John Tucker Must Die

Raporteaza film nefunctional!

Filmul incepe cu Kate (Brittany Snow), discutarea mama lui Lori (Jenny McCarthy), serie de relatii proaste care provoacă întotdeauna familia să se mute într-un oraş nou, făcând Kate simt invizibil. Ea şi mama ei a trece la un nou oraş şi Kate devine un loc de muncă ca o chelneriţă. În timp ce la locul de muncă, ea vede populară locală băiat John Tucker (Jesse Metcalfe), la datele cu trei fete diferite: Carrie (Arielle Kebbel), o perfecţionistă cronică; Heather (Ashanti), care este un Sassy, majoreta cap agresiv, şi Beth (Sophia Bush), un activist vegan promiscuu. Kate învaţă de la un co-lucrător că el datează fetele de la grupari diferite, de la şcoala lui, astfel că nu au interacţiona şi de a convinge fetele care el a datelor pentru a păstra relaţiile lor secret de spunându-le că tatăl său nu îi permite până în prezent, în timpul sezonului de baschet.
Într-o zi in clasa sala de gimnastica, Kate, Carrie, Heather si Beth se încheie pe aceeaşi echipă pentru un joc de volei. În timpul jocului, Carrie se laudă despre a fi cu John Tucker, şi fetele să înveţe despre sistemul lui. Carrie, Heather si Beth incep luptele şi Kate încearcă să te desparţi de lupta, aterizare-le pe toate în detenţie. În timp ce în detenţie, Kate este înscris pentru a ajuta la represalii împotriva lui John Tucker. În timp Kate devine cu prietenii lui John, fratele lui Scott (Penn Badgley), mai bine cunoscut sub numele de “Alte Tucker”. Încercările iniţiale de a fetelor de undo Ioan (a face oamenii cred că el are herpes genital şi subminează încrederea lui, oferindu-i de estrogen), efecte inverse ca John reuşeşte să le folosească în avantajul său. După ce a sparge cu toate cele trei fete, sunt de acord că rupe inima lui este ideal pentru răzbunare. Ei înroleze apoi Kate să fie Heartbreaker.
Kate se alatura echipei de majorete, în scopul de a obţine atenţia lui Ioan şi fetele ei dau sfaturi despre cum să acţioneze în jurul valorii de Ioan şi spion cu privire la datele cu ajutorul echipamentelor de supraveghere. Kate şi John merge pe o serie de date, dintre care prima la un foc de tabara pe plaja. Kate este pregătită după Ioan cere să o ia acasă şi intervine Beth să o înveţe cum să se sărute. Cu toate acestea, John ajunge, forţând Beth să se ascundă în spatele lui Land Rover. La casa ei, Kate reuseste sa cumpere Beth timp pentru a scăpa de saruta John, cu fusta lui Beth fiind distrus în proces.
Data următoare este o plimbare cu barca romantică, şi Kate şi John să aibă un timp bun impreuna. Beth mai târziu observă că Kate începe să scadă pentru John. Pentru a contracara acest lucru, Carrie benzi Ioan lauda prietenilor săi în vestiar, spunând că se va înscrie “, mai mult de coşuri” de la jocul departe, şi arată banda de Kate, în scopul de a obţine o pentru a fixa din ea. Fetele incearca un alt plan de râs John Tucker la un hotel în noaptea de joc deplasare. Kate Ioan seduce pe un video-chat şi îi spune să pună pe bandă o femeie şi să iasă din camera lui şi în ei. El a accidental urcă în camera unui profesor şi devine râsul şcolii. Ioan foloseşte din nou acest lucru în avantajul său, începând cu o tendinţă de moda.
Între timp, mama lui Kate şi Scott, atât planul de a descoperi şi lamenta schimbare în comportamentul lui Kate. După aceea, spune Kate Ioan, care a auzit despre ceea ce a spus în vestiar despre ei. Ioan face modifică de către dându-i ceasul său şi cere ca ea să fie prietena lui. Kate spune Heather, Carrie şi Beth, care vrea din plan, aşa cum, dacă acestea sunt intalniri sau complot de a distruge John Tucker, acesta este încă totul despre el.
La petrecere ziua de nastere a lui Ioan, banda de fetele din distrugerea lui Ioan este jucat, iar Kate dezvăluie întreaga parcelă. Heather, Beth, si Carrie sa apara dupa o băutură clienţilor aruncă lui de la Kate. Cu toate acestea, John Tucker este unfazed, iar partidul revine într-o luptă tort.
Câteva zile mai târziu, John şi Kate sunt de acord să fie prieteni, şi John decide să fiu sincer, spune prietena lui nou despre prietena lui cealaltă. Scott, fericit că a mărturisit Kate, devine partenerul ei de laborator din nou, şi este lăsat să se înţeleagă cele două va începe dating. Kate este acum prieteni buni cu Beth, Carrie, şi Heather. Kate se termină spunând, “ca pentru fata care a făcut John Tucker scădere în dragoste, bine, ea este o legendă.”
După credite, Kate avertizează spectatori la domiciliu care doresc să încerce acest lucru, care distruge un om are consecinţe, şi aparat de fotografiat sau de bucătărie pentru a mai multor profesori de sex masculin aplecarea pentru a apuca unele lucrări, toate purtând bride.