If Only

Raporteaza film nefunctional!

Ian Wyndham (Nicholls) este un om de afaceri britanic care locuieste cu prietena lui muzician, Samantha Andrews (Hewitt) în Londra. Sam Ian ia acordat pentru a face senzatie Sam vulnerabile, în rolul celui care iubeşte mai mult. Luând-ne printr-o zi din viaţa lui Ian şi lui Sam, filmul se deschide prin prezentarea de diferite evenimente, cum ar fi Sam obtinerea ars pe un ceainic, ceas lui Ian rupere, Sam obtinerea Coca-Cola varsat pe ea şi Ian a fi întrerupt de către Sam la o întâlnire importantă la muncă. (Ea a greşit crezut că Ian a uitat dosarul său de prezentare la domiciliu, atunci când, de fapt, era doar un alt dosar similar, dar mai puţin importante.)

Ca pe zi ce trece vedem Ian într-un taxi. El spune conducătorul auto (Tom Wilkinson), cu privire la modul în care el şi Sam sunt trec prin dificultăţi. Conducător auto recomandă el ar trebui să iubească doar ei. După concertul lui Sam acea noapte, Ian încearcă să respingă elev preferat lui Sam. La cină se confruntă cu Sam Ian în cazul în care fierbe ei frustrare. Ea devine furios pe Ian pentru atitudinea lui faţă de ei şi îi spune că ea vrea doar sa o iubesc. Sam furtuni afara de restaurant, în lacrimi, după Ian aproape de spatele şi cere iertare pentru ea. Sam devine într-un taxi de întâlnire şi ca Ian încearcă să intre în ea alături de el observă că şoferul este acelaşi om care a călătorit cu mai devreme în acea zi. Omul dă Ian un zâmbet de rău augur şi ca ceas atinge 23, Sam închide uşa, lăsând Ian în picioare acolo. Ca se uita la unitatea de taxi departe, Ian face o ultima incercare de a reconcilia cu Sam şi aleargă după taxi ca se opreşte la un semafor. Înainte de a ajunge acolo, luminile de a schimba şi de taxi începe de conducere din nou. După cum se grăbeşte, taxi este lovit violent de o alta masina si vine la o oprire pe mijlocul străzii. Ian halte şi cade în genunchi în stare de şoc.

La un spital din apropiere, Sam este luat în ER şi Ian se execută prin spital în căutarea ei. El ajunge în afara camerei în cazul în care Sam a fost şi printr-un Windows vede rănit-o şi înconjurat de către personalul medical. Sam se uită peste la fereastra spre Ian, o expresie goală pe fata ei. Ian începe să plângă şi înainte de medicii o pot ajuta, Sam cedează la leziuni ei şi matriţe. Ian cade la podea, în spital, în neîncredere. Vedem Sam, prietenul lui Lottie (Lucy Davenport), introduceţi-o cameră de spital, în cazul în care Ian este stând pe un scaun. Amândoi încep să plângă. Ian se întoarce la apartamentul lui, găseşte notebook lui Sam şi îl deschide, găsirea unui cântec a fost de lucru pe. El cade ţinând în braţe adormit notebook aproape de el. Ca a doua zi incepe, Ian se trezeste cu notebook-ul a avut loc încă strâns. El este şocat să aud o voce în spatele lui îi spune să nu se citească un cuvânt. El sare în sus şi ţipete, doar pentru a vedea Sam stând în picioare în apartamentul său. După confuzia iniţială, Ian ajunge la concluzia că ziua precedentă trebuie să fi fost un vis şi continuă dimineata, fericit de a avea de partea lui Sam

Ca dimineaţa progreseaza cu toate acestea, Sam devine ars de întinderea părului ei, în acelaşi loc, ea a fost ars de către fierbătorul în visul său ar trebui. Abilitatea de a se agită această off ca o pură coincidenţă, Ian are nici o notificare ulterioară a acestuia. Alte evenimente similare cu cele pe care deja se intampla prea experimentat începe, deşi, la momente diferite şi în moduri diferite, ca Sam devine Coca-Cola varsat pe ea. Acest timp Ian menţionează visul de a ei, şi ea îl convinge că a fost doar un vis, şi dacă ceasul său rămâne în stare de funcţionare, atunci nu poate fi, eventual, în aceeaşi zi ca visul lui. Cu toate acestea, Ian este încă prudent, şi în timp ce în cadrul unei întâlniri la locul de muncă le deţine dosarul lui în mâinile lui. Sam vede acest lucru din afara uşilor de sticlă şi de întâlnirea lui este lăsată neîntreruptă. Mai târziu, în a doua zi, Ian se într-un taxi. Dupa ce am vorbit la şofer de taxi îşi dă seama că şoferul este omul din ziua precedentă. El pune sub semnul întrebării despre acest om şi şoferul spune că nu-şi aminteşte, deşi el încă o dată Ian dă un zâmbet de rău augur, ceea ce implică el poate, de fapt, despre accidentul lui Sam şi toate evenimentele anterioare. Acest Ian convinge o dată şi pentru totdeauna, şi el se ridică la Sam, care se ajuta ei prieten Lottie stabilit pentru o galerie de artă.

Dupa ce a convins-o să vină cu el, el o aduce la o staţie de tren. După multe întrebări, Sam descoperă că se deplasează în oraşul lui Ian de origine rurală. Un încântat Sam face sigur că ea va fi înapoi în timp pentru concertul ei, pe care Ian garantează că acestea vor fi. Sam Ian aduce un munte, într-un loc el a folosit pentru a vizita ca un copil. Cei doi găsi o cabană mică abandonat pe munte, pentru a folosi ca adăpost în timpul unei furtuni de ploaie. La crearea unui foc în timp ce Sam se aşează, Ian constată că ceasul său este crăpat şi nu este de lucru. El se întoarce să se uite la Sam, care se aprinde lumânările de pe o masă. Sam Ian zâmbeşte şi atunci când întreabă ce ar face dacă ea nu a avut o mulţime de stânga timp, ea a răspuns că ea ar face ceea ce ea face acum, petrece timp cu el, doar fiind împreună. Ian şi Sam începe saruta, înainte de a face dragoste. Ulterior, ei fac drumul lor înapoi jos de pe munte, dezamăgit că nu l-au făcut la faţa locului lui Ian. În oraşul de mai jos, cele două au băuturi şi spune Sam Ian despre tatăl său, care a pierdut locul de muncă pe iubita lui, în 1993, înainte de a deveni alcoolic şi de moarte cândva mai târziu. Ian arată că doreşte el ar putea fi ajutat pe tatăl său mai mult, dar Sam spune ca a fost doar un copil, la timp şi ori de câte ori tatăl său este acum, el e mândru de el.

De călătorie doi înapoi la Londra şi ia Sam Ian pe London Eye ca o altă surpriză. Ei calatoresc apoi înapoi la apartamentul lor, şi în timp ce Sam este distras, Ian ia o pagină din caietul ei şi o aduce la un magazin de fotocopiere din apropiere în timp ce Sam călătoreşte la concertul ei cu vioara ei. Înainte de a începe show-Ian trimite un buchet de flori până la Sam şi dă paginile fotocopiate la un organizator. O nedumerire Sam se uită la Ian în mulţime când buchetul ei soseşte. Planul lui este mai curând descoperit toate acestea, atunci când vine vorba Ian pe centru, scena cu un microfon. El numeşte un reticente Sam de partea lui, care devine nervos. Ian merge şi vorbeşte cu Sam la locul ei şi îi spune ea nu vrea sa dezamageasca fanii ei viitoare. Sam purcede pe scena ca orchestra începe să joace piesa tipărite pe foi fotocopiate lui Ian. Ea cântă melodia ea a scris de Ian în caietul ei şi mulţimea izbucni în aplauze la interpretarea ei. In timp ce mergea la un restaurant de alegere a lui Sam, ea descrie sentimentele lui Ian.

Într-un cadru intim din jur, Sam si Ian discuta zile într-un contrast pur la experienţa lui Ian noaptea precedentă. Ian dă Samantha o brăţară de farmec, cu farmece şi diferite simboluri: o notă muzicală, o vioară, o floare (pe care el descrie ca rafinat, mai mult ca ea Sam), au luat trenul în acea zi şi Turnul Eiffel, pe care Sam a dorit întotdeauna pentru a vedea. Sit două în tăcere ca Sam lacrimi şi zâmbete până la întreaga Ian. În care ele părăsesc restaurantul într-o ploaie torenţială, Sam încearcă să obţină un taxi să le ia acasă. Ian îşi dau seama că sunt în acelaşi loc ca în noaptea anterioară, când a avut loc accidentul şi-i spune să se uite la el si sa asculti. În ploaie, Sam Ian ascultă aşa cum mărturiseşte dragostea lui pentru ea şi îi spune că, dacă nu ar fi fost pentru ea sau de azi, el nu ar fi cunoscut iubirea adevarata, la toate. Sam începe să plângă şi spune că ea nu ştie ce să spună, la care el răspunde că ea nu are nevoie să spun nimic.

Un taxi trage în sus şi Sam devine în, face semn Ian pentru a intra in prea. El a ajunge în viitor la ei. Ca se apropie de taxi luminile de trafic, şi Sam Ian sărut. El aşteaptă cu nerăbdare şi vede ceasul greva 23 şi acelaşi zâmbet ameninţător el a văzut de atâtea ori deja. Sam zambeste la el ca taxiul trage departe şi imagini de flash accidentului lui Sam prin mintea lui. El vede o lumină masina prin fereastra lui Sam şi apucă strâns pentru ultima dată. Ţipăt lui Sam poate fi auzit. La spital, vom vedea Sam, prietenul lui Lottie alerga prin sali. Ea se transformă un colţ şi intră într-o cameră de spital, în cazul în care Sam este aşezat într-un pat. Spune Sam Lottie despre premoniţia lui Ian şi modul în care ea nu la crezut. Ea şi Lottie începe să plângă. În final a fost Ian care a fost victimă a accidentului.

Şase luni mai târziu, Sam se află în apartament, cu ceasul lui Ian, în mâinile ei. Totul este ambalat în cutii şi Sam are o ultima privire la cameră. Vom vedea cântând pe scena intr-un restaurant, cu Lottie stând la masa cea mai apropiată de a ei. Ea calatoreste la cabana de pe munte pe care ea si Ian vizitat şi continuă până la a ajunge la alpinism faţa lui Ian, la vârf de munte. Ea se află în partea de sus, cu ochii în într-o vale, nu ştie ce se află înainte.