Home Alone 4

Raporteaza film nefunctional!

La casa McCallisters “, Petru este pe cale de a se divortat de la Kate şi anunţă că el a locuit cu prietena sa şi noul bogat, Natalie la conacul ei. El spune cei trei copii, Buzz, Megan si Kevin, că acestea sunt găzduiesc vizita a unei familii regale şi invită pe toţi pentru a petrece Craciunul cu el si Natalie. După ce iniţial refuză, Kevin îşi ia tatăl său pe oferta sa după ce a fost chinuit de Buzz.
Kevin se bucură de timpul petrecut la conacul lui Natalie cu dormitor noua lui, cele mai recente gadget-uri şi viaţa lui. În dimineaţa următoare, Natalie şi Peter merge pentru un pic în timp ce Kevin stă la conacul cu domnul Prescott. În timp ce Prescott face un milkshake de Kevin, el merge în camera de securitate şi este prins de către Prescott, care dă o altă şansă Kevin. Cu Natalie si Peter încă departe, Kevin observa lui Nemesis Marv vechi, un membru restul de bandiţi umede şi Vera Sidekick nou în afara casei. Kevin încearcă să domnul Prescott pentru a răspunde la interfon, dar, din păcate, aceasta nu funcţionează pentru că Marv modificat sistemul de securitate. Apoi, spioni pe ei şi le conduce departe de inundaţii casa, dar Petru şi Natalie ajunge în timp ce Kevin este de curăţare şi Don `t cred că explicaţia lui Kevin, mai ales din moment ce Prescott susţine că a văzut nimic. Kevin, apoi încearcă să utilizeze camera de filmat de securitate pentru a se dovedi, dar descoperă că aparatul a fost oprit şi este prins de către Prescott, care Kevin acum consideră a fi Marv şi aliat a lui Vera. Molly, apoi apare şi se Kevin din probleme. Petru şi Natalie seama, apoi au dat lui Kevin un timp greu şi decide să-l facă simt mai bine, astfel încât trei dintre ei au decis pentru a decora copac.
În dimineaţa următoare Petru şi Kevin se trezească şi să realizeze copac lor a fost re-decorat din cauza Natalie. Kate, Buzz şi Megan, apoi a decis să viziteze Kevin. Kate întâlneşte Natalie în persoană şi Kevin prezinta intreaga casa la Buzz şi Megan. La o petrecere pentru familia regală în timp ce Petru şi Natalie au plecat pentru a le ridica, Kevin anunţuri Marv şi Vera îmbrăcat ca catering. Domnul Prescott avertizează Kevin despre noaptea aşa că, atunci trucuri domnul Prescott a intra în sala de congelator blocat şi congelat în gheaţă. Kevin apoi spioni pe Marv şi Vera în dormitorul lui şi le aude despre planificarea răpirea familia regala, din păcate pentru ei, Kevin se asigură că planul lor a fost un eşec şi a le cădea şi sparge fereastra. Familia regală nu sunt în măsură să participe la petrecere, deoarece zborul lor a fost anulat, astfel încât Petru şi Natalie anunţe logodna în locul lor. Marv şi Vera alerga înapoi în casă şi Kevin Marv hit-uri, cu o tigaie, răstoarnă masa şi de a lua supă varsat pe Marv şi Vera, au urmari apoi Kevin, făcându-l să strice accidental partid. Petru este înfuriat la acest eveniment, încă refuză să creadă despre Kevin pauză-in-el crede că Kevin încearcă să se încheie relaţia lui cu Natalie.
Din moment ce nimeni nu-l crede despre jaf, Kevin decide să se ocupe cu problemele el însuşi, şi stabileşte capcane pentru Marv şi Vera. În dimineaţa următoare Petru şi Natalie du-te şi familia regala Kevin este lăsat înapoi la casa. Marv şi Vera se trezească şi merge la casa. Kevin trucuri şi dispozitive de închidere dl Prescott, în subsol, dar apoi el descoperă aliat reală Marv şi Vera este de fapt, Molly, care se dovedeşte a fi mama lui Marv, de asemenea. Kevin devine blocat în subsol, după ce-mi cere scuze domnului Prescott misjudging pentru el (şi vice-versa), Kevin reuşeşte să scape prin dumbwaiter. Apoi, capcane Marv sub dumbwaiter dezlănţuie şi capcanele sale pe Marv şi Vera. Apoi, apare Molly, Kevin reuşeşte să-i prinde în lift şi se ridică la dormitorul lui. La aeroport, Peter devine îngrijorat despre Kevin şi se duce înapoi a lui Natalie pentru a verifica pe el. Înapoi în subsol, domnul Prescott apoi reuşeşte să scape prin dumbwaiter, precum şi pentru a vedea dacă Kevin este în regulă. Doar pe drum, Kate, Buzz şi Megan sunt pe cale de a salva Kevin, de asemenea. Marv se îndreaptă spre dormitor şi se termină la prins şi blocat în biblioteca. Kevin joaca, apoi o înregistrare de Marv, ceea ce face ca sunetul Vera a lui jignitoare, care provoacă o să te desparţi de el şi susţin, Marv, apoi devine lovit de o aeronavă electric al lui Kevin făcându-l să cadă şi bagheta în jos pe scări. Marv şi Vera se apoi păcălit de Kevin, cu un comutator de secret de perete, ajunge swinging de la un candelabru, şi acestea se încadrează şi sunt bătut inconştient. Molly, după ce a scăpat, apucă Kevin, dar domnul Prescott ei bate cu o tava de servire. Apoi, el şi Kevin chema poliţia.
Ca Petru, Kate, Buzz şi Megan ajunge, Kevin, cu ajutorul lui Buzz şi Megan, urmăriri şi Marv Vera din casa si excursii le. Familia regală şi Natalie ajunge şi Natalie este confuz, atunci când ea vede Molly obtinerea arestat. Un agent FBI arată că Molly la cale complotul pentru a răpi familiei regale. Prescott demisionează şi familia regală alege să-şi petreacă Crăciunul lor cu McCallisters loc de Natalie. Petru, apoi se desparte de ea şi Natalie hyperventilates. Cele McCallisters imbratisa ca filmul se termină.