I Am Legend

Raporteaza film nefunctional!

În septembrie 2012, militar virusolog locotenent-colonelul Robert Neville (Will Smith) este ultimul om sănătos şi imun, în New York City. O variantă genetic al virusului rujeolei creat de Dr. Alice Krippin (Emma Thompson), a însemnat ca un remediu pentru cancer, au suferit mutatii intr-o tulpina letală. Este răspândit în întreaga lume, ucigând 90% din umanitate. Cei mai mulţi supravieţuitori a devenit agresiv, vampiric [4], fiinţe “[5] creaturi preying pe cele imun la virusul. În decembrie 2009, Neville şi-a pierdut soţia lui, Zoe (Salli Richardson), şi fiica Marley (Willow Smith), într-un accident de elicopter în timpul unei haotic carantină din Manhattan.
Rutina de zi cu zi a lui Neville include experimente pe sobolani infectate pentru a găsi un leac pentru virusul şi excursii prin intermediul unei decadente din Manhattan pentru a colecta bunuri sau vânători de cerbi. El ţine veghe în fiecare zi pentru un răspuns la emisiunile sale de radio AM înregistrate, care a instrui orice supravieţuitori să-l întâlnească, la prânz, la South Street Seaport. Izolarea Neville este spart doar de tovărăşia lui ciobanesc german Samantha şi interacţiunea cu manechine de el a înfiinţat în calitate de susţinători ai un magazin video.
Pentru a testa un tratament, Neville stabileşte o capcană cursă şi surprinde o femeie infectată. Un înfuriat încercări mutante alfa de sex masculin să-i salveze, dar este condusă înapoi de lumina soarelui. În laboratorul său, în puternic fortificate de la Washington Square Park acasă, Neville incearca ser nou pe femeie infectată, aparent fără succes.
A doua zi, după ce a constatat unul dintre manechinele lui sa mutat în stradă, în faţa Grand Central Terminal, Neville este prins într-o capcană şi trece în cursă. El îşi recapătă conştiinţa de la apusul soarelui şi se eliberează, dar mascul alfa trimite o haita de caini infectate pentru a ataca Neville şi Sam. Deşi Neville si Sam-l omoare pe câini, un caine infectat musca Sam în timpul luptei. Neville aduce Sam acasă şi încearcă să salveze câinele prin injectarea de ser o tulpina lui, dar este prea târziu, cu inima Neville este forţat să omoare partenerul său numai.
Copleşit de durere şi furie, Neville atacă un grup de infectat pe port noaptea următoare, cu SUV-ul său. El a ucide mai multe, dar ele copleşi şi aproape l omoare înainte de a se salvat de o pereche de oameni ale sistemului imunitar, o femeie pe nume Anna (Alice Braga), şi un băiat pe nume Ethan (Charlie Tahan), care au urmat emisiunile sale de radio. Anna şi Ethan-l ia înapoi la casa lui. Anna explică faptul că acestea sunt de luare drumul lor spre tabara de urmaş, în Betel, Vermont. Neville contestă că o astfel de tabără există şi îşi exprimă îndoieli atunci când Anna spune că Dumnezeu ia spus despre el.
În noaptea următoare, mascul alfa conduce o mulţime infectat într-un atac asupra casei lui Neville. Anna, care a fost cunoştinţă de măsurile de precauţie Neville în care să acopere mirosul lui in afara casei, din neatenţie a permis infectat să urmeze traseul lor. Ca taxa infectate casa, Neville se opreşte primul val cu mine mină, dar se trezeşte apărare împotriva al doilea val. În ceea ce Neville încearcă să găsească Anna şi Ethan, un infectat intra si il ataca. Se retrage infectate la etaj şi începe ruperea o gaură în acoperiş, astfel încât ceilalţi pot obţine inch
După Neville Salvează Anna şi Ethan, se retrag în laborator subsol. Ei se sigilează într-o cameră de plexiglas armat cu o femeie infectata, şi ei descoperă că tratamentul Neville este de lucru: obiectul pare mult mai uman. Infectate în pauză şi mascul alfa începe să se arunce de plexiglas, de cracare ea. Dându-şi seama că de la ultimul tratament a fost de succes, Neville atrage un flacon de sânge infectat femeii şi dă-l la Anna înainte de a închide-le intr-un jgheab de cărbune în spate de laborator. Neville detonează apoi o grenadă de mână M67 să ştergeţi atacatorii de la costul de propria viaţă.
Anna şi Ethan sunt văzute mai târziu de oprire de la intrarea inchisa pentru colonie de urmaş, în cazul în mâinile Anna peste antidot. Anna mai târziu afirmă că supravieţuitorii sunt moştenirea lui Neville, ca lupta sa pentru o cura a devenit legendă.