Hercules

Raporteaza film nefunctional!

După încarcerarea the Titans sub ocean, zeii greci Zeus şi Hera, sotia sa au un fiu pe nume Hercule. În timp ce alţi zei sunt vesel, Zeus “gelozie Hades, fratele parcele pentru răsturnarea lui Zeus şi articolul Muntele Olimp. Revenind la Parcele de ajutor, Hades învaţă că, în optsprezece ani, o aliniere planetară va permite Hades pentru a localiza si elibera Titans să cucerească Olympus, dar numai în cazul în care Hercule nu interferează. Durerea lui Hades trimite slujitorii şi de panică de a dispune de Hercule. Cei doi reuşi de la răpirea şi hrănire el o formulă care il transforma muritor, dar nu pentru a elimina puterea lui supraomenească înainte de Hercules este găsit şi adoptat de către agricultori şi Amphitryon Alcmene.
Ani mai tarziu, adolescenta Hercule devine un proscris din cauza puterea lui, şi se întreabă unde a venit de la. Dupa ce parintii sai adoptivi dezvălui colier l-au gasit cu, Hercule decide să viziteze templul lui Zeus pentru răspunsuri. Statuia lui Zeus Templul lui vine la viaţă şi dezvăluie tot cu Hercule, spunându-i că el îşi poate recâştiga dumnezeirea lui de a deveni un “erou adevărat”. Zeus trimite Hercule şi sa uitat infantile capota prieten Pegasus pentru a găsi satir-Filoctet “Phil” pentru scurt-care este cunoscut pentru eroi de formare. Cei doi se intalnesc Phil, care sa pensionat de la eroi de formare din cauza numeroase dezamăgiri, dar Hercule inspiră-l să urmeze visul de a antrena un erou adevarat, care va fi recunoscut de către zei. Antreneaza Phil Hercules într-un erou potenţial, şi atunci când el este mai în vârstă, ei zboară de Teba. Pe drum, se întâlnesc Megara-”Meg” pentru scurt-o fată sarcastic Hercules, care salvează de la Nessus centaur. Cu toate acestea, după concediul de Hercule, Phil, şi Pegasus, Meg este dovedit a fi Minion Hades “, au vândut sufletul la el pentru a salva un iubit infidel.
Sosind în Teba, Hercules se află nedorit de către cetăţenii asuprite până Meg apare, susţinând doi băieţi sunt prinşi într-un defileu. Hercules le salvează, stiu ca ei sunt durerile şi de panică în deghizat, care să permită Hades să convoace Hydra pentru a lupta împotriva Hercules. Hercules continuu taie capetele sale, dar mai multe capete până la înlocuirea acestora Hercule ucide monstru provocând o alunecare de teren. Hercules este vazut ca un erou si o celebritate, dar spune Zeus Hercules el nu este încă un erou adevarat. Driven la depresie, Hercule se transforma in Meg, care se încadrează în dragoste cu el. Hades învaţă de acest lucru şi face un pact cu Hercule, să renunţe la puterile sale de douăzeci şi patru de ore şi Meg va fi nevătămat. Hercules este de acord, pierde puterea lui, şi este şocat atunci când Hades, arată că Meg este de lucru pentru el.
Hades dezlănţuie the Titans, care urca Olympus şi de captare a zeilor, în timp ce un Cyclops merge la Teba să omoare Hercule. Phil inspiră Hercules a lupta şi a ucide Cyclops, dar Meg este strivit de un stâlp care se încadrează salvarea Hercules de la ea, permiţându-i să-şi recâştige puterea lui. Hercule şi Pegasus zboară spre Olimp unde zeii elibera şi de a lansa the Titans în spaţiu în care să explodeze, chiar dacă Meg moare înainte de a se întoarce la ea. Cu sufletul Meg de proprietate acum Hades “, Hercule sparge în Infern, unde negociază cu Hades la Meg gratuite de la Styx, în schimb pentru propria viaţă. Dorinţa lui să-şi sacrifice viaţa restabileşte dumnezeirea lui şi nemurire înainte de râu de viaţă golire poate-l omoare, iar el salvează Hades MEG şi pumni în Styx. După revitalizarea Meg, Hercule şi prietenii săi sunt chemat la Olimp unde Zeus şi Hera bun venit acasă de fiul lor. Cu toate acestea, Hercules decide să rămână pe Pământ, cu Meg, cu binecuvântarea părinţilor săi. Hercules se întoarce la Teba, în cazul în care el este salutat ca un erou adevărat ca Zeus creează o imagine a lui Hercule în stele comemorează eroismul său.