Honey

Raporteaza film nefunctional!

Honey Daniels (Jessica Alba) este un barman si profesor de dans de la centrul comunităţii locale, în New York. Având în vise pentru a face ca un dansator de rezervă în videoclipuri muzicale, miere şi rivalul Katrina (Laurieann Gibson), se înregistrează dansează într-o noapte, în clubul unde lucrează. În aceeaşi noapte, miere si prieten Gina (Joy Bryant), părăsi clubul şi se confruntă cu un dans pentru copii. Doi dintre copii sunt introduse ca Benny (Romeo Lil ‘), iar Raymond fratele său mic (Zachary Williams). Miere invită atât pentru a participa la cursurile ei de la centrul de comunitate, şi ele devin sursa de inspiratie pentru o parte din miscarile ei ca un dansator. Mierea atrage imediat atenţia de muzica regizorul Michael Ellis (David Moscova), care îi dă un loc de muncă ca un back-up dansatoare în noul videoclip Jadakiss “. Impresionat cu coregraful său actual, Michael decide să lase de miere coregrafia video. Corespunzător impresionat, miere este promovat, şi choreographs pentru Tweet, Sheek Louch, şi Shawn Desman.
După ce a lovit mare de timp în muzica de afaceri, fără tragere de inimă de miere dateaza de frizer Chaz (Mekhi Phifer), şi se confruntă cu probleme de la centrul de comunitate. Clădirea este veche şi care se încadrează în afară, şi mama lui Honey conduce centrul, dar este sigur dacă ea va fi capabil să-l menţină. Decizia de a face ceva despre el, miere găseşte un magazin vechi pentru vânzare şi decide să-l transforme într-un studio de dans pentru copii locale. Presiuni de miere să predea cursuri de balet, părinţii refuză pentru a ajuta cu noul studio de dans. Mierea primeşte un împrumut bancar, şi pune jos un depozit. Între timp, miere smoale o idee a lui Michael pentru video nou Ginuwine, folosind copiii predă la centru ca back up dansatori, Ginuwine care acţionează ca un Pied Piper urban. Data nasterii 25 Gina vine, şi miere face planuri să o ia la Atlantic City, dar Mihai o convinge să facă apariţia la o petrecere în alb şi negru în schimb, în cazul în care el face, ulterior, un permis de beat la ea. Ea refuză avansurile lui, loveşte-l pe fata si Michael începe să aibă o izbucnire majora de la miere şi părăseşte partidul. Miere şi copiii ar fi dansul de fundal dansatori pentru video nou Ginuwine, dar Michael nu este impresionat şi angajează Katrina să fie în filme noi Ginuwine şi a trage-o de la video Ginuwine lui, mail-uri negre ei în afaceri, şi instalează Katrina, în locul ei. Prietenia ei cu Gina, deşi încordată, îmbunătăţeşte, şi ea ajută la realizarea de miere ea poate face în continuare visele ei sa devina realitate.
Mierea se luptă pentru a plăti avansul la studio, şi în cele din urmă vine cu o idee de a creste veniturile. Ea deţine un avantaj de dans, folosind o biserica parasita, care va fi rupt în jos pentru eveniment. Mierea petrece timp a cunoaşte şi de Raymond Benny, şi este şocat să vadă Benny merge în jos cale greşită. Ea îl vizitează în închisoare. Ea este hotărâtă să-l ajute, dar el refuză şi insulte ei. Mierea Benny informează că mama lui ştie şi el va fi salvat si obtinerea de miere încearcă să-i spună ce simte ea de el fiind în închisoare şi spune că se rupe inima mea să te văd de vânzare-te scurt, ca aceasta, dar el îi spune să meargă. Benny miere întreabă cum de multe ori nu vin colegii lui şi-l vadă şi el este vizibil întristat de întrebarea ei realizarea nici unul dintre prietenii lui l viziteze, la toate şi lasă-l să se gândească la ea. În beneficiile are un nou videoclip pentru Missy Elliott la coregrafia, şi ea este impresionat cu ideile lui Katrina. Ea insistă asupra Honey Daniels, si Michael merge crawling înapoi la ei, implorând-o să lucreze pentru el. El se oferă să cumpere ei studio. Ea refuză, spunând că nu are nevoie de banii lui, şi ea va face pe cont propriu.
Gina este dat un pliant pentru beneficiul, şi ia-l la manager de bancă, care se cheamă unii donatori să apară la beneficii. La noapte, acesta este un full house, si parintii de miere, mama lui Benny dezaprobatoare şi Chaz, printre multe altele participe. În timp ce toată lumea este obtinerea îmbrăcat şi pregătirea pentru performance.In vestiar, spune Benny miere că totul va fi OK. Mama lui Benny este impresionat în mod corespunzător cu fiul ei, şi vede viitorul ca el are un coregraf. Cele claps de audienţă pentru toţi cei care au dansat. Mierea îmbrăţişează prietenul ei Chaz noi şi Benny şi toată lumea, inclusiv parintii ei. Tweet cantareata R’n'B, de asemenea, participa, şi devine pe scena cu miere, pentru a sărbători victoria ei. Missy Elliott ajunge la beneficii în jurul valorii de timp se termină, injuraturi şoferul ei, spunând că va avea el concediat, dacă el este motivul pentru care ea nu poate satisface miere. Rola de credite, şi video de miere funcţia de muzică de succes pentru Blaque.