Into the Blue

Raporteaza film nefunctional!

Jared (Paul Walker) si Sam (Jessica Alba) sunt doi indragostiti, care trăiesc o viață rustic în în Bahamas. Amândoi de muncă, la plata facturilor, în timp ce încearcă să găsească timp și bani pentru a urmări visul lor de vânătoare de comori.
Când Jared pierde locul de muncă și prietenul Bryce (Scott Caan), vine pentru o vizită, posibilitatea de a realiza visul sosește. Bryce, un avocat din New York City, și prietena lui de săptămâna Amanda (Ashley Scott), dobândit utilizarea o casa de vacanta de lux și cu barca, de la un client a apărat. Ambele cupluri să ia o excursie cu barca și de a face unele de snorkeling. Ei vin peste unele artefacte care par să provină de la o navă pirat francez legendar, Zephyr. În timp ce investiga zona, au venit peste ramasitele unui avion prăbușit care conține o mare cantitate de cocaină. Bryce și Amanda sunt avocați de menținere cocaina, in timp ce Jared si Sam se opun. Ei decid să nu raporteze avionul sa prăbușit și încărcătura sa până când acestea au asigurat cererea lor pe nava scufundata.
Jared și Bryce du-te la un furnizor local de barcă, în scopul de a face o afacere pentru echipamentul necesar pentru a prelua comoara, cu Bryce finanțare de cumpărare. Cu toate acestea, Jared curand afla ca Bryce, pe o excursie la Las Vegas, a împrumutat bani de la un cămătar și este în datorii grele și, prin urmare, nu este în măsură să plătească pentru nimic. Fără cunoștințe despre Jared, Bryce și Amanda planifica pentru a prelua o parte din cocaină și vinde-l la dealer-ul local / administrator de club de noapte, Primo (Tyson Beckford). Primo se dovedește a fi un asociat al lord al drogurilor Reyes (James Frain) căreia îi aparține cocaina. Reyes, dorind cocaina înapoi, amenință Jared, Amanda și Bryce sub amenințarea armei.
Jared este obligat să recupereze cocaina cu echipamente furnizate de Reyes. Trio-ul sparge veste proasta pentru Sam, care devine înnebunită de durere, care Jared ar încălca principiile sale pentru a lucra pentru lorzii drogurilor. El încearcă să-i convingă că e un lucru o singură dată, dar Sam il paraseste, spunând că “ei” sunt peste. Jared, Bryce, și capul Amanda la mare în acea noapte, după asigurarea de viteze. Înainte de preluarea de cocaină, în care decid să profite de situație pentru a descoperi site-ul Zephyr. Cu echipamentul suflantei, Jared este în cele din urmă în măsură să confirme identitatea navei, dar succesul se simte gol pentru el.
În timp ce se deplasează de cocaină la barca suprafata lor, Amanda este atacat de un rechin tigru. Ea moare mai târziu, în spital. Audierea a tragediei, Sam se duce la spital și ea și Jared sunt reunite. În timp ce conduceți înapoi la spital, trio (Jared, Sam, și Bryce), se confruntă cu Primo, la o intersecție. O masina Chase scurt, dar intens se termină cu Jared plecarea camion lor și spunându Bryce și Sam să-l cunosc mai târziu. El preda Primo și încearcă să-i facă să se retragă, oferindu-le și șeful lor prada pe Zephyr. Primo încă îl duce la barca Reyes “. Barca pare pustie, așa Primo spune Jared sa se intinda pe podeaua camerei de stat în timp ce el investighează. După un timp, când Primo nu se întoarce, Jared merge pentru a explora. El consideră că Primo, Reyes și multe altele împușcat mortal într-unul din dormitoare. De la toaletă apare Bates (Josh Brolin), un salvager local și fostul angajator al lui Jared. El întreabă unde Jared “cocaina lui” este, dar șuruburile Jared din barcă și capete de țărm.
Între timp, Sam insistă asupra informarea poliției, și Bryce ei scade de la casa prietenului ei, un polițist local, pe nume Roy (Dwayne Adway). Crezând că veți obține arestat, el ia oprit pentru a satisface Jared fără să aștepte pentru Sam. Roy mângâie Sam și-i spune ca stie un tip care poate ajuta, dar că aceasta trebuie să fie păstrate în afara canalelor oficiale, ca el nu e sigur care el poate avea încredere. Trădează Roy Sam și ia-o la Bates, care o surprinde.
Jared și Bryce întâlnim și Jared solicită Sam captiv, care este încătușat și gagged cu banda adeziva. Bates răspunde la telefon mobil și spune Jared el va lasa sa plece imediat dacă Jared prezintă locația cocaină la el. Jared refuză și insistă asupra faptului că acestea se întâlnesc pentru a rezolva situația dată și pentru totdeauna.
Jared este obtinuta la bordul barca lui Bates și indicat scena. Robin Marea îndreaptă spre locul unde Jared le direcționează, dar ca se apropie zona, ei văd o substanță albă plutind pe suprafata. Jared spune Bates că e jumătate din cocaina, ruinat, și că el este pe cale să distrugă restul. Jared sare în apă cu mâinile încă legate la spate. Bates și oamenii lui se schimba in treapta de scuba să meargă după el. Mai jos de suprafață, în avion, scafandrii caută Jared, care se presupune a fi în măsură să respire pentru a rămâne în viață în care există este prins aer în plan. Bryce a trecut de locuri, cu unul dintre piloții morți și monta un atac surpriză. O luptă sub apă urmează, uciderea tuturor oamenilor lui Bates și rănind Bryce.
Sam se eliberează cu o maceta uitat, care aduce unul dintre oamenii lui Bates în jos, în sala mașinilor, în cazul în care ea îl blochează inch Ea apoi merge până la podul pentru a apela pentru ajutor. Omul iese din sala mașinilor, o urmărire în jurul valorii de barca se termină într-o luptă și cad în apă. Omul, rănit de Sam cu un cârlig barca, este atacat de un rechin tigru. De mai jos, Jared și Bates sunt singurele ramase. Jared foloseste un rezervor de aer, ca o rachetă de percuție de pe valva. Acesta dor de Bates, dar lovește rezervorul de combustibil de la partea din spate a avionului, provocând avionul intreaga să explodeze, uciderea și distrugerea Bates restul cocaină. Sam sare în apă, temându-se pentru viața lui Jared.
Aceasta segues într-o scenă șase săptămâni mai târziu, în cazul în care trio-ul sunt prezentate pentru a fi supraviețuit și sunt salvarea Zephyr. O încercare de a aduce un tun până când nu reușește coarda fixează și se scufunda la fund. E o binecuvântare în deghizare ca debarcare tun hard expune baruri ascunse de aur. Sam si Jared sunt pe cale să-i spunem o noapte, dar Bryce vede ceva în apă, și se scufundă într-o bănuială. Ca scena barca trage înapoi, am auzit Bryce strigăt pe care le-a găsit aurul de Zephyr, dăruindu-le bogăție nespusă pe cei trei prieteni.