Johnny English Reborn

Raporteaza film nefunctional!

Johnny English Reborn este un 2011 de film de spionaj britanic comedie parodiază pe James Bond, agentul secret de gen şi reporneşte franciza de film. Filmul este continuarea Johnny English (2003), şi stelele Rowan Atkinson relua rolul său ca titlu de caractere [5], şi regizat de Oliver Parker. Filmul are un ton usor mai inchisa decat filmul precedent, dar îşi păstrează umorul Atkinson semnătura. Ca şi predecesorul său, a fost întâlnit cu recenzii mixte, dar a incasat un total de 159,270,879 dolari la nivel mondial.

Johnny English (Rowan Atkinson) este de a învăţa arte marţiale, în Tibet, ca penitenţă pentru o misiune anterioară dezastruoasă în Mozambic. Sa tibetan guru şi mentor, Wang Ting, este de fapt un agent de dormit MI7: angajatorii lor s-au solicitat serviciile lui Johnny.

Johnny se întoarce MI7 sediul din Londra (acum Toshiba British Intelligence) şi este atribuit de către noul şef “Pegasus” (Gillian Anderson) pentru a opri un complot pentru asasinarea premierului chinez în timpul discuţiilor programate cu primul-ministru. Johnny, de asemenea, se întâlneşte cu prietenul şi colegul agent de Ambrozie Simon (nume de cod “agent One”), şi inventatorul rezident MI7 lui, Patch Quartermain. El este atribuit, de asemenea, un agent de juniori, Tucker (Daniel Kaluuya), să-l însoţească.

În Macao, contactul său chinez, este ucis într-un cazinou, dar engleza descoperă un cip de poker în mâna omului, cu adresa de ex-agent CIA, Fisher (Richard Schiff), în Hong Kong. Fisher arată că el este un membru al “Vortex”, o cabala secreta de asasini, care au sabotat, de asemenea, misiunea sa în Mozambic. Puterea lui Vortex află într-o armă secretă asasinat care necesită trei chei de metal pentru a debloca, de care are o Fisher. Fisher este ucis de un asasin, (Pik-Sen Lim), îmbrăcat ca un aspirator, dar reuşeşte să-şi alunge engleză în jos şi incapacitatea complice criminal şi de a recupera cheia. În timp ce se lauda cu Tucker despre succesul misiunii sale pe un zbor înapoi la Londra, cheia este furat de către un membru al vartej deghizat ca un ispravnic. Engleză este umilit în faţa secretarului de Externe şi de la Pegasus Estate acestuia atunci când este descoperit că acest caz este gol. Veniturile engleză la mama asaltul Pegasus de două ori, atât de ori confundând-o pentru mai curat criminal.

Kate Sumner (Rosamund Pike), psiholog comportamentale MI7 lui se angajează într-un “off-ore” sesiune cu limba engleză, determinându-l să-şi amintească evenimentele anterioare ale misiunii sale nu a reuşit în Mozambic şi amintesc de identitatea de membru al doilea Vortex, ca urmare, Karlenko (Marcu Ivanir), un agent rus. Un meci de golf este amenajat între Karlenko şi engleză, a căror unsubtle încearcă pentru a obţine informaţii de la Karlenko determina-l la comanda moartea lui engleză. Cu toate acestea, Karlenko este critic rănit de asasin doamna curat. Engleză şi Tucker deturneze elicopter privat Karlenko lui, dar el cedează la rănile, deşi nu înainte de a dezvălui faptul că agentul de Vortex de ultima este un membru al MI7.

Într-o întâlnire la MI7, Ambrozie arată că guvernul elveţian au fost de acord să împrumute le “Bastionul Le” cetatea lor, permiţând discuţiile să continue. Ambrose şi engleză luaţi masa împreună, informează Ambrozie că el cunoaşte o aluniţă este prezent în MI7. Ambrozie se pregăteşte să arma jos engleză până în engleză arată că nu ştie cine este trădător. Confruntă Tucker Ambrose în baie de la boxe sub ameninţare cu arma, susţinând Ambrozie este mol, ca el este prezentat imagine cu Karlenko pe computerul său, până la noi ordine engleză-l să plece. Ambrose Johnny convinge să creadă că Quartermain Patch este trădător. Engleză, nu ştiu că Simon este aluniţa, încredinţează-l cu cheia. Ulterior, Ambrozie contacte Pegasus şi îi spune că Johnny limba engleză este trădător.

Patch engleză confruntă într-o biserică, descoperind că el a fost încadrată şi înfiinţat. Johnny scapă ghearele MI7 pe scaunul cu rotile Patch lui extrem de avansat, echipate cu cotiera retractabile-montate pistoale şi setările de mare viteză. Johnny merge la casa lui Kate şi o convinge că nu este trădător. Kate analizează imagini a misiunii Mozambic şi îşi dă seama că comportamentul de garda de corp a lui Shambal părea anormal şi din loc. Ei au găsit că este Vortex cu ajutorul unui medicament numit timoxeline barbebutenol, care permite oamenilor să fie controlat pentru o scurta perioada de timp înainte de a muri de insuficienta cardiaca. Ambrose, singurul membru supravieţuitor al Vortex, intenţionează să folosească droguri pentru a ucide premier în schimbul de 500 milioane USD.

Ambrose ajunge la apartamentul lui Kate să o ia de la aeroport. După Simon frunze, engleză descoperă că curat criminal este prezent în apartamentul lui Kate. Ea încearcă să-l omoare cu ajutorul unui lanţ construit în aspirator ei, dar Johnny foloseşte un jgheab de gunoi pentru a scăpa.

Confruntă engleză Tucker în dormitorul acestuia şi Tucker convinge să se angajeze cu el la o nouă misiune. Engleză şi Tucker încearcă să se strecoare într-o cetate bine pazit, în Alpii Elveţieni, în cazul în care premierul este de a fi asasinat. Engleză activeaza din neatenţie un far primejdie, (confundandu-se de un dispozitiv de rapel), care avertizează poliţiştii de armate de prezenţa lor. Engleză are “pretend” Tucker, să-l atace, cu subordonatul său preface moartea lui cu un pistol. Limba engleză este pus într-un corp-sac, şi cei doi reuşesc să obţină acces la clădire. Tucker ataca gardienii înarmaţi le însoţeşte în timp ce încercările de limba engleză pentru a sari pe la biroul lui Pegasus. Constată engleză Pegasus chiar înainte ca ea încearcă să bea băutură cu ţepi, în care de droguri este prezent şi convinge Ambose ei este trădător. Engleză, cu toate acestea, se bea în schimb, făcându-l vulnerabil la comenzile lui Ambrozie. Pegasus este bătut inconştient de limba engleză, aşa cum a ordonat de Ambrose.

Ambrose ordine limba engleză pentru a ucide Premier folosind un pistol deghizat ca un tub de ruj. Engleză încearcă să reziste efectelor de droguri prin învăţăturile sale mănăstireşti. Johnny se angajează într-o luptă neîncetată cu el în timp ce încercările de Tucker a întrerupe frecvenţa Ambrozie a folosit pentru a comunica cu limba engleză. Engleză se gata să-l omoare pe premierul chinez, înainte de a perturba Tucker în cele din urmă frecvenţa, înlocuindu-l cu post de radio care face Johnny sa danseze pe muzica. Ambrozie reia de comunicare şi din nou ordine în engleză pentru a ucide premierului chinez, dezvăluind, din păcate, obiectivul său de a ucide premier chinez în proces. Engleză rezistă şi trage Ambrozie schimb, dar el Dodge şi scapă.

Efectele de droguri purta off şi engleză aparent moare de insuficienta cardiaca. Cu toate acestea, Johnny este reînviat de Kate, care-l sărută pe buze, care determină rata de inima lui să degenereze. Johnny încearcă să alunge, după Simon, sarind de pe clădire şi folosind o paraşută de a coborî în siguranţă la zăpadă. Engleză deturneaza o zăpadă-mobil şi urmăriri după trădător MI7. În cele din urmă, Johnny capturile de până la Simon, care este cu ajutorul unui lift gondolă. Lupta doi, cu limba engleză folosind învăţăturile sale de a suporta mai multe lovituri la vintre. Johnny reuşeşte să obţină în cele din urmă pistolul lui Simon, dar cade de pe maşină. Ambrose incearca pentru a trage limba engleză, care culminează cu limba engleză trăgând umbrela lui presupune antiglont, dar care trage de fapt, o rachetă de la telecabina si Simon Ambrozie este ucis în exploziile următoare. Johnny, apoi îşi dă seama că a fost T2. În ceea ce rămâne de telegondolă cădea în engleză, apoi se odihneşte în pace. Tucker şi Kate privi în jos în uimit.

Engleză este cavaler, dar, în timpul ceremoniei, el constată că regina este curat criminal deghizat, şi ea încearcă să-l omoare din nou. El aleargă după ea şi o loveşte violent pe cap, cu o tavă, doar pentru a afla, atunci când gardienii aduce în interiorul adevăratul criminal, că a atacat Regina real. [5] [6] [7] [8]

În scena post-credite, limba engleză este văzută face o Takeaway pentru Kate Summers la tonul de “În Sala de Munte Regele”.