Jerry Maguire

Raporteaza film nefunctional!

Jerry Maguire (Tom Cruise) este un lucioasă 35 de ani, agent de lucru pentru sport Sport Management Internațional (SMI). După ce a suferit o cădere nervoasă, ca urmare a stresului și o conștiință vinovată, am scrie o declarație de misiune Despre lipsa de onestitate perceput în managementul afacerilor de sport și de modul în care el crede că ar trebui să fie operat. Am distribuie copii ale acesteia, intitulat “lucrurile pe care le gândim și nu spunem: viitorul afacerii noastre”. Lui co-lucrătorilor sunt atinse de onestitate si saluta-l cu aplauze, dar gestionarea trimite Bob Sugar (Jay Mohr), protejatul lui Maguire, să-l concediez. Jerry și zahăr suna toti clientii lui Jerry pentru a încerca să-i convingă să nu se angajeze servicii de cealaltă. Jerry vorbește la Arizona Cardinals largă receptor Rod Tidwell (Cuba Gooding, Jr.), unul dintre clientii sai, care este nemultumit cu contract Lui. Rod testează lui Jerry rezolva printr-o conversație telefonică foarte lungă, care culminează în faimosul “Arată-mi banii!” scenă. Între timp, zahăr asigură cea mai mare parte clientilor anteriori lui Jerry. Frank “Cuș” Cushman (Jerry O’Connell), un superstar fundas perspectiva de la Southern Methodist University așteptat să fie # 1 în NFL Proiect, de asemenea stă cu Jerry după ce am face o vizită la domiciliu Cushman. Lăsând birou, Jerry anunță voi începe propria sa agenție de și dacă cineva este dispus solicită să i se alăture, la care numai 26 de ani, mama singura Dorothy Boyd (Renée Zellweger) este de acord. Cei doi au lovit în fiecare altele Anterior, în aeroport și Boyd a spus Maguire personal cum inspirat a găsit său “memo”.
Jerry calatoreste Proiect de NFL cu Cuș și Rod convinge să vină prea, pentru a întâlni cu reprezentanți ai altor echipe NFL. Deși la început Rod se simte neglijat Comparativ cu Cuș superstar, zahăr contacte Matt Cushman (Beau Bridges), tatăl lui Cuș, în timp ce Jerry este în hol, cu Rod și re-semne Cuș la SMI. Jerry este devastat și se întoarce la logodnica lui Avery (Kelly Preston) pentru sprijin, dar ea îl mustră și mă desparte de ea. El apoi se transformă în Dorothy, devenind mai aproape de tineri ei sunt, Ray, și începe În cele din urmă o relație cu ea. Cu toate acestea, Dorothy contemplă se muta la San Diego ca ea are o ofertă de muncă sigur acolo. Jerry își concentrează eforturile pe toată Rod, acum client al său, care se dovedește a fi foarte dificil pentru a satisface. De-a lungul urmatoarele cateva luni, critica dur două directă unul față de celălalt, cu bara susținând că Jerry nu încearcă destul de greu să-l un contract în timp ce Jerry Rod susține că nu se dovedește a fi demn de banii pentru care am cere. Casatoreste cu Jerry Dorothy a le ajuta să rămână pe linia de plutire, atât financiar, cât și să o țină la distanță în mișcare. El este distant emoțional și fizic în timpul căsătoriei, dar este clar investit în a deveni un tată cu Ray. Deși Dorothy este în dragoste, ea se desparte de el Ea consideră că eu nu o iubesc.
Înainte de începerea unui joc de fotbal noaptea de luni dintre cardinalii și Dallas Cowboys, zahăr încearcă să fure Rod, dar este mustrat de Rod si Jerry. Cele două reconcilia la scurt timp după. Rod joaca bine, dar pare a primi o vătămări grave atunci când prinde un touchdown. El recupereaza, toate acestea, precum și dansuri de mulțime, care urale salbatic. Ulterior, Jerry și Rod îmbrățișează în fața altor sportivi și agenți de sport și arată modul în care relația lor a evoluat de la una strict de afaceri la un personal aproape unul, care a fost unul dintre punctele Jerry făcute în declarația de misiunea sa. Jerry apoi zboara inapoi acasa pentru a satisface Dorothy. El merge în și, în fața prietenilor ei, spune “Hello”. El apoi vorbește de câteva minute, spunându-i că o iubește și că o vrea în viața lui, care se încheie cu declarația, “Tu mă completezi.” Răspunsul lui Dorothy este faptul că Jerry, “M-ai avut la salut”. Rod mai târziu Apare in show-ul lui Roy Firestone de sport. Fără știrea lui, Jerry a asigurat el un contract de $ 11,2 milioane cu Cardinalilor care îi va permite să termine cariera sa de fotbal profesionist în Arizona. Rod vizibil emoțional purcede să le mulțumesc tuturor și se extinde recunoștință cald la Jerry. Jerry vorbește cu mai multe alte pro sportivi, dintre care unii au citit declarația lui misiune și respectului anterioare lui de lucru cu Tidwell. Filmul se încheie cu Jerry, Dorothy și Ray mersul pe jos în parc și poticnire peste un mic joc de baseball League. În cazul în care mingea cade in apropiere de ei, Ray se aruncă înapoi, un Jerry surprins, apoi un comentariu la aruncarea lui abilitatea naturala (si posibil viitor in sport), spre uimirea lui Dorothy.