John Carter

Raporteaza film nefunctional!

John Carter este un 2012 american de science fiction de film de acţiune, care spune aventura interplanetar prima John Carter, protagonistul din seria eroic Edgar Rice Burroughs ‘Barsoom 11-volum de romane (1912-1943) [4]. Filmul marcheaza centenarul decaracter prima apariţie.

După subita “moartea” a lui John Carter, un fost American Civil War Confederate Armatei căpitan, nepotul lui Edgar Rice Burroughs (pe care Carter numit “Ned”), a participat la înmormântare. Conform instrucţiunilor lui Carter, corpul este pus într-un mormânt care poate fi deblocat numai din interior; mâinile avocatul peste jurnal personal al lui Carter pentru Ned pentru a citi, în speranţa de a găsi indicii care explică motivul Carter a morţii.
Filmul se aprinde intermitent Înapoi la teritoriul Arizona, în cazul în care Uniunea colonelul Powell arestări Carter, Powell, ştiind despre trecutul militar al lui Carter, vrea ajutorul său în lupta împotriva Apache. Cu toate acestea, Carter scapă, cu gărzile în urmărire. Într-o urmărire care a urmat atât Carter şi Powell se află într-o peşteră, în care Carter a fost căutarea de aur. O Thern apare în peşteră, la acel moment; Carter îl ucide şi, cu ajutorul a medalionului său, este în necunoştinţă de transportat Barsoom (Marte). Acolo, din cauza densităţii sale osoase diferite şi de gravitatea planetei scăzut, Carter este capabil de a sari de mare şi de a efectua fapte de putere incredibilă. El este capturat de către Tharks verzi marţiene si Jeddak lor (care înseamnă “rege”) Tarkas Tars.
În altă parte pe Barsoom, oraşele Red Marte de heliu şi Zodanga au fost la război de o mie de ani. SAB Than, Jeddak de Zodanga, înarmat cu o armă specială obţinută din Therns, propune o încetare a focului şi un capăt războiului prin căsătoria cu Principesa de heliu Dejah Thoris. Printesa face o evadare şi este salvat de Carter. Carter, Dejah şi fiica Tarkas “Sola se angajeze pe o căutare pentru a ajunge la sfârşitul unui râu sacru pentru a găsi o cale pentru a Carter să mă întorc acasă. Acolo vor găsi informaţii despre raze nouă, un mijloc de a utiliza energie infinită şi, de asemenea, cheia pentru a înţelege modul de funcţionare medalion, dar sunt atacaţi de către liderul Thern Matai Shang şi slujitorii lui, oamenii verzi ale Warhoon. După atac, Carter este capturat şi se ia inapoi cu Dejah Sola în timp ce este în măsură să scape. Dejah demoralizat cu părere de rău este de acord să se căsătorească decât Sab, apoi dă Carter medalion lui şi îi spune să se întoarcă pe Pământ. Carter decide să staţi pe spate şi este capturat de către Shang, care îi spune scopul de a Therns şi modul în care acestea manipula civilizaţii de pe planete diferite. Carter este capabil să facă o evadare, iar el şi Sola du-te înapoi la Tharks şi să ceară ajutorul lor. Acolo vor descoperi Tarkas a fost răsturnat de Hajus Tal. Tarkas, Carter si Sola sunt puse la încercare într-o luptă de gladiatori, cu două vicioase-maimuţă, cum ar fi creaturi. După înfrângerea lor şi uciderea Hajus, Carter devine liderul Tharks.
Taxele de Thark armatei în heliu şi înfrângerile armatei Zodangan prin uciderea Sab decât. Carter devine Prince de heliu prin căsătoria Dejah. La prima lor noapte, Carter decide să rămână pentru totdeauna pe Marte şi aruncă departe medalion lui. Profitând de această oportunitate Shang-l alunga inapoi pe Pamant. Carter porneste intr-o aventura mult, în căutarea de indicii ale prezenţei Therns de pe Pământ şi în speranţa de a găsi unul din medalioane lor, după mai mulţi ani el pare să moară brusc şi solicită pentru aranjamente funerare neobişnuite – acest lucru este în concordanţă cu el au gasit un medalion , de la întoarcerea sa la Marte ar părăsi corpul Pământului într-o stare coma-ca. El a făcut Ned protectorul său, oferindu-i indicii despre cum să deschidă mormântul. Filmul revine la prezent, în cazul în care Ned se execută din nou la mormântul lui Carter şi se deschide doar pentru a găsi gol. Matai Shang apare brusc, după ce a urmat Ned tot timpul, dar ca el se pregăteşte să omoare Ned, Carter apare si ucide-l, apoi spune Ned ca nu a gasit un medalion, în schimb, el a făcut o schemă pentru a atrage Shang din ascunzătoare. Carter ia medalion lui, şopteşte cod, şi în cele din urmă este transportat înapoi la Barsoom.