Ice Age

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu o veverita cu dinţi sabie (cunoscut sub numele de Scrat), care încearcă să găsească undeva pentru a stoca ghindă său nepreţuit. În cele din urmă, ca el incearca sa Stomp-l în pământ, el provoaca un crack mare in pamant, care se extinde de mile şi mile şi seturi de pe o avalanşă de mare. El abia scapă, dar se trezeste urcat pe de o turma de animale preistorice. Animalele sunt încercarea de a evita epoca de gheata prin migrarea spre sud. Sid, un stângaci Megalonyx lenes lasat in urma de familia sa, este atacat de doi Brontops care a infuriat. Sid este salvată în curând de Manfred (“Manny”), un mamut care le-au agitat lupta off. Nu vrea să fie singur şi neprotejat, urmează Sid Manny. Între timp, Soto, liderul de o mândrie Smilodon vrea razbunare pe un grup de oameni de consumul de fiul şefului copil, Roshan, în viaţă. Soto conduce un raid asupra taberei uman, în care mama Roshan este separat de restul şi salturi în jos atunci când o cascada încolţit de către locotenentul lui Soto, Diego. Pentru eşecul său, Diego, este trimis pentru a găsi şi de a prelua copilul.
Sid Manny şi la faţa locului Roshan şi mama sa în apropierea lacului, ei au supravieţuit dincolo de plonjare. Mama are doar putere suficientă pentru a avea încredere în copilul ei de a Manny înainte de a dispare. După convingere de mult de Sid, ei decid să se întoarcă Roshan (poreclit “Pinky”), dar atunci când ajunge aşezare umană, le este pustiu. Ei se întâlnesc cu Diego, care convinge pereche pentru a lasa-l ajute prin urmărirea oameni. De călătorie pe patru, cu Diego secret le duce la pachet său pentru o ambuscadă. În timp ce aventurile mici, pe drumul lor, ei ajunge la o peşteră în care Sid şi Diego afla mai multe despre trecutul lui Manny şi interacţiunile sale anterioare cu oamenii, în care soţia şi fiul său au fost ucişi, lăsând Manny un singuratic cinic. La un moment dat de grup trece o farfurie zburătoare îngheţate în gheaţă, în timp ce Sid vine pe un ecran care arată evoluţia de lenesi.
La sfârşitul filmului, Diego, Manny şi Sid pachet de luptă Soto şi o lupta scurta rezultă. După cum se închide în Soto pentru a ucide pe Manny, Diego sare şi se opreşte Soto, care a rani Diego în proces. Manny, în răzbunare, bate Soto într-un perete de stanca, provocând mai multe ascuţite ţurţuri să cadă pe Soto, omorandu-l. Manny şi Sid reuşesc să se întoarcă copilul la tribul lui, şi Diego le întîlneşte, ca grupul începe să se îndrepte pe la climă mai caldă.
Scrat subplot
Există, de asemenea, în cazul în care un subplot Scrat veverita face mai multe încercări de comic să-şi îngroape ghindă iubita lui. Nenorocirile sale includ obtinerea urmarit de un ghetar enorm, a fost lovit de fulger, încercând să se dezgheţe în ghindă prin utilizarea unui incendiu, dar prăjire prea mult timp, făcându-l să transforme într-un nucleu mare de floricele de porumb, şi, în final obtinerea congelate o icecub, împreună cu sa mai căutat după piuliţă. In epilog, 20.000 de ani mai târziu (în prezent), Scrat este îngheţată într-un cub de gheata, care spala pe malul unei insule tropicale. Soarele se topeste încet cub, Scrat aduce înapoi la viaţă, dar ghindă, care este doar la îndemâna lui, sfârşeşte prin a fi spălate departe de mareea. Scrat apoi explodeaza din cubul de gheata cu mânie şi loveşte capul repetat pe un copac, care scade o nucă de cocos. Crezând că este o ghindă gigant, mânia lui Scrat imediat se transformă în bucurie la această nouă găsi. El încearcă să-l împacheta în pământ aşa cum a făcut anterior cu ghinde sale de alte, dar în procesul de produce o fisura de mare în pământ care face drum până în partea a unui vulcan şi provoacă-l să erupă, reflectând scena de deschidere atunci când Scrat provoacă o pauză în gheaţă cu o ghindă.