Home Alone 2

Raporteaza film nefunctional!

Familia McCallister se pregăteşte să-şi petreacă Crăciunul în Miami, Florida. De zece ani, Kevin, Petru şi fiul mai mic al lui Kate, Florida vede ca fiind contradictorie în ceea ce el crede că un mediu adecvat de Crăciun este, observând în special lipsa de brazi de Crăciun. În timpul şcolii concert de Crăciun, Buzz Kevin, fratele lui mai mare îi umileşte în timpul solo, cauzand Kevin să se răzbune. Kevin refuză să-mi cer scuze pentru acţiunile sale, şi, încă furioase cu decizia familiei de a merge la Florida, el furtuni până la dormitorul etajul al treilea al casei, în cazul în care doreşte ca el a avut banii lui pentru a putea merge în vacanţă proprie de el însuşi. În seara aceea, Petru necunoştinţă resetează ceasul familiei alarma, care îi face să dormi prea mult. În confuzie şi graba de a ajunge la aeroport la timp, Kevin se pe un zbor de la New York, deoarece sale de oprire pentru a încărca Talkboy sale cu baterii noi. Familia nu îşi dă seama că aţi uitat, Kevin până după ce au terenuri în Florida. Între timp, dupa ce a descoperit că e în New York, Kevin turneul oraş şi foloseşte Talkboy pentru a verifica în Plaza Hotel. Cu toate acestea, el se trezeste speriat de apariţia unei femei tinde să porumbei.
În ajunul Crăciunului, Kevin turneul oraş într-o limuzină şi vizitează piept lui Duncan jucărie, un magazin de jucării locală, unde il intalneste pe proprietarul filantropice, dl Duncan. Acolo, Kevin descoperă veniturile din vanzarile de Craciun vor fi donate la un spital de copii. Dl Duncan îi permite să ia o pereche de turturele ceramice ca un cadou, instruindu-l să dea unul la o altă persoană ca un semn de prietenie veşnică. Bandiţii umede, Harry şi Marv Merchants Lyme, Kevin Chase în camera de hotel. Dl Hector, concierge hotel, se confruntă cu Kevin despre cardul de credit, care a venit ca fiind furat. Kevin fuge, dar este oprit de către Harry şi Marv. Ei discuta despre planurile de rupere în magazin de jucării în acea noapte înainte de Kevin fuge în spate de un taxi birjă.
În Florida, de McCallisters descoperi care Kevin a fost gasit folosind cartea de credit a lui Petru, în New York. Familia zboară la New York şi Kate încearcă cu disperare să găsească Kevin. După ce a menţionat anterior că unchiul său, Rob are o casă în New York, Kevin încearcă să-l viziteze, dar casa este vacant şi în curs de renovare. În Central Park, el vine pe doamna porumbel, doar pentru a obţine piciorul prins în timp ce încerca să scape. După ce ea îl eliberează, se uită, de la o crescatorie de mai sus la Carnegie Hall, un local Orchestra Simfonică a efectua. Kevin invata cum viata ei a căzut în afară şi de modul în care ea a ocupat cu ea prin grija de porumbei in parc, el promite să fie prietenul ei.
După ce a părăsit sala, Kevin conduce înapoi la primărie şi stabileşte diferite capcane armelor în interiorul acestuia. Kevin ajunge la magazin de jucării în timpul Harry şi Marv de break-in, aruncă o cărămidă legat, cu o notă de la dl Duncan prin fereastra pentru a seta alarma în afara magazinului, şi este urmărit în primărie. După fiecare primăvară două capcană în casă, Kevin fuge la o cabina de telefon şi formează 911. Bandiţii umede prinde Kevin când a aluneca pe un petic de gheaţă şi să-l ia la Central Park. Doamna porumbelul se furişează în spatele ei şi aruncă birdseed pe ele înainte ca acestea pot ucide Kevin. El porneşte de artificii ce a cumpărat mai devreme pentru a semnala poliţiei. La scurt timp după, Harry şi Marv sunt arestaţi. La magazin de jucării, domnul Duncan găseşte nota lui Kevin şi realizează rolul său în oprirea jaf.
Kate vine pe doi ofiţeri de poliţie, în Times Square, şi aduce aminte de pasiunea lui Kevin pentru pomul de Crăciun. Kevin face o dorinţă de la Rockefeller Center Pomul de Crăciun. El vede apoi Kate, şi doi se întâlnesc şi reconcilia. Un camion de cadouri de la magazin de jucarii vine la Plaza Hotel în ziua de Crăciun, în dimineaţa ca o recompensă pentru familia lui Kevin pentru el esecul jaf. Buzz sugerează că dacă nu ar fi fost pentru a obţine pe Kevin zbor greşit, ei nu ar fi în suita cu pomul de Crăciun şi cadouri gratuite, în primul rând, şi Kevin permite să deschidă prezenta mai întâi ca un semn de reconciliere. În timpul festivităţilor, cu toate acestea, Kevin merge la Central Park pentru a da doamna porumbel o turturea, reafirmându-şi promisiunea lui. La hotel, Cedric ofera factura lui Kevin room service, în valoare totală de 967.43 dolari, la Buzz. Peter întrerupe Kevin de apel din, “Kevin, ai petrecut 967 dolari pe room service?”, Moment în care Kevin ruleaza pe spate şi se termină filmul.