Hitman

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu un montaj care prezintă un grup de copii care primesc chel tatuaje de coduri de bare şi primirea de arme de foc şi de formare în mână-la-corp. În aceste scene, se arată că aceste baietii sunt ridicate pentru a fi asasini şi instruiţi pentru a ucide.
Interpol agentul Mike Whittier (Dougray Scott), ajunge la casa lui şi descoperă Agentul 47 (Timothy Olyphant), în studiul său, în cazul în care doi vorbesc despre viata 47 ca un ucigas profesionist de lucru pentru un contractor necunoscut cunoscut sub numele de agenţie. Filmul dezvaluie ca el a spune povestea.
Trei luni înainte de, 47 este completarea unui rezultat pozitiv la un lider de gasca pe nume Bwana Ovie (Eriq Ebouaney), în Niger. El primeşte o comunicare de la persoană de contact Agenţiei lui, Diana (Lisa Jacobs), şi se spune că este de a ucide tinta următorul său, preşedintele rus Mihail Belicoff (Ulrich Thomsen), public. El completează misiunea sa ca a ordonat, dar înainte de a putea părăsi Rusia, el este contactat de către patronii săi. Ei l-au spun că există un martor la asasinarea şi obligarea lui să o intercepteze. Atunci când agentul 47 trage cu arma pentru a trage ei pe strada, el îşi dă seama că nu este el văzut înainte. El nu o trage, dar ratează doar fiind el însuşi asasinat.
Angajatorii dezvălui locaţia sa la agenţi rus FSB, care face planuri să-l intercepta. Ca el este pe cale să fie luate, de contact sau de la agenţia de personal îl cheamă să-l avertizeze. Ea îi spune că a ordonat Belicoff lovit pe el însuşi. După o evadare dramatica de la hotel, 47 intercepteaza Nika (Olga Kurylenko), o femeie care a asistat presupune hit lui. Ea este amanta lui Belicoff. El o interoghează despre Belicoff şi descoperă că Belicoff a avut loc în organism dublează.
Ca Nika şi 47 încercarea de a lua un tren şi mai mult în interior rus care sunt interceptate de asasini mai mult de la agenţie. 47 ucide cinci dintre ele înainte de ranind agent Whittier şi partenerul său. Înfuriat la încă o scăpare, şi agent FSB Markov pentru Interpol să părăsească ţara imediat. În acelaşi timp, 47 de contacte de agent Smith (James Faulkner) a CIA. El oferă o înţelegere Smith – el va ucide Udre Belicoff (Henry Ian Cusick), fratele lui Mihail, în schimbul pentru o favoare de la CIA. Udre este un traficant de arme si comerciant de sclavi pe care atât CIA si FSB-au vrut mort de ceva timp. Agentul Smith informează că 47 Udre a fost de planificare ceva cu un traficant de arme german pe nume preţ. Interceptarea l-ar putea duce la 47 la Udre.
47 şi de călătorie Nika la Istanbul, unde 47 de răpeşte Preţ de la un restaurant, în scopul de a pune ca Pornind de la o întâlnire cu Udre. 47 ucide mai târziu Udre şi acoliţii săi, deci dublu Belicoff este obligat să participe la funeraliile lui Udre. 47 răpeşte agent Markov şi-l forţează să aibă propriile sale agenti FSB Încercaţi să trage dublu Belicoff ca el ofera un elogiu pentru Udre.
Deghizat ca un soldat, 47 reuşeşte să omoare toţi poliţiştii de duble Belicoff lui şi ia-l în camera de arhiepiscop în biserică. 47 în loc să-l ucide şi apoi îşi permite să fie luat în custodie de către Interpol şi Whittier agent.
În acest moment Agent Smith furnizează pe sfârşitul lui de afacere, având agenţii de sub comanda sa intercepteze convoiul Interpol, care se transporta 47 la aeroport, oferind 47 distragere necesar pentru a scăpa.
Scena apoi clipeşte înainte de conversaţie între agent Whittier şi 47 care au loc la casa lui de agent Whittier. După încheierea până conversaţia lor, de 47 de dezvăluie corpul unui Hitman mort. 47 sugerează agent Whittier merge împreună cu planul lui 47, recunoscând că organismul în casa lui este reală 47 de ani, ceea ce înseamnă că Whittier nu va supravieţui dacă el nu.
Nika este indicat iau un plic de la un expeditor care nu trebuie divulgate. In interiorul ei, există documente şi un mesaj care spune ca ea detine acum o vie (ea a spus 47 din visul ei din copilarie de a avea unul). Între timp, 47 este o uitam de departe, prin domeniul de aplicare al pusca cu luneta lui. El apoi se uită la cadavrul de un alt ucigas platit, situată aproape de el, şi spune, “v-am spus să o lase în pace, trebuie să fi ascultat.”. El apoi se întoarce înapoi, şi pleacă.