Hum Dil De Chuke Sanam

Raporteaza film nefunctional!

Nandini (Aishwarya Rai), este fiica lui Pandit Darbar (Vikram Gokhale), susţinător de renume din muzica clasica indiana, care trăiesc în Rann de Kutch a. Nandini a fost adus cu o mai mare libertate şi de educaţie decât fraţii Jocuri, ca ea este cel mai iubit dintre Pandit Darbar.
În această viaţă intra Sameer Carefree (Salman Khan), un băiat de origine indo-italian care doreşte să înveţe muzica indiana clasica de la Pandit Darbar. Sameer rămâne cu familia Darbar, şi Nandini se cere să Vaca sală de jocuri pentru a oferi clienţilor cea mai frumoasă cameră din conac. Nandini are o aversiune la Sameer, şi două păstra joc farse pe fiecare parte, dar în curând CREAREA Ei sunt în dragoste. Lor de dragoste înfloreşte în gospodărie Darbar jurul nunti, festivaluri si de familie get-togethers.
Într-o zi pereche sunt prinşi repetitiile de nunta lor de vis şi jurămintele de viitorul lor impreuna de Pandit Darbar, care devine furios cu ei. El a planificat deja nunta lui Nandini. Sameer este dat afara din casa si a cerut niciodată să contacteze Nandini din nou. Sameer nu lasă India imediat. El rămâne în oraş şi scrie scrisori la Nandini Solicitarea jocuri să i se alăture, dar scrisorile sale către jocuri care nu ajunge la timp.
Nandini părinţii lui au aranjat jocuri să se căsătorească la Vanraj (Ajay Devgan) – care sarpe căzut în dragoste cu Nandini timpul nunta jocuri vărul lui. In noaptea nuntii, Vanraj îşi dă seama că nu are ea însăşi Nandini şi încearcă să întreb de ce ea joacă nu răspunde la dragostea Lui. El cere pentru jocuri de adevar, promite el joacă va ajuta indiferent de ce. Nandini Rămâne liniştită, dar este prins mai târziu citind scrisorile lui Sameer. Vanraj este foarte supărat la început, şi tot el a cerut a fost un sarpe de la jocuri de adevar.
Când îşi dă seama că soţia lui este în dragoste cu un alt bărbat, el arată dragostea final, prin luarea Nandini pentru Italia şi de a ajuta căutare pentru jocuri Sameer, la aversiunea iniţială – dar aprobarea eventuala – a părinţilor săi proprii.
Nandini şi Vanraj Sosire în Italia, şi începe căutarea pentru Sameer, dar întotdeauna vin de capete moarte. În timpul de căutare, aceştia se confruntă cu multe probleme şi dileme şi încet Nandini ajunge pentru a vedea ce este cu adevărat ca Vanraj. Ea vede Vanraj abnegaţie El dedică îngrijirii Jocuri Jocuri timpul şederii în spital, după un incident.
În cele din urmă Ei primesc noutati despre Sameer prin intermediul mamei sale (jucat de Elena), şi organizează Vanraj Nandini pentru a satisface Sameer pe noapte de concert debut. De locuri de muncă sa făcut, spune la revedere de la Vanraj Nandini şi pleacă. Nandini si Sameer îndeplinesc, dar la maturitate Nandini sentimentele pentru el s-au schimbat. Ea reflectă în dragoste şi devotament de neclintit că jocul a arătat Vanraj-a lungul relaţiei lor de ansamblu, şi Vanraj îşi dă seama că jocul a fost suflet pereche adevărat. Ea lasă Sameer şi capturile cu Vanraj.