de ani au rula în jos.
Între timp Kailani şi Alexandru găsi Gabato şi convinge-l să scape cu ei în loc de a încerca pentru vulcan de aur. Ei conduce spre mal ca insula începe să se brusc şi violent rupe în afară. Hank şi Sean folosi un harpon pentru a obţine un salt electric începe de la anghila roiesc în jurul lor şi ei sunt capabili la putere masina, tocmai la timp pentru a ridica pe alţii care au căzut în apă. Gabato piloţi de submarine din calea rău în timp ce Sean şi de foc Hank torpile în calea de moloz insula care se încadrează. Deoarece clar pericolul, Alexandru solicită în cele din urmă Hank de numele său preferat, ca până la acel moment el doar l-au numit “Henry”, şi familia constituie. Şi, în cele din urmă Kailani sărutări Sean pentru vitejia lui, dovedind o atracţie reciprocă pentru el, deşi nu “Pec Popping”, ca şi tatăl său pas a sugerat de mai multe ori. Mai târziu, Kailani şi Gabato sunt bine off, Gabato având acum atracţie turistică cele mai populare de pe insula, fiind Nautilus, şi Kailani merge la vizita pe Sean ziua lui. În timp ce ei sunt sărbătoresc, Alexandru apare cu o carte de cadou de ziua lui Sean. El se deschide pentru a găsi de la Pământ la Lună aluzie la o altă aventură care Liz este de acord să ezitant, pentru că, după tot ce e “doar o excursie la luna.”