Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles

Raporteaza film nefunctional!

În zilele din San Francisco, reporterul Daniel Molloy (Christian Slater) interviuri Louis de Pointe du Lac (Brad Pitt), care pretinde a fi un vampir.
Louis începe povestea lui de a descrie evenimentele care a precipitat transformarea sa într-un vampir. Acesta începe în spaniolă Louisiana în 1791, atunci când a fost protagonistul Louis 24 și suferă de o moarte dorința după moartea soției sale la naștere, împreună cu copilul. Poticnire beat dintr-o tavernă o noapte în brațele o prostituată locală, Louis este brusc a avut loc la punctul de cutit de proxenet femeii. Vampir Lestat de Lioncourt (Tom Cruise) apare brusc, având în reperat Louis în tavernă. El atacă și ucide atât proxenet și prostituată, apucă Louis, și urcă în aer ca el bea sângele lui Louis. Lestat oferă Louis moarte el atât de clar, dar tanjeste dupa Louis, în acea clipă, cere în schimb să trăiască. Cândva, după aceea, ca Louis este recuperarea la domiciliu plantație său, Lestat deodată apare în dormitor și oferă Louis o șansă de a fi renăscut ca un vampir, și Louis acceptă. Lestat se transformă Louis și învață-l cum să trăiască ca un vampir. Ca parte a educației sale, informeaza Lestat Louis că unii vampiri, ca o extensie a “Cadou închis” de vampirism, poate dezvolta capacitatea de a citi gandurile altora. La început, Louis răzvrătește împotriva doare oamenilor, bea sânge de animale în loc. El în cele din urmă cedează și ucide său credincios sclav casa Yvette (Thandie Newton). Vinovatia mers, el încearcă să se sinucidă dând foc la casa lui, dar el Lestat de salvare și au fugit.
Rătăcind pe străzile din New Orleans, în mijlocul unui focar de ciuma, Louis găsește un copil bolnav într-o casă cu mama ei moartă. El a musca fata, Claudia (Kirsten Dunst, 12 ani), care mai târziu se transformă Lestat într-un vampir “fiică”, pentru a descuraja Louis de la plecarea lui. Învață Lestat Claudia a trăi ca un vampir și pradă asupra oamenilor. Ca trec de treizeci de ani, Claudia devine un criminal sadic și strâns lipite Louis și Lestat. Dar, atunci când își dă seama că nu va crește, ea este furios cu Lestat. Ea trucuri-l în bea sange de baieti gemeni a ucis prin supradozare-le cu laudanum, știind că de sange de la un cadavru este fatal pentru vampiri. Acest lucru l slăbește, și ea fante gâtul. Claudia si corpul Louis benă lui Lestat într-o mlaștină, dar el se întoarce, după ce a golit sângele creaturilor mlaștină pentru a supraviețui. Lestat le atacă, dar Louis-l stabilește pe foc și este capabil să fugă la Paris cu Claudia.
În 1870, Louis și Claudia trăi în armonie la Paris, dar Louis este încă deranjat de întrebarea: cum a ajuns să fie vampiri și dacă există alții. Într-o noapte, în timp ce mersul pe jos pe străzi, el intalneste vampiri Santiago (Stephen Rea) și Armand (Antonio Banderas), care îi spune că există vampiri alte în Paris. Armand invită Louis și Claudia la Breasla său, vampirii Théâtre des, în cazul în care sunt martorii Armand și sabat lui expedierea o femeie îngrozit umană în fața unei audiențe om neavizat. Armand mai târziu le ia sub teatru într-o catacombă locuite de vampiri. Armand le duce la bârlogul său individual în cazul în care Ludovic al face anchete despre vampiri si originile lor. Armand este cea mai mare parte evaziv în răspunsurile sale, deși el nu pretinde a fi, la peste 400 de ani, cel mai vechi vampir viu. Ca Claudia și pleacă Louis, Louis crede la el, “te-am nedreptățit, Lestat te-am urât din motive greșite.”. Santiago, în picioare neobservate de către Louis de pe scena teatrului, citește acest gând, apoi avertizeaza verbal Louis că crima numai un vampir poate comite este uciderea de vampiri altele. Întorcându-se acasă, îl acuză pe Claudia Louis de secret dorind să o lase și să se alăture Armand. Louis neagă acest lucru, dar mai târziu, se întoarce singur pentru a vedea Armand. Determinat de Louis, Armand recunoaște că vampirii săi reprezintă o amenințare iminentă pentru Claudia. În aceeași scenă, Armand susține că Louis reflectă spiritul epocii actuale, un spirit de a fi “în contradicție cu totul.” Armand afirmă că el are nevoie de Louis ca un mijloc de a face contact cu aceasta varsta, deoarece el nu este în măsură să facă acest lucru singur. Louis vine departe de întâlnirea concluzionând că Armand ar putea fi mentorul lui Lestat, care niciodată nu a fost cu adevărat.
Întorcându-se acasă, Louis constată că Claudia a adus o femeie umană, Madeleine (Domiziana Giordano), cu intenția ca Louis să facă ei un vampir care să servească drept companion si un protector înainte de a pleca. Louis transformă fără tragere de inimă Madeleine, și spune Claudia, care actul a sacrificat aspectul final al celui ce a fost uman. Așa cum recunoaște Claudia acest sacrificiu și sărutări Louis, vampirii pariziene izbucni în și răpesc pe toți trei. Ca pedeapsă pentru crimă lui Lestat, ei închide Louis într-un sicriu de metal și blocați Claudia și Madeleine într-o galerie de ventilație cu un acoperiș deschis. În dimineața următoare, inundațiile răsăritul soarelui galerie de ventilație și Claudia și Madeleine transforma în cenușă. Armand eliberează Louis, care caută pentru Claudia și este îngrozit când vine peste rămășițele ei cenușie. El se întoarce la Teatrul și Claudia răzbună și Madeleine prin arderea vampiri în teatrul lor ca ei dorm si intersecta Santiago, cu o coasă. Armand ajunge la timp pentru a ajuta-l scape și, din nou, ii ofera un loc de partea lui. Louis din nou refuză, știind că Armand coregrafia moartea lui Claudia pentru a avea Louis toți la sine, și pleacă Armand pentru totdeauna.
Ca decenii treci, Louis explorează lumea în pace, încă doliu pentru Claudia, înainte de a reveni la Statele Unite ale Americii. El este văzut și auzit spunându-a văzut cum “soarele răsare pentru prima dată în 200 de ani”, într-un teatru de film, vizionarea Răsărit de soare: Un cântec de doi oameni, Nosferatu, aripile vântului și Superman. În 1988, se întoarce la New Orleans și găsește Lestat, o umbra a fostului său sine. Solicită Lestat Louis să-l reveni, dar Louis îl respinge și frunze.
În acest moment, Louis conchide interviu, sustinand ca experientele sale s-au dus în devenirea sa “spiritul de trup supranatural, decomandat, gol de neschimbat,.” Malloy este șocat de această declarație și declară deschis dorinta sa de a fi avut experiențe Louis “ca un vampir. El solicită Louis să-l transforme. Louis este imediat indignat de dispreț total față Malloy pentru suferința cauzată de omniprezenta vampirismul prezentate în interviu. Louis corporale ridică Malloy și ace de el împotriva tavan. În clipa următoare, Louis dispare. Malloy grabă ruleaza la masina lui si alunga, senzație de fericit cu interviul lui ca el joaca prin casetofon. Doar atunci, Lestat apare, ataca-l și luând controlul masinii. Reînviat de sânge Malloy, el oferă apoi un Malloy pe moarte “alegerea [el] nu ar fi”, deoarece conduce off în noapte din San Francisco, scoaterea casetei și pornirea la radio, care se joacă Guns N ‘Roses acoperirea Rolling Stones “,” Sympathy for the Devil “.