Jack

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu Karen Powell (Diane Lane) merge in travaliu in timpul o petrecere de Halloween și de a fi dus de urgenta la spital, de către soțul ei, Brian (Brian Kerwin), și prietenii lor. Deși de livrare este de succes, copilul este prematur, născut după numai zece săptămâni de sarcină, și este diagnosticată cu o formă exagerată de Werner sindrom (o boală de imbatranire), astfel cum a afirmat dr. Benfante (Allan Rich) și Lin Dr. (Keone Young). Potrivit acestora, astfel cum aceasta tulburare foarte rară autozomal recesiva progreseaza, Jack Powell va vârstă, la o rată de patru ori mai repede decat copiii normali, datorită ceasul său intern, care pare să fie în curs de dezvoltare mai repede.
Zece ani mai târziu, Jack (Robin Williams) este următorul văzută ca un băiat de 10 ani în corpul unui bărbat de 40 de ani, cu un grup de patru baieti spun povești posibile ale unui “monstruozitate” a unui băiat lor vârstă, care nu pot merge la școală. El le-a sperie prin scufundare un ochi fals în noroi și aruncându-l de la ei de la fereastra lui. El este extrem de pueril, ca o consecință a vieții sale retras. El a avut doar contact cu părinții săi și tutore, Lawrence Woodruff (Bill Cosby), care introduce ideea că el ar trebui să meargă la școală publică. Părinții lui inițial sustrage de la ideea de a fiului lor merge acolo pentru că el ar putea fi punct de vedere emotional ranit.
Când a participa la prima scoala, el este exploatat de către ceilalți copii pentru a câștiga la baschet împotriva bătăuși, și în cele din urmă pentru a obține reviste pentru adulți și alte elemente astfel. Pe măsură ce timpul trece, el este acceptat de ei, începând cu Louis, așa cum ei descoperă că l-au plac. El încearcă să fie normal acolo, de exemplu, atunci când se ocupă cu pasiune primul său și suferința, precum și relația cu profesorul său, domnișoara Marquez (Jennifer Lopez). Când el trece printr-o scădere în timp ce încerca să părăsească școala, el este grăbit la spital, în cazul în care medicul său explică faptul că el a suferit o tulpină șocantă severă (care ar fi putut fi o formă rară de angină pectorală), precum și, de asemenea, din cauza Werner sale Sindromul condiție, ceasul lui intern începe să se epuizeze. Dându-și seama de pericolele pe care le-ar putea prezenta pentru sănătatea lui, părinții lui decide să-l retragă de la școală, care-l supără.
El se strecoară afară din casă și se duce la un bar unde se îmbată și se împrietenește cu un om pe nume Paulie (Michael McKean) și încearcă să lovească pe Dolores (Fran Drescher), mama lui Ludovic coleg. Cu toate acestea, el devine apoi intr-o lupta cu un alt barbat (Edward Lynch [dezambiguizare necesare]) și este arestat. Dolores l bails afară și, la întoarcerea acasă, Jack se blochează în camera lui și nu se stinge de câteva săptămâni. Mama lui speculeaza ca, probabil, el a realizat fragilitatea vieții sale, iar acum este speriat de care se confruntă lumea de afară din nou. El se îndoiește, de asemenea, necesitatea de a studia cum își dă seama că nu ar avea timp pentru a utiliza oricare din cunoștințe.
Între timp, prietenii lui continua vine la casa lui, în speranța că el va ieși și să se joace, dar el refuză. În cele din urmă, Louis are o idee: el aduce întreaga clasă la casa lui Jack ca acestea să ia transformă striga “Poate Jack iasă și să se joace?” și de a participa la diverse jocuri si activitati distractive chiar în fața casei. A doua zi, el decide să se întoarcă la școală.
Șapte ani mai târziu, un Jack în vârstă căutați și cei patru cei mai buni prieteni sunt la absolvirea liceului lor. El oferă discurs rămas bun, în care el amintește colegii săi că viața este scurtă, și le îndeamnă să “facă viața ta spectaculos”. Filmul se încheie ca unitatea de cinci departe pe drum și în viețile lor viitoare.