How to train your dragon

Raporteaza film nefunctional!

Insula Berk a fost afectat de atacurile de la dragoni care fura efectivele de animale şi arde casele lor. Hiccup, fiul incomod de căpetenie satului, Stoick marea, foloseste o invenţie de tun a inventat şi muguri de jos un balaur el crede ca poate fi o furie de noapte, un dragon nimeni nu a fost vreodată, de fapt rar văzut. Hiccup localizează dragonul în pădure, dar consideră că acesta este în imposibilitatea de a ucide animalul neajutorat. Hiccup în loc să taie-l liber, şi dragonul dispare în pădure. Între timp, Stoick asamblează o flotă să caute cuib dragoni “, dar înainte de plecarea sa, el pune în Hiccup dragon-uciderea cursuri predate de către Gobber, fierar sat.
Cauta dupa pădure, Hiccup găseşte dragonul prins într-o poiană mică adâncime, coada dragonului a fost rănit, împiedicând-o să zbor în mod normal. Prin încercare şi eroare, Hiccup descoperă o modalitate de a câştiga încrederea balaurul şi începe să aibă grijă de ea. El numeste Fury Noapte “edentaţiilor,” pentru dinţi retractabile. Curând după aceea, moda sughiţ un ham improvizat şi coada protetic, care îi permite să ghideze dragon în zbor liber. Hiccup este capabil să transfere cunoştinţele sale de dragoni la alte specii de dragoni de la şcoală, care apare pentru a cuceri fiecare în luptă şi de a deveni elev stea, spre exasperarea de Astrid, o fată în formare Dragon Hiccup care are o pasiune pentru. Hiccup câştigă de clasă şi are şansa de a ucide un dragon în faţa întregului sat. Flota ponosită Viking ajunge acasă şi învaţă Stoick de exploit fiului său în şcoală.
Mai târziu, Astrid urmează Hiccup, suspect de talentul său brusc, şi este şocat să descopere edentaţiilor. Ea încearcă să scape pentru a spune de restul satului, dar edentaţiilor ei cade pe un copac, iar ea devine în cele din urmă pe edentaţiilor. La început, Astrid este îngrozit, dar apoi începe să se bucure de excursie. Ştirb se alătură în mod neaşteptat o turmă de dragoni şi ia pereche direct în cuib Dragonului, în cazul în care adevărul din spatele raidurile constante zmeilor “din satul lor este revelat – Moartea Roşie, un gigant Seadragonus Giganticus Maximus dragon, trăieşte de pe alimentele pe care le aduce înapoi , altfel se hrăneşte cu dragoni ei înşişi. Astrid vrea să spună satul de cuib, dar Hiccup vrea să-l păstraţi un secret pentru a proteja edentaţiilor. Astrid, care admiră determinarea lui, este de acord. Înainte de a conduce înapoi, ea loveste braţul lui pentru răpirea ei, şi apoi, sărută-l pe obraz pentru “orice altceva”.
Hiccup este pus la examenul de final de zi de lupta un cosmar monstruos, dar atunci când el încearcă să arate satul natura balaurul adevarata, Stoick opreşte lupta, infuriindu-l accidental balaurul şi pune în pericol Hiccup. Ştirb aude strigătele sughiţ şi muşte în să-l salveze, dar este el însuşi capturat. Sughiţ, încercarea de a explica acţiunile sale, arată cum să găsească cuib dragoni “. El încearcă să-i avertizeze pe tatăl său de pericol, dar Stoick refuză să asculte de fiul său, dezice-l, şi porneşte cu un alt flota, folosind o edentaţiilor restrâns ca folosire a acestora. Astrid discuţii cu Hiccup despre motivul pentru care el nu a ucide înainte de a edentaţiilor. Hiccup fără tragere de inimă admite că el nu-l omoare pentru că el a uitat ca speriat ca el a fost. Sughit, apoi, pune la cale un plan pentru a salva vikingii, cu ajutorul a dragoni şcolii captive şi de colegii săi.
Cele adolescenti sosesc după flota Viking a descoperit deja Moartea Roşie. Colegii lui Hiccup se distrage atenţia în timp ce Hiccup merge pentru a salva edentaţiilor. Hiccup şi edentaţiilor înece aproape, dar ambele sunt salvate de un Stoick acum pocăit. Hiccup şi edentaţiilor atrage Moartea Roşie în zbor, în cele din urmă deteriorarea aripile sale şi apoi fortandu-l într-un picaj inevitabil înapoi la pământ, uciderea într-o explozie masivă. În timp ce încerca să fugă de la dragon crashing, Hiccup cade edentaţiilor, şi se scufundă fără dinţi în flăcări după el.
După explozie a stabilit, Stoick găseşte edentaţiilor, care dezvaluie o Hiccup inconştient în condiţii de siguranţă înfăşurat în aripile sale. Hiccup se trezeşte înapoi pe Berk, găsirea unui salut dornici edentaţiilor el. Ca el părăseşte patul său, el descoperă o parte din piciorul stâng a fost înlocuit cu un picior protetic realizat de Gobber. Durerea lui este transformat în bucurie, cu toate acestea, după cum el paşii în afara pentru a găsi vikingi şi de dragoni lucreaza impreuna pentru a reconstrui satul lor. El este întâmpinat de toată lumea, şi Astrid se grăbeşte să-l sărute. Filmul se încheie cu război între vikingi şi de dragoni în cele din urmă cu peste Hiccup şi prietenii săi curse dragoni lor