Jack Frost

Raporteaza film nefunctional!

Jack Frost (Michael Keaton) este solistul pur și simplu într-o bandă cu denumirea “Jack Frost Band”, cu sediul în orașul fictiv de Medford, Colorado, care isi castiga existenta efectuarea capacele de blues și un sortiment de piese proprii în speranța de a semnarea unui contract de înregistrare. Apoi el se întoarce la fiul său, Charlie (Joseph Cross), care tocmai sa intors dintr-o lupta bulgăre de zăpadă epică împotriva Rory bătăușul Buck (Taylor Handley). Ei petrec ceva timp de calitate, prin construirea unui om de zăpadă în curtea lor fata. După aceea, Jack camioane Charlie în pat și îi dă o muzicuță, pe care el spune Charlie a primit a doua zi sa născut Charlie. Apoi a glumește cu Charlie, spunându-i că e magic, și el va fi capabil să auzi muzicuta oriunde ar fi. Jack promite soția lui Gabby (Kelly Preston), că va participa la jocul fiului său hochei. Cu toate acestea, ratează meciul de hochei în favoarea înregistrării. Ironic numit “Nu-ți pierde credința voastră” Jack, apoi promite să-și ia familia într-o excursie de Crăciun la munte, dar este numit pe o concert care ar putea face fie sau rupe cariera sa. În drum spre concert, Jack își dă seama greșeala lui și împrumută cel mai bun prieten a lui Mac (Marcu Addy) mașină pentru a merge acasă și să fie cu familia sa. Din păcate, o furtună rău începe să blocheze punctul său de vedere. Datorită unui defect ștergătoarelor de parbriz pe masina lui Mac, Jack este în imposibilitatea de a naviga prin furtuna, si, ca rezultat, el se blochează mașina lui, și este ucis instantaneu (în afara ecranului).
Un an mai târziu, Charlie, deprimat de moartea tatălui său, se retrage de la orice contact cu prietenii săi. Într-o noapte, Charlie face un alt om de zăpadă, care poartă la fel de mult de o asemănare cu Jack ca el poate aminti de el și joacă lui Jack aur muzicuta, chiar înainte de a merge la culcare. Acest lucru face ca om de zăpadă în curtea din față să vină la viață cu voce lui Jack, amintiri și de personalitate. Jack încearcă să-i salute pe Charlie, dar sfârșește terifiant el cu aspectul său straniu. Jack merge în noapte și contemplă destinul lui. În dimineața următoare, descoperă Charlie Jack în curtea sa și încearcă să fugă de el. Când Charlie șerpuiește până în luptă cu bulgări de zăpadă, Jack blănuri Buck Rory și ceilalți copii cu bulgări de zăpadă și reușește să apuca Charlie. Jack scapă cu Charlie pe o sanie în timp ce Rory și copiii înfuriat le urmărească. Dupa ce a pierdut Rory și urmăritorii, Charlie își dă seama că este om de zăpadă tatăl său și îmbrățișează-l.
Jack se imprieteneste cu Charlie și îl învață valorile pe care el nu a primit să-l învețe când era în viață. După ce a dat câteva lecții de hochei, Jack convinge să se alăture Charlie echipa de hochei în loc de a continua sa planga asupra morții lui. Între timp, Mac încearcă să fie o figura tată pentru Charlie. Cei doi treptat de obligațiuni, în timp ce Mac și Gabby dezvolta lent sentimente romantice pentru celălalt. Charlie merge pe pentru a deveni cel mai bun jucator de la echipa. Ca iarna se apropie de sfârșitul său, Charlie decide să ia pe Jack la munte unde este mai rece. Charlie încearcă să o convingă pe mama lui să ia pe Jack acolo, dar are un timp de greu a face acest lucru. Charlie, apoi vine peste Rory Buck, care simpatizează cu Charlie nu are un tată (el însuși a pierdut, de asemenea, tatăl său, așa cum sa menționat mai devreme în film) și îl ajută să se strecoare pe Jack într-un camion în drum spre munți, în cazul în care cabina izolat, care Familia a fost de gând să stați la un an mai devreme înainte de moartea lui Jack, standuri. Jack sună Gabby, convinge-i ca el este Jack Frost și-i spune să vină la cabină în cazul în care ea dorește să vadă din nou pe Charlie. Spune Jack Charlie că el trebuie să plece. Când soția lui sosește, coajă om de zăpadă disipa, iar Jack devine un înger. După spunând adio, Jack se întoarce la viața de apoi.
În momentele finale ale filmului și un an mai târziu, Charlie joaca hochei cu prietenii săi (în prezent alături de Rory, care a oprit în cele din urmă, Charlie agresiunii si a devenit in sfarsit prieteni cu Charlie), în timp Gabby fericire, ceasuri și Mac, acum casatorita cu Gabby, redă muzică de pe pian.