Hatchet

Raporteaza film nefunctional!

Sampson şi fiul lui Ainsley sunt pescuitul într-o mlaştină. În timp ce urina este Ainsley, Sampson tace; Ainsley merge pentru a vedea unde este şi găseşte cadavrul lui Sampson. El apucă repede harpon lui, doar pentru a fi ucis de către o fiinţă monstruoasă necunoscut.
În timpul o sărbătoare Mardi Gras în New Orleans, există un grup de prieteni, inclusiv Ben şi a lui Marcus cel mai bun prieten. Ben decide să meargă la un turneu bantuit mlaştină, şi Marcus este de acord să i se alăture. Cei doi găsi tur închis, deoarece ghidul, Rev Zombie, a fost dat în judecată pentru neglijenţă. Rev Zombie sugerează că se încearcă un loc mai departe în jos pe stradă, deţinut de over-the-top, lipsit de experienţă ghid turistic Shawn. Marcus decide să plece, dar se răzgândeşte la văzut două fete topless: Misty, un star porno ditzy, si Jenna, una autoritară, lăudăroşi, până-şi-venire actrita. Director lor lipsit de ruşine, Shapiro, este de asemenea prezent. Ben plăteşte pentru sine şi Marcus şi Shawn le duce cu autobuz turneu, în cazul în care alţi turişti, Jim şi Shannon Permatteo, un cuplu din Minnesota, şi liniştită, la cald temperat Marybeth sunt în aşteptare.
Shawn nu ştie ce se face, pe care altii sa realizeze ca se ajunge la mlaştină. Shapiro are Misty şi Jenna benzi în jos şi de film o scena pentru Castorii Bayou ar fi placi de toata lumea cu barca, în timp ce o mlaştină fără adăpost-locuitor îi avertizează departe de mlaştină. Shawn le conduce prin mlaştinile şi case abandonate din trecut, inclusiv unul în care Victor Crowley, o creatura deformat, a trăit. Shawn menţionează “o noapte, tatăl lui Victor merge nebun şi whacks-l în faţă cu un topor”, în timp ce caută la lumini “fantomă”, cu toate acestea, Shannon vede pe cineva în copaci, şi Shawn accidental se blochează într-o stâncă, se scufunda barca. Pentru a ajunge la teren, ei trebuie să meargă pe un copac rupt. Jim este muscat pe picior de un aligator, făcându-l, Misty şi Shapiro intră în apă. Ajung la ţărm şi a alerga la siguranţă, în timp ce Jim sangereaza abundent. Ei îşi dau seama că Shawn nu este un ghid turistic, el este doar un student de colegiu în căutarea pentru bani. Marybeth scoate un pistol şi a adus îi informează că tatăl şi fratele ei, Sampson si Ainsley, a dispărut în timp ce pescuitul din apropiere, probabil de la mâinile lui Crowley. Ea apoi le spune povestea reală a lui Victor Crowley.
Mult timp în urmă, probabil în 1940 de 60 de ani, Crowley a fost un băiat care a fost deformat ţinut ascuns de lume, de către tatăl său. Un Halloween, un grup de copii a decis să sperie Victor prin aruncarea de artificii în casa lui, dar a fost cuprins de flăcări. Tatal lui Victor a încercat hacking jos usa cu un topor, ci pentru că Victor a fost apăsat până în partea cealaltă a uşii, el a lovit în faţă cu securea, omorandu-l. Tatal lui Victor a murit de inima zdrobită zece ani mai târziu. Marybeth consideră că Victor hoinareste mlaştină ca un spirit razbunator.
Victor ucide cea mai mare parte de oameni in apropiere de casa lui, pe care le stau in fata. Shannon devine înfuriat este cu toată lumea cât de speriată şi decide pentru a ajuta la soţul ei în casă. Jim şi Shannon sunt ucişi de către Victor. Marybeth muguri de Victor, dar acest lucru doar îl face să cadă. În timp ce fug, Shapiro este separat de grup şi ucis. După găsirea cadavrului lui Shapiro, Shawn, Jenna, Misty si Marcus stau de pază ca Ben şi Marybeth obţină arme numai să vină peste lui Sampson si organele lui Ainsley. Patru sunt speriat de zgomote in tufisuri care se dovedesc a fi un animal mic. Jenna este atacat şi rănit de către Victor, cu o masina de slefuit cu banda la fel ca şi Marybeth Ben ajunge cu arme. Loveşte Ben Victor, cu o lopată făcându-l să cadă şi să se înjunghiat cu o furcă. Shawn încearcă să lopata, dar Victor se apucă primul şi decapitates-l cu ea. El ucide apoi Jenna prin tragerea in teapa ei cu lopata acelaşi care decpitated Shawn în timp ce ceilalţi alerga.
Supravieţuitorii decid pentru a atrage Victor înapoi la casa lui şi a pus pe foc cu rezervoarele de benzină din şopron. Ben intră în şopron pentru a prelua un rezervor de benzină în timp ce stă de pază şi Misty Marybeth şi Marcus acţionează ca momeală. Marybeth şi Marcus descoperi că Misty lipseşte, iar cadavrul ei este aruncat pe Ben de Victor primul cap decapitat şi apoi trunchiul ei. Ben găseşte un tanc şi aruncă-l pe Victor în timp ce Marybeth Marcus şi-l pună pe foc, dar începe ploaia şi focul se stinge. Trei începe să fie difuzate prin intermediul unui cimitir şi pentru a găsi poarta încuiată, Ben este abordată de către Victor, care scuipa sânge, în faţa lui înainte de el este târât în siguranţă. Ei încep să fugă, dar Marcus este apucat de Victor şi ucis. Victor apucă un pol de poarta si urmariri Ben şi Marybeth, aruncând-o în piciorul lui Ben. Marybeth apleacă poli până când este indicat la Victor, care se impales pe el. Barca Ben şi Marybeth bord Sampson şi fugi; Marybeth este prinsi de alge marine şi a tras sub apă. Ea vede braţul lui Ben lipirea în apă pentru ei pentru a apuca, dar este tras în sus de către Victor, care deţine o moarte lui Ben tăiată antebraţ. Filmul se încheie cu Victor deţine o tipa.