Johnny English

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu o secvenţă de fantezie, în care Johnny English (Rowan Atkinson), un agent de incapabili serviciilor secrete britanice, este “un agent”. El se furişează într-o clădire, distrage de doi câini de pază, cu jucarii, bate din doi paznici şi seduce o femeie care-l ameninţă. El este trezit de la fantezia lui, la fel ca el este pe cale să sărute o femeie de agent real (Greg Wise), pentru care limba engleză este pregătirea documentelor de misiune. După ce a fost asigurat că limba engleză a verificat codurile de submarine magaziilor personal, agent One lasă pe o misiune. Publicul afla apoi ca agent Unul a murit în acţiune atunci când trapa său submarin “nu a reuşit să deschidă”. O bombă apoi rade agenţii rămase din Marea Britanie, toate care s-au participat la funeraliile de agent One, lăsând doar limba engleză. Nimeni nu observa dricul, care a accelerat procesul-verbal de scena mai devreme.
Înainte de moartea sa, agent Unul a fost investigheaza un complot pentru a fura bijuteriile Coroanei. Împreună cu fiul său (mult mai capabil), Creanga de asistent Angus (Ben Miller), limba engleză preia cazul. În timp ce investighează, limba engleză devine atras de o femeie misterioasa, Lorna Campbell (Natalie Imbruglia), care se întâlneşte, la dezvelirea din bijuteriile coroanei, recent restaurate în cazul în care limba engleză este responsabil de securitate. Puterea de a camerei se taie, şi engleză, bate din şef de securitate, înainte de a pretinde pentru a lupta un criminal într-o altă cameră, în încercarea de a acoperi acest fapt. Mai târziu, Creanga şi engleză urmeze un tunel şi pentru a găsi cele Bijuteriile, dar nu reuşesc să oprească pe hoţi, după limba engleză iese accidental revista de la pistolul lui. Engleză urmăriri masina lor, un dric, dar trasee accidental o greşit după ce a fost oprit de o lumină roşie şi a mers pe un drum greşit. Convins parte de înmormântare, el descoperă este un act, el arestări cei care au plâns şi de preot înainte de realizarea greşeala lui. Creanga-l salveaza de pretinzând că limba engleză a fost un deţinut evadat de azil.
Perechea descoperă apoi creierul de furt, antreprenor închisoare franceză şi descendent al lui William Cuceritorul, Pascal Sauvage (John Malkovich). Engleză raportează suspiciunile sale de cap de MI7, Pegasus (Tim Pigott-Smith), care nu-l crede. În parcare, unul dintre acoliţii lui Sauvage ataca engleză şi Creanga, iar atunci când scapă de engleză atacă din greşeală Creanga. Creanga de limba engleză şi se infiltreze sediul Sauvage lui prin parasuta, dar terenurile de engleză pe clădirea greşit, abseiling identic spital din Londra. El deţine mai multe personalul şi pacienţii cu arma în mână, înainte de realizarea greşeala lui.
Engleză activeaza un DVD player, expunând Sauvage planul de a se instaurarea ca rege, folosind un impostor Arhiepiscopul de Canterbury (Oliver Ford Davies). După engleză accidental se injecteaza cu relaxant muscular, el si Creanga sunt salvati de Lorna fro doi dintre oamenii lui Sauvage. Ea se dovedeşte a fi un agent Interpol, de asemenea, pe coada lui Sauvage (fiecare condamnatului majora eliberat de la unul din închisorile lui Sauvage în ultimele şase luni a fost angajat de către una dintre companiile sale). Împreună cu Creanga, au gatecrash un partid deţinută de Sauvage. Relaxant muscular nu a fost încă purtat off, engleză accidental insulte Secretarul de Externe (Jenny Galloway). Unul dintre acoliţii raportează engleză la Sauvage, un prieten de sef involuntar limba engleză, acesta din urmă dintre care respinge Creanga şi engleză. Sauvage decide că ştie limba engleză prea mult şi trimite acoliţii de fortare a reginei de a semna o scrisoare de abdicare, ca ea face acest lucru pentru câinele ei animal de companie preţioasă. Sauvage este informat de oficialii britanici, care, ca cel mai apropiat relativă supravieţuitor al reginei, poziţia de monarh aparţine acum să-l.
Lorna vizitează engleză în apartamentul său, ca misiunea lui a fost mutat la ea, şi engleză convinge să adere la ea. Ei călătoresc în Franţa, se infiltreze chateau Sauvage, şi auzi propunerea sa de a transforma Marea Britanie într-o închisoare gigant. Cu toate acestea, limba engleză declanseaza accidental un microfon, alertarea Sauvage de prezenţa lor şi în încercarea de a fura un DVD incriminator, engleză accidental scade pe o tava plina de discuri identice, şi ia una greşită. Luat ostatic, ele sunt eliberate de către Creanga şi întoarcerea în Anglia, în ziua încoronării.
La încoronarea lui Sauvage, se furişează în limba engleză cu Lorna, fostul deghizat ca episcop engleză în faţa Sauvage. El a acuzat public Sauvage de trădare, şi conştienţi că Arhiepiscopul fals nu mai este folosit, încercările de limba engleză pentru a scoate fata lui, crezând că este o mască şi apoi trage în jos pantalonii pentru a căuta un tatuaj pe care scrie “Isus vine uite ocupat “. Engleză, apoi la radio Creanga să-i spună să joace DVD-au recuperat. Creanga face acest lucru, rezultând în trei sferturi din populatia lumii se uita limba engleză, într-un capac de duş şi chiloţi, dans şi mimarea de-a lungul a “Oare mama ta Know” de ABBA. Scapa de engleză, dar vine înapoi, balansul de la un fir de mai sus Sauvage şi Arhiepiscopul, hapsân coroana înainte de a se atinge capul lui Sauvage. Sauvage dezvăluie intenţiile sale adevărate la Londra trăgând un pistol si fotografiere la limba engleză, Londra, spune că va sta în linie şi să facă ceea ce el a spus, indiferent de ce, inclusiv anunţându-l transforme ţara într-o închisoare. În lupta următoare, limba engleză este încoronat din greşeală în loc. El pune Sauvage în stare de arest, dezvăluie intriga lui a reginei şi îi permite să se întoarcă la tron, în schimbul pentru un titlu nobiliar.
Filmul se încheie cu limba engleză de conducere Lorna în partea de sus a unui munte în cazul în care Johnny accidental apasa butonul de scoatere în timp ce pe cale să o sărute, şi lăstarii Lorna în cer. Există, de asemenea, o scenă scurtă de credite arata Lorna debarcare într-un bazin de înot în cazul în care Creanga este aşezat şi ca penal Orange parul descris mai devreme de limba engleză scade ziarul său.