Hide and Seek

Raporteaza film nefunctional!

Vaduv David (Robert De Niro) și fiica sa Emily (Dakota Fanning), cu care el împărtășește o relație cu probleme, mutare după ce mama lui Emily, Allison (Amy Irving), se sinucide. David întâlnește o femeie Elizabeth locală (Elisabeth Shue) și nepoata ei, Amy, care este aproximativ aceeași vârstă ca și Emily. Sperând să cultive o prietenie nouă pentru Emily, David stabilește un joc-dată pentru ea. Joacă-Data este rasfatata cu toate acestea atunci când Emily taie fata de papusa lui Amy. În ciuda pretenții play-data, David și Elizabeth a lovit off, deși Emily acte ostile față de ea, de asemenea.
Atunci când un prieten de familie, Katherine (Famke Janssen), vine in vizita lui David si Emily, Emily dezvăluie Charlie, prietenul ei imaginar. Elizabeth mai târziu vizitează, în speranța de a face pace cu Emily. Atunci când Emily îi spune că ea se joacă de-a v-ați ascunselea cu Charlie, ei Elisabeta complace pretinzând să-l caute. Cu toate acestea, cineva împinge Elisabeta pe fereastră la moartea ei. Atunci când solicită David Emily, care a făcut-o, ea a răspuns că Charlie a făcut. David, înarmat cu un cuțit, se duce in afara, unde il intalneste pe aproapele său. El presupune vecinul lui este Charlie și taie-l cu cuțitul, după care vecinul suspect cheamă poliția.
Înapoi în casa, David constată că, deși aparent el a fost în studiul său ori mai multe, cutiile nu au fost niciodată de fapt, neambalate. David își dă seama că el a împărțit personalitate și că Charlie nu este deloc imaginar: Charlie este David însuși. Ori de câte ori a apărut David a fost, în studiul său, Charlie a fost de fapt în control. David, de asemenea, își dă seama că, în personalitatea lui Charlie, el a ucis soția și a făcut să pară a fi o sinucidere. El reamintește, de asemenea pe deplin evenimentele din partid noapte înainte de moartea soției sale, în cazul în care el a prins inseala sotia pe el, care a declanșat tulburări de personalitate a lui David.
David își dă seama că el este neajutorat și vă permite Charlie preia corpul său. Ca Charlie, el crime seriful local, și Emily solicită Katherine pentru ajutor. Katherine sosește și este atacat de Charlie. Emily reușește să scape casa si rula în peșteră, unde a întâlnit inițial Charlie. Katherine ia pistolul de la șerif morți și urmează Charlie la pestera. Charlie se preface a fi David și atacuri Katherine. Ca el amenință pe Emily, Katherine îl împușcă tocmai la timp, în cele din urmă îl omoară.
Ceva mai târziu, Emily se pregătește pentru școală, în viața ei nouă cu Katherine. Cu toate acestea, desenul lui Emily de ea cu Katherine are două capete, ceea ce sugerează că ea acum, de asemenea, sufera de personalitate dubla.