Hellraiser III: Hell on Earth

Raporteaza film nefunctional!

Revelația umanitatea lui fostului proprie în Hellraiser II-lea a dus la Chinovitul numit Pinhead fiind împărțită în două entități distincte: auto Fosta sa, Primul Război Mondial armata britanică Căpitane Eliot Spencer, și o manifestare a id lui Spencer, care ia forma unor pinhead. În timp ce Spencer ajunge în uitare, Pinhead este prins, împreună cu caseta de puzzle, printre cifrele zvârcolindu-și fețe deformate gravate în suprafața unui pilon complicat sculptate – Pilonul Sufletelor.
Pilon este cumpărat de către bogata si rasfatata JP Monroe (Kevin Bernhardt), proprietar al unui club de noapte popular numit Boiler Room. În timpul investigației sale, un reporter ambitios de televiziune tineri, Joey Summerskill (Terry Farrell), încet începe să învețe despre Pinhead și caseta de puzzle misterios. Joey este introdus pentru a durerea caseta poate aduce, atunci când ea vede un adolescent amator de club de a fi rupt în afară de lanțurile de box într-o cameră de spital de urgenta. Joey urmărește caseta și o tânără pe nume Terri (Paula Marshall) la clubul de noapte Boiler Room. Terri a furat anterior caseta de la clubul de noapte.
Interviuri video cu bandă sunt recuperate de la Institutul Channard uneia dintre victimele fostului Pinhead bumbac Kirsty. Joey și Terri să învețe prin intermediul videoclipuri despre cenobiți demonice și puterea caseta de puzzle-Lament Configuration și că acesta este singurul mijloc de a trimite înapoi la Pinhead Iad. Pinhead rămâne în stare latentă până când într-o noapte de mai multe lanțuri de agatat trage din pilon și rip într-una dintre cele retrag clubului,, Sandy (Aimée Leigh) care Monroe tocmai recent culcat cu. După uciderea Sandy, Pinhead consumă carnea ei și fata ei denaturate apare pe pilon. Pinhead convinge Monroe să-i aducă mai mulți membri clubului, astfel el poate hrăni pe ei și să fie eliberat din pilonul.
Între timp, Joey este contactat de către spiritul Eliot Spencer, care îi spune că aceasta “Pinhead” este o entitate separată decât cel întâlnit de Kirsty anterior. Fără a umanității lui Spencer de a acționa ca o influență de echilibrare, acest Pinhead este complet răul și nu are nici un sens de ordine. Mai degrabă decât să respecte legile tărâmului Chinovitul, el va răzbuna fără discriminare ravagii pe Pământ pentru propria sa plăcere cu excepția cazului în care este oprit. În scopul de a-l învingă, Joey trebuie să se reunească spiritul lui Spencer cu Pinhead, fuziune le înapoi într-o singură entitate.
La punctul culminant al filmului, Pinhead și Joey confrunta reciproc într-o cameră cazan. “Pinhead” demon spune Joey să-i dea caseta, apoi ea a rupe distanță și începe să fugă. Pinhead învie cadavrele victimelor sale în cenobiți, dar ele sunt apoi trimise rapid spre iad. Joey se găsește într-o cer, ca tărâm și ajunge față în față cu o apariție care pare a fi tatăl ei mort. Apariția spune Joey să-i dea de configurare Lament, alias caseta puzzle, și se dovedește a fi Pinhead în deghizare. Pinhead o prinde în mașini și se pregătește să o transforme într-o Chinovitul, dar se confruntă de spiritul lui Spencer, care forțat el însuși siguranțe în Pinhead. Joey sparge liber și înjunghie Pinhead, trimițându-l înapoi în iad. Cu umanitatea lui Pinhead restaurat, Joey îngroapă Caseta Puzzle din ciment.
Scena finală a filmului prezinta o clădire nouă construită în cazul în care Joey îngropat caseta, cu designul interior al cladirii fiind aceeași ca și configurare Lament (preluding la evenimentele din filmul următor, Hellraiser: Bloodline).