Jack the Giant Slayer

Raporteaza film nefunctional!

În Regatul Cloister, Jack, un baiat de fermier tânăr, este fascinat de legenda lui Erik, un rege antic care a învins o armată invadatoare de giganți de la un domeniu în cer prin care le controlează, cu o coroană magică. În același timp, Prințesa Isabelle devine fascinat cu aceeași legendă.
Zece ani mai târziu, Jack se duce în oraș să-și vândă calul său de a sprijini ferma unchiului său. Nu, Jack locuri Isabelle și dezvoltă o pasiune pentru ea, după ce apărarea onoarei de la un grup de huligani. Între timp, Domnul Roderick întoarce la studiul său, doar pentru a afla că un călugăr l-au jefuit. Călugărul oferă Jack câteva boabe magice a furat de la Roderick ca garanție pentru calul lui Jack. Înapoi la castel, Isabelle ceartă cu tatăl ei, regele Brahmwell, ca ea vrea sa exploreze regat, dar el vrea ca ea să rămână și să se căsătorească Roderick. De asemenea, unchiul Jack îl ceartă pentru a fi o nebunie înainte de a arunca boabe de pe podea și ieși din casă.
Hotărât să fie liber, Isabelle se strecoară afară din castel și caută adăpost de ploaie în casa lui Jack. Ca ploua, una dintre cele mai fasole prinde rădăcini și crește într-un vrej de fasole masiv care poarta casei și Isabelle în cer ca Jack cade la pământ.
Jack, Roderick, și însoțitor Roderick lui, Wicke, voluntar să se alăture cavalerii regelui, condus de Elmont și al doilea la comanda, Crawe, și de a urca vrejul de fasole în căutare de Isabelle. Pe măsură ce urca, Roderick și Wicke tăiat coarda de siguranță, uciderea în mod intenționat unele dintre cavaleri. În partea de sus, ei descoperă tărâmul Giants “și decide să împartă în două grupuri, unul cu Jack, Elmont, și Crawe, iar celălalt, inclusiv Roderick și Wicke, dar nu înainte de Roderick ia cu forța boabele rămase de la Jack (deși Jack gestionează pentru a salva o pentru sine).
Grupul lui Jack este prins de un uriaș, care toată lumea ia prizonier cu excepția Jack. Între timp, grupul lui Roderick întâlnește alți doi giganti, o mănâncă Wicke, dar înainte de a putea face la fel de Roderick, Roderick Dons coroana magie.
Jack urmează gigant la cetatea lor, în cazul în care liderul gigant cu două capete, Fallon, a ucis Crawe. Nu, Jack găsește Isabelle închiși și Elmont. Deoarece giganți se pregătesc să ucidă prizonierii lor rămase, Roderick merge în și înrobește giganți cu coroana. El spune gigantii vor ataca Cloister în zori și le permite să mănânce Isabelle și Elmont. Jack salvează Isabelle și Elmont ca unul dintre gigantii se pregătește să gătească Elmont ca un porc-in-a-pătură. Trio-ul face pentru vrejul de fasole, unde Jack provoacă gigant paza vrejul de fasole pentru a cădea de pe margine domeniul lui. Văzând corpul gigantului, comenzi Brahmwell vrejul de fasole reduce pentru a evita o invazie de către giganți.
Jack și Isabelle capul în jos vrejul de fasole, în timp ce Elmont rămâne să se confrunte cu Roderick. Elmont ucide Roderick, dar Fallon ia coroana înainte Elmont poate revendica, și Elmont este forțat să scape pe vrejul de fasole. Jack, Isabelle, și Elmont supraviețui toate căderea după vrejul de fasole se taie. Așa cum toată lumea se întoarce acasă, Jack avertizează că giganți folosesc boabe de Roderick de a crea beanstalks să coboare în jos la pământ și Cloister atac.
Giganți Chase Jack, Isabelle, și Brahmwell în castel, unde Elmont umple șanțul cu ulei și stabilește-l pe foc. Fallon se încadrează în șanț și pauze în castelul de mai jos. În timpul asediului continuă, Fallon capturi Jack și Isabelle, dar Jack aruncă fasole finală pe gât Fallon, cauzând un vrej de fasole pentru a rupe în afară corpul său. Jack ia coroana și trimite giganți înapoi la tărâmul lor.
Jack și Isabelle se căsători și de a spune povestea de giganți pentru copiii lor. Cu trecerea timpului, coroana magia este conceput în Crown St lui Edward și este asigurată în Turnul Londrei.