Humko Tumse Pyaar Hai

Raporteaza film nefunctional!

Durga (Amish Patel) este o femeie frumoasă orb cu un talent pentru modelarea ceramicii. Ea este slabă şi locuieşte cu mama sa văduvă într-o casă simplă. Ea traversează căile cu Dev (Arjun Rampal) joacă Cine salvează viaţă, atunci când ea este pe cale de a cădea într-o stâncă. Perechea a petrece timp împreună şi se încadrează în dragoste. La un moment dat Durga Creează un bust zgura de jocuri, dar plânge Dev ca ea nu poate vedea. Dev spune Jocurile care va găsi o modalitate de a ajuta la a vedea jocuri din nou.
Când mama lui Durga este ucis ca urmare a acţiunilor de un alt pretendent, confort Dev PROMITE jocuri şi se căsătorească cu jocurile pe care el poate avea grijă de ea. Apoi, joaca este nevoie de un spital unde va avea o intervenţie chirurgicală să-şi recapete vederea de jocuri. În timp ce ea se Recuperarea (înainte de pansamente sunt eliminate), Dev lasă spital pentru a pregăti noua lor casă. Pretendentul Gelos măsuri în şi ucide pare Dev.
La primirea ştiri, Durga devine deprimat. Dr. Prasad, care a efectuat interventia chirurgicala, ia în jocuri şi a adoptat propria lui fiică. Ca parte a planului său de a ajuta la recuperarea jocuri, el joacă o ia Elveţia. Acolo il intalneste pe Sanjay (Bobby Deol), care cade în dragoste cu ea. El, de asemenea, se lamenteaza un prieten mort şi recunoaşte Durga Aceasta este OOK singur. Prin persistenţa şi bunătate, Durga acceptă în cele din urmă propunerea lui Sanjay căsătorie. Necunoscută atât, prima iubire a lui Durga şi Sanjay lui Sam moarte prieten sunt om.
În ziua a angajamentului lor, cu Sanjay Dev-a spus că este în viaţă şi izolat într-un spital, unde el a fost în comă de luni de zile. Sanjay este reunit cu Dev, şi se întorc în casa la timp pentru sărbătorile de logodnă. Dev este şocat să descopere că logodnica lui Sanjay cu Durga, dar nu spune nimeni.
Sanjay Dev introduce în mod oficial Durga, şi Dev nu spune nimic. De Şanse, aude Dev Durga vorbesc recunoaşte imediat, iar vocea lui. Mai târziu, el se confruntă cu Durga, dorind să fie sigur că Dev Babu joaca bine sau nu. Rohit neagă în mod repetat, dar nu este concended Durga. Ea solicită Dr. Prasad, ca el a întâlnit un şarpe Rohit înainte de Durga a suferit o operatie. Medicul spune Rohit jocuri care nu sunt jocuri de Babu, dar mai târziu se dovedeşte că a fost medicul instrucţiunile seuraavilla Rohit se află jocurile sale. Durga în cele din urmă acceptă şi nu pune la îndoială Rohit mai.
Intr-o noapte, când luminile se sting în casa lui Raj, Durga şi Rohit lovesc accidental în fiecare altul construcţie. În întuneric, mâna Durga merge până la Rohit simti fata lui, pe care ea simte familiarizat cu. Rohit Fleece, Durga şi decide să re-crea jocuri şi bustul lui Baba de memorie numai. Durga modelează busturile de lut şi legat la ochi, atunci când este terminat, ea se uită la el şi îşi dă seama că este Rohit Babu jocuri. Rohit se confruntă cu jocuri, jocuri întreabă dacă ar fi dreptul de a distruge fericirea Raj, dupa tot ceea ce el a fost prin intermediul. Durga fără tragere de inimă este de acord că ea nu poate părăsi Raj, şi ei decid să păstreze secretul.
În ziua ceremoniei de nuntă, se confruntă cu Raj public pereche, aparent în Anger. El acuză Rohit de a încerca să fure de la el Durga. Rohit acceptă în linişte acuzaţie. Cu toate acestea, Durga nu poate rămâne tăcut şi vorbeşte pentru jocuri Babu, explica adevărul de capcana lor. Acesta este apoi Raj a arătat că a fost supărat Ruse şi comportamentul de a face le dezvăluie Adevărul. El cu bucurie paşii de o parte de a reuni iubitorii de, fericirea lor şi de partajare a lui.