Inception

Raporteaza film nefunctional!

Inception este  film de acţiune science-fiction din 2010 si a fost scris, co-produs, şi regizat de Christopher Nolan. Filmul are o distributie internationala, inclusiv Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Cillian Murphy, Dileep Rao, Tom Berenger, si Michael Caine. DiCaprio joaca Dom Cobb, un spion de specialitate corporative şi hoţ a cărui operă constă în extragerea de informaţii valoroase secret comercial din mintea inconştiente ale obiectivelor sale în timp ce visa. Căutat pentru crimă şi de imposibilitatea de a vizita copiii săi, Cobb este oferit o şansă să-şi recapete viaţa lui de vechi ca plată pentru o sarcină considerat a fi imposibil: “Inception”, implantarea de o idee originală în subconştient o ţintă a lui.

În 2001, Nolan a scris un tratament de 80 de pagini despre “hotii de vis”, şi a prezentat ideea de a Warner Bros într-o poveste conceput ca un film horror, inspirat de dreaming.Feeling lucid are nevoie pentru a avea mai multă experienţă în producţia de film la scară mare , Nolan retras proiectul şi în schimb a lucrat pe Batman Begins (2005), The Prestige (2006), şi The Dark Knight (2008). El a petrecut şase luni de lustruire scenariul înainte de a Warner Bros, a cumpărat, în februarie 2009 [8], iniţial a fost filmat în şase ţări şi patru continente, începând de la Tokyo la 19 iunie 2009, şi se termină în Canada, pe 22 noiembrie, 2009..

Bugetul său oficial a fost de US $ 160 milioane de euro, un cost care a fost împărţit între Warner Bros şi Legendary Pictures. Nolan reputaţia şi succesul cu The Dark Knight a ajutat asigura film 100 milioane dolari in cheltuielile de publicitate, cu cea mai mare de publicitate care implică de marketing viral. Iniţial a avut premiera la Londra pe 8 iulie 2010, şi a fost lansat în cinematografe, atât convenţionale şi IMAX pe 16 iulie, 2010 [O birou succes de box, iniţial a avut incasari de peste 800 milioane dolari în întreaga lume şi. Este, astfel, in prezent unul dintre filmele cu cea mai mare incasari din tot timpul. Piaţa video de acasă, de asemenea, au avut rezultate puternice, cu 68 milioane dolari în vânzări DVD.

Iniţial a primit aprecieri la nivel critic şi numeroase critici s-au lăudat originalitatea sa, exprimate, scor, şi vizuală effects.It a castigat premii Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale, editare Cel mai bun sunet, Cel mai bun sunet de amestec, şi Cel mai bun actor, şi a fost de asemenea nominalizat pentru patru mai multe : Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu original, cel mai bun scor original, şi de cea mai buna regie art.

Dom Cobb şi partenerul său de afaceri Arthur efectua spionaj ilegal corporative prin introducerea minţile subconştiente ale obiectivelor lor, folosind două-nivel "de vis în termen de un vis" strategii pentru a extrage informaţii. Dreamers sunt trezit, fie de un şoc brusc (un "kick"), sau de moarte în vis. Fiecare dintre Storcatoare poartă un totem, un obiect personalizat mici ale căror comportament este imprevizibil pentru oricine, cu excepţia proprietarului său, pentru a stabili dacă acestea sunt în visul altei persoane. Totem Cobb este un titirez care se invarte mereu în starea de vis. Cobb se luptă cu amintiri de sotia moarta, Mal, care se manifestă în visele sale şi încearcă să saboteze eforturile sale.

Cobb este abordat de bogat dl Saito, ultima tinta a lui Cobb, cerându-i şi echipa sa pentru a efectua actul de "Inception", de plantare o idee in mintea persoanei, fără a le cunoaşte. Saito doreşte să te desparţi de conglomerat de energie a concurentului său, suferind Maurice Fischer, prin plantarea de această idee, în fiul său, Robert Fischer, care va moşteni imperiul. Cobb trebuie să reuşească, Saito promite să-şi folosească influenţa sa pentru a şterge Cobb a tarifelor pentru crimă moartea soţiei sale, care permite Cobb să se reunească cu copiii săi. În ciuda insistenţei lui Arthur că începutul este imposibil, Cobb acceptă locuri de muncă şi montează echipa sa: Eames, un falsificator de identitate; Yusuf, un chimist care pune la cale sedativ puternic necesar pentru a stabiliza vis trei straturi comune necesare pentru iniţierea şi Ariadna, un tânăr student la arhitectura însărcinat cu proiectarea labirint de peisaje de vis. Saito insistă asupra a se alătura echipei în calitate de observator şi să asigure locuri de muncă este încheiat. Ariadne învaţă din vina Cobb se luptă cu sinuciderea de la Mal şi separarea sa de la copiii săi, când a fugit în Statele Unite.

Când Maurice Fischer moare, fiul său însoţeşte corpul său de la Sydney la Los Angeles. În timpul zborului, Cobb seda Robert Fischer, şi-l aduce în echipa de vis comun. La fiecare etapă, membru al echipei, care este "crearea" visul rămâne în spatele pentru a genera "kick", în timp ce alţi membri ai echipei adorm în visul de a călători mai departe în subconştientul lui Fischer. The Dreamers va merge apoi o serie de sincronizat "lovituri" (un van cufunda de pe un pod, o scădere între camere de hotel, şi o clădire colaps), sa se trezeasca la realitate. În primul nivel, visul lui Yusuf al-un oraş ploios, echipa răpeşte Fischer, dar acestea sunt atacate de proiecţii ale lui Fischer "subconştient militarizat", care au fost instruiţi pentru a vâna şi a ucide Storcatoare, iar Saito este rănit mortal. Având în vedere potenţa a lui Yusuf sedativ, murind în vis le va trimite in Limbo, la un nivel subconştient în cazul în care acestea pot pierde controlul asupra realităţii şi să fie prins pe termen nelimitat.

Eames ia temporar aspectul de naşul lui Fischer, Peter Browning, care să sugereze că el reconsidere avizul său din voinţa tatălui său. Yusuf rămâne pe primul nivel, un van de conducere pe străzi, în timp ce restul membrilor echipei intră visul lui Arthur, care are loc într-un hotel corporative. Cobb şi Eames Fischer întoarce împotriva Browning şi convinge-l să se alăture echipei ca Arthur se execută punct. Ei coborî la nivelul de vis al treilea, vis Eames ", o cetate de munte zapada proiectat de Ariadna. Fischer se spune că acesta reprezintă subconştientul lui Browning, dar echipa este într-adevăr acces la subconştient Fischer. De conducere evaziv Yusuf pe primul nivel se manifesta efecte ca şi distorsionate de gravitaţie pe a doua, forţând Arthur să improvizeze o lovitură cu un lift, şi o avalanşă pe a treia.

Saito cedează la rănile, şi proiecţia lui Cobb Mal sabotează planul de tragere Fischer, omorandu-l [13]. Cobb şi Ariadne introduceţi Limbo pentru a găsi Fischer şi Saito. Cobb se confruntă cu proiecţia lui Mal, care încearcă să convingă să rămână cu ea şi copiii săi în uitare. Cobb refuză şi mărturiseşte că el se simte responsabil pentru sinucidere Mal copii. Utilizarea început pentru a ajuta scape din iadul în timpul o experienţă de vis comun, el a inspirat-o în ideea că lumea ei nu a fost real. După întoarcerea la realitate, ea a devenit convins că ea era încă nevoie de visa şi de a muri, în scopul de a trezi, scrie o scrisoare, susţinând că a fost Cobb ei ameninţă să încerce să-l convingă să accepte starea lor de vis şi se sinucidă cu ea. Mal Cobb înjunghie cu un cuţit, dar Ariadne ei împuşcă. Prin mărturisirea lui, Cobb atinge catharsis şi alege să rămână în uitare pentru a căuta Saito. Defibrillates Eames Fischer să-i aducă înapoi până la cetate munte treilea nivel, în cazul în care el intră într-un seif, descoperirea şi acceptarea ideii de divizare până imperiul tatălui său.

Lăsând în urmă Cobb, membrii echipei merge loviturile înapoi nivelurile de vis. Cobb Saito găseşte o vârstă care a fost în uitare de zeci de ani în timp vis, cei doi se ajută reciproc să-şi amintească dispunerea lor, şi echipa se trezeste pe zbor. Cobb trece prin vamă SUA si reuneste cu copii săi. El isi foloseste totem de filare de sus pentru a testa realitatea, dar este distras de copiii săi înainte de a vedea rezultatul.