It’s a Boy Girl Thing

Raporteaza film nefunctional!

Woody Deane (Kevin Zegers), şi Nell Bedworth (Samaire Armstrong) sunt vecini şi prieteni din copilărie foştii care merg la acelasi liceu, dar sunt altfel complet diferite. Woody este un popular Varsity jucător de fotbal în timp ce Nell este un tocilar, literatură-iubitoare fata. Ei deteste reciproc şi sunt în mod constant în litigiu. Într-o zi de clasa lor merge într-o excursie şcolară la un muzeu şi sunt forţaţi să lucreze împreună la o misiune. Ei încep rapid susţinând în faţa unei statui antice de zeul aztec, Tezcatlipoca [4] În ceea ce susţin ei, statuia aruncă o vrajă asupra lor -. Care le determină să te trezeşti în fiecare alte organisme de dimineaţa următoare. Când ajung la şcoală, ei dau vina imediat reciproc pentru swap-corp, dar sunt de acord să se prefacă a fi o altă persoană până când pot găsi o cale de a comuta înapoi. La început, ei par să reuşească, dar repede a reveni la argumentând atunci când fiecare simte celălalt îi declaraţie falsă în organism opus, cum ar fi Nell (Woody in corpul lui Nell), răspunzând unei întrebări ciudat şi surprinzător un profesor.
În ziua următoare, Nell (în corpul lui Woody), ajunge la şcoală purtând “Chinos şi o bumbac Oxford buton de-jos” face lui Woody apariţia look “dorky”, care îi frustrează pe Woody, iar el este chiar mai frustrat după ce aude despre modul în care Nell (în a lui Woody corp) nu practica lui Woody de fotbal din ziua precedentă. Ca de recuperare, Woody (în corpul lui Nell), se imbraca in haine necorespunzătoare şi provocatoare în ziua următoare. După şcoală, Nell (în corpul lui Woody), în represalii, rupe cu Breanna (Brooke D’Orsay), prietena lui Woody, mai mult pentru a dezamăgire de Woody. Concurs umilire continuă atunci când Woody Allen (în corpul lui Nell), conduce cu un băiat pe motociclist, Nicky (Brandon Carrera), şi face Nell (în corpul lui Woody), cred că ea se va pierde virginitatea ei. Cu toate acestea, Woody decide că este “atât de gay” şi frunze Nicky la fel ca el se scoate hainele lui.
În ziua următoare, zvonuri sunt răspândite în jurul valorii de şcoală cu Nicky despre noaptea sa cu Nell. Când Nell (în corpul lui Woody) constată, ea devine foarte supărat. Când Woody (în corpul lui Nell) constată Nell (în corpul lui Woody), el admite că nu a pierdut virginitatea Nell de fapt şi că toată lumea a fost pur şi simplu răspândirea minciunile lui Nicky. Cu toate acestea, Nell se lasa mai jos şi atât de Woody (în corpul lui Nell), decide să se confrunte cu Nicky. Se pare că Woody Allen (în corpul lui Nell), nu se poate lupta cu el, şi Nell (în corpul lui Woody), se execută în sus şi-l loveşte în faţă. Dupa aceasta, Nell şi Woody ajunge la un armistiţiu şi să realizeze statuia de Tezcatlipoca la muzeul a avut ceva de a face schimb cu corpul lor. Ei au capul în jos la muzeu şi chiar şi după confruntarea statuie, ei nu reuşesc să se întoarcă la corpurile lor originale. Ei îşi dau seama că vor trebui să se ajute reciproc în două evenimente importante viitoare. Nell trebuie să înveţe cum să joace fotbal pentru jocul lui Woody Homecoming şi Woody trebuie să înveţe despre poezie şi literatură pentru interviu lui Nell Yale. Mai târziu în acea noapte Nell (în corpul lui Woody) devine stare de ebrietate la o petrecere în timp ce Woody Allen (în corpul lui Nell), este blocat la o petrecere de somn de ascultare la toate bârfele despre Woody, şi înconjurat de nailpolish, pijamale şi papuci.
După ce a petrecut atât de mult timp impreuna, Nell şi Woody deveni foarte mult unul de altul şi să înceapă să se înţeleagă reciproc mai bine. Cu o noapte înainte de interviu şi de joc, sunt de acord să meargă la dans Homecoming împreună, ca “nu o dată.” În ziua de interviu şi meciul, Woody merge la Yale pentru interviu şi la primele lucruri pe care popotelor şi i se cere să plece, dar el începe să vorbească despre poezie, în muzica rap, care impresionează şi uimeşte interviul. După aceea, el merge la meci şi ceasuri Nell rula în touchdown câştigătoare în secundele de închidere. Un recruiter colegiu martori de performanţă lui bună şi vrea să vorbesc cu el mai târziu. După joc, se felicita reciproc pentru succesele lor. La scurt timp după aceasta, ascensoare vraja şi se vor întoarce la organismele lor originale. Scena se termină cu Woody fi sarutat de Breanna şi Nell merge acasă foarte supărat despre asta.
În ziua următoare, Woody încearcă să vorbească cu Nell, dar este oprit de mama ei, care vede familia lui Woody ca needucat. Nell primeşte o scrisoare de la Yale, informand-o ca ea a fost acceptat la Yale, ceea ce înseamnă că ei interviu (realizat de Woody în corpul ei), a fost un succes. Cu toate acestea, ea este încă supărat cu Woody şi a decis să nu meargă la dans Homecoming. Între timp, tatăl lui Nell are o convorbire cu ea pe veranda despre Woody, timp în care ea mărturiseşte ea cu adevărat îl place, surprize şi tatăl ei ei cu o rochie şi pantofi de dans. La dans, vede Woody Nell şi pleacă la şcoală împreună şi împărtăşesc un sărut în faţa caselor lor. În ziua următoare, Nell spune mama ei că ea este de a lua un an sabatic înainte de a participa la Yale, şi de hamei in masina lui Woody, deoarece conduce în afara împreună.