Harry Potter and the Sorcerer’s Stone

Raporteaza film nefunctional!

Înainte de începerea roman, Voldemort, considerat expertul cel mai rău şi puternic întuneric în istorie, a ucis parintii lui Harry, dar a disparut in mod misterios după ce a încercat să-l omoare pe copil Harry. În timp ce lumea vrajitorilor a fost sărbători căderea lui Voldemort, profesorul Dumbledore, profesor McGonagall şi Rubeus Hagrid plasat la un an-vechi orfan în grija lui Muggle (non-expert), unchiul şi mătuşa: Vernon şi Petunia Dursley.
De zece ani, ei şi fiul lor Dudley neglijat, abuzat şi chinuiţi Harry. La scurt timp înainte de ziua de nastere unsprezecelea lui Harry, o serie de scrisori adresate lui Harry ajunge, dar Vernon le distruge înainte ca Harry să le poată citi. Pentru a scapa de scrisori, Vernon ia familia la o mică insulă. Ca ele sunt, stabilindu-se în rafale Hagrid prin uşa de a spune ceea ce familia Dursley Harry l-au ţinut de la aflarea: Harry este un expert şi a fost acceptat la Hogwarts.
Harry ia Hagrid la Diagon Alley, un magic-ascunse de cumpărături al secţiei de votare, în Londra, unde Harry este uimit să descopere modul în care el este celebru printre vrăjitori ca “baiatul care a trăit”. El, de asemenea, constată că el este destul de bogat, deoarece o moştenire de la părinţii săi au rămas în depozit la Banca vrajitorilor Gringotts. Ghidaţi de Hagrid, el cumpără cărţi şi echipament care are nevoie pentru Hogwarts. La magazin bagheta, el constată că bagheta care i se potriveşte cel mai bine este geamăn al lui Cap de Mort, atât baghete conţine pene din aceeaşi Phoenix [1].
O lună mai târziu, Harry pleacă de acasă la familia Dursley de a prinde Hogwarts Express de la staţia de cale ferată King Cross. Acolo, el întâlneşte familia Weasley, care-i arată cum să treacă prin zid magic la peronul 9 ¾, în cazul în care trenul este în aşteptare. În timp ce pe tren Harry face prieteni cu Ron Weasley, care îi spune că cineva a încercat să jefuiască un seif de la Gringotts. În timpul călătoriei să îndeplinească Hermione Granger. Un alt elev nou, Draco Malfoy, însoţit de Vincent Crabbe şi Sidekicks Goyle Grigorie, oferă consultanţă Harry, dar Harry nu ii place aroganta lui Draco şi de a aduce atingere.
Înainte de cină termenul prima în Sala Mare şcolii, elevii noi sunt alocate de către casele Hat Sortare magic. Înainte de a este rândul lui Harry, el atrage atenţia profesorul Plesneala lui si se simte o durere în Voldemort lăsat cicatrice pe frunte. Atunci când este rândul lui Harry să fie sortate, Hat se întreabă dacă el ar trebui să fie în Viperinilor, dar atunci când Harry obiecte, Hat-l trimite să se alăture Weasleys în Gryffindor. În timp ce Harry se mananca, el pune sub semnul întrebării Percy Weasley despre Plesneala.
Dupa o prima lecţie teribilă potiuni cu Snape, Harry şi Ron Hagrid vizită, care locuieste intr-o casa rustica la marginea pădurii Interzis. Acolo ei învaţă că jaf de la Gringotts sa întâmplat în ziua Harry retras bani. Harry îşi aminteşte că Hagrid a scos un pachet mic din casa în care a fost rupt şi a căutat.
În timpul elevilor noi “Prima mătură-lecţie de zbor, Neville Longbottom rupe incheietura mainii, si Draco ia avantajul de a arunca mare Neville uituc de Remembrall fragil în aer. Harry dă Chase pe coadă de mătură său, prinderea Remembrall centimetri de la sol. Profesorul McGonagall faptul liniuţe şi numeşte el, ca solicitantul de nou pentru echipa Gryffindor Vajthat. [2]
Când Draco trucuri Ron şi Harry, însoţite de Neville si Hermione Granger, într-o excursie la miezul nopţii, când intră accidental un coridor interzis şi de a găsi un imens câine cu trei capete. De grup se retrage în grabă, şi anunţuri Hermione, care câinele este în picioare într-o capcană-uşă. Harry concluzionează că este monstru paza pachetul Hagrid preluate de la Gringotts.
După ce de competenţă ostentativ Ron critică Hermione în Charms, ea ascunde în lacrimi, în toaleta fetelor. Profesorul Quirrell raportează că o revenire a intrat temnite. În timp ce toată lumea se întoarce la dormitoare lor, Harry şi Ron se grăbesc să avertizeze Hermione. Troll colţuri Hermione în toaletă, dar atunci când Harry bagă bagheta lui la una din nările sale, Ron foloseşte vraja levitaţie de a elimina troll, cu propriul club. Ulterior, mai multe ajung profesori şi Hermione ia vina pentru luptă şi devine un prieten fermă a doi băieţi.
Seara, înainte de meciul lui Harry Vajthat în primul rând, el vede Plesneala primesc asistenţă medicală de la Filch pentru o muscatura de pe picior de câine cu trei capete. În timpul jocului, coadă de mătură lui Harry iese de sub control, pune în pericol viaţa, şi anunţuri Hermione, care Plesneala se uita la Harry şi bolborosea. Ea peste linii la standul Profesori “, bat peste profesor Quirrell in graba ei, şi stabileşte foc la haina lui Plesneala. Harry îşi recapătă controlul de coadă de mătură şi capturile sale Snitch de Aur, castigand jocul de Gryffindor. Hagrid refuză să creadă că Plesneala a fost responsabil pentru pericolul lui Harry, dar vă permite alunecare, care a cumparat cainele cu trei capete, şi că monstrul este un secret paza care apartine profesorul Dumbledore şi cineva numit Nicolas Flamel.
Harry şi Weasleys staţi la Hogwarts pentru Crăciun, şi unul de cadouri lui Harry, de la un donator anonim, este o pelerina Invizibilitatea deţinut de tatăl său. Harry foloseste pelerina pentru a căuta secţiunea bibliotecii restrictionata pentru informaţii despre Flamel misterios, trebuie să se sustragă Plesneala şi Filch după un ţipetele de carte fermecate o alarmă, şi alunecă într-o cameră care conţine Oglinda Erised, care arată părinţii săi şi mai multe a lor strămoşi. Harry devine dependent de viziunile Mirror şi este salvat de profesorul Dumbledore, care explică faptul că arată ceea ce privitorul cel mai tânjeşte cu disperare pentru.
Atunci când restul elevilor reveni pentru următorul termen, Draco joacă o festă Neville, şi Harry Neville console cu un dulce. Carte de colectie învelite cu dulce identifică Flamel ca un alchimist. Hermione în curând descoperă că el este un om 665 de ani, care deţine Piatra Filozofală cunoscut doar a lui, de la care poate fi extras un elixir de viaţă. Câteva zile mai târziu, Harry anunţuri Plesneala ascuns faţă de marginea din Pădurea Interzis. Acolo, el a jumătate aude o conversaţie pe furiş despre Piatra Filozofală, în care solicită profesorul Plesneala Quirrell dacă a găsit o modalitate trecut cainele cu trei capete şi spune ameninţător Quirrell de a decide de partea cui este pe. Harry concluzionează că Plesneala încearcă să fure Piatra Quirrell şi a ajutat la pregătirea unei serii de apărare pentru ea, care a fost o greseala aproape fatala.
Cei trei prieteni descoperi că Hagrid se ridica un copil dragon, care este împotriva legii expertul, şi aranja să-l contrabandă din ţară la miezul nopţii. Draco ajunge, în speranţa de a ridica de alarmă şi de a lua-le în probleme, şi se duce să-i spuneţi profesorul McGonagall. Desi Ron este muscat de dragon şi este trimis la infirmerie, Harry şi Hermione spiritul dragon în condiţii de siguranţă departe. Cu toate acestea, ei sunt prinşi, iar Harry pierde pelerina de invizibilitate. Ca parte din pedeapsa lor, Harry, Hermione, Draco, iar Neville (care, în încercarea de a opri Harry şi Hermione, după ascultarea Draco ceea ce a fost spus, a fost prins de către McGonagall, precum şi), sunt obligaţi să ajute Hagrid a salva un prost-vătămate Unicorn în pădure interzis. Ei au împărţit în două părţi, şi Harry si Draco găsiţi morţi unicornului, înconjurat de sângele ei. O cifră cu gluga crawlere la cadavru şi de băuturi de sânge, în timp ce ţipetele Draco şi fuge. Se mută cu capişon figura spre Harry, care este lovit de o durere cumplita de raspandire de cicatrice. Când Harry îşi recapătă cunoştinţa, cifra cu glugă a plecat şi un centaur, Firenze, se oferă să-i dea o plimbare înapoi la şcoală. Centaur Harry spune că bea sângele un unicorn va salva viata unei persoane mortal rănit, dar la preţul de a avea o viata blestemat de la acel moment. Firenze sugerează Voldemort băut sângele unicornului de a castiga forta suficient pentru a face elixir de viaţă de la Piatra Filozofală, şi recapete sănătatea plin de băut că. La întoarcerea sa, Harry descoperă că cineva a alunecat sub pelerina Invizibilitatea foi sale.
Câteva săptămâni mai târziu, în timp ce de relaxare după examenele de sfârşit de sesiune, Harry se întreabă cum brusc ceva la fel de ilegal ca un ou de dragon a intrat în posesia lui Hagrid. Pădurarul spune că a fost dat de către un străin cu glugă, care ia cumparat mai multe băuturi şi a cerut-l cum să obţineţi trecut cainele cu trei capete, care admite Hagrid este uşor – muzică trimite-l sa doarma. Conştiente de faptul că unul din aparare de piatra filozofală nu mai este sigur, Harry merge să informeze profesorul Dumbledore, doar pentru a afla că directorul tocmai a plecat pentru o întâlnire importantă. Harry concluzionează că Plesneala falsificat mesajul care a apelat Dumbledore departe şi va încerca să fure piatra care noaptea.
Acoperite de pelerina invizibilitate, Harry şi cei doi prieteni merge la camera de câine cu trei capete, unde Harry trimite fiara să doarmă prin asumarea unui flaut dat să-l de Hagrid de Crăciun. După ridicarea-capcana usa, ei întâmpină o serie de obstacole, fiecare dintre care necesită abilităţi speciale deţinute de către unul din trei, şi unul care necesită Ron să se sacrifice într-un joc de şah a lui Wizard. În camera de finală Harry, acum singur, mai degrabă decât găseşte Quirrell Plesneala. Quirrell admite că a lăsat să troll, în care a încercat să omoare pe Hermione de Halloween, şi că a încercat să omoare Harry în timpul meci de Vajthat prima, dar a fost răsturnate de Hermione. Snape a fost încercarea de a proteja şi Harry suspectate Quirrell. Quirrell serveşte Voldemort şi, după ce a eşuat să fure Piatra Filozofală de la Gringotts, stăpânul său a permis să-l posede, în scopul de a îmbunătăţi şansele lor de succes. Cu toate acestea, singurul obiect în cealaltă cameră este oglinda Erised, şi Quirrell pot vedea nici un semn de Piatra. La licitarea lui Voldemort, Harry Quirrell forţele să stea în faţa oglinzii. Harry se simte meniurile piatră în buzunar şi încearcă să se stagneze. Quirrell elimină turban său, dezvăluind faţa Voldemort pe partea din spate a capului. Voldemort / Quirrell încearcă să apuca de piatră de la Harry, dar pur şi simplu atingeţi Harry face carnea Quirrell de a arde. După lupte în continuare Harry trece afară.
El se trezeşte în spital, scoala, unde Profesorul Dumbledore îi spune că el a supravieţuit, deoarece mama sa sacrificat viaţa ei să-l protejeze, şi Cap de Mort nu putea înţelege puterea de o astfel de iubire. Voldemort Quirrell lăsat să moară, şi este probabil să se întoarcă prin alte mijloace. Dumbledore a prevăzut că oglinda ar arăta Voldemort / Quirrell numai se face elixir al vieţii, aşa cum au vrut să folosească Piatra Filozofală, Harry a fost posibilitatea de a vedea Piatra în oglindă pentru că el a vrut să-l găsească, dar nu să-l folosească. Stone a fost distrus.
Harry se întoarce la familia Dursley pentru vacanta de vara, dar nu le spune că, în vârstă-vrăjitori este interzis să folosească magia în afara Hogwarts.
[Edit] personajele principale
Harry Potter este un orfan care Rowling a imaginat ca un [3] “sfrijit, cu părul negru, băiat cu ochelari, care nu ştiu că era un vrăjitor.” Ea a dezvoltat povestea seria “şi de caractere pentru a explica modul în care Harry a ajuns să fie în această situaţiei şi modul în care sa desfăşurat viaţa de acolo [4] În afară de primul capitol, evenimentele din această carte avea loc chiar înainte de şi în anul următor unsprezecea zi de naştere a lui Harry.. Atacul lui Voldemort a lăsat un fulger bolţ în formă de cicatrice pe frunte lui Harry, [4], care produce dureri de junghi când Voldemort sau un asociat apropiat al expertului întuneric se simte nici o emoţie puternică. Harry are talent natural pentru Vajthat prodigioasă şi capacitatea de a convinge prieteni pasionati de discursuri.
Ron Weasley este varsta lui Harry şi Rowling-l descrie ca prieten cel mai bun final, [5] “, mereu acolo când ai nevoie de el.”
Hermione Granger, fiica a unei familii toate Muggle, este o fata autoritară, care a memorat aparent de cele mai multe manuale, înainte de începerea mandatului. Rowling a descris Hermione ca un “foarte logic, dreaptă şi bună” caracterul [6], cu “o mulţime de nesiguranţă şi o mare frică de eşec sub swottiness ei” [6] În ciuda eforturilor sale de a păstra sâcâială Harry şi Ron afară de necazuri., ea devine un prieten apropiat al celor doi băieţi, după ce o salva de la un troll, şi abilităţile sale magice şi de analiză joacă un rol vital în găsirea Piatra Filozofală.
Neville Longbottom este un băiat grăsuţ, timid, astfel încât uită că bunica lui îi dă o Remembrall. Abilităţilor magice Neville sunt slabe şi a apărut doar în timp, pentru a salva viaţa lui când a fost opt ani. În ciuda timiditatea lui, Neville va lupta cineva, după unele încurajarea sau dacă el crede că este corect şi important.
Profesorul Dumbledore, un bărbat înalt, subţire, care poarta ochelari de Half-moon şi are părul de argint şi o barbă că intră perfect în centura lui, este directorul de la Hogwarts, şi a crezut că a fi doar expertului temerile Voldemort. Dumbledore, în timp ce renumit pentru realizarile sale in magie, consideră că este dificil de a rezista dulciuri şi are un simţ al umorului capricioasă. Deşi el ridică din umeri pe lauda, el este conştient de stralucirea lui. Rowling îl descria ca “simbol al bunătăţii”. [7]
Profesorul McGonagall, un bărbat înalt, sever cu aspect femeie cu părul negru legat într-un coc strâns, învaţă Schimbarea, şi, uneori, se transformă într-o pisică. Ea este responsabilă de Gryffindor House si, spre deosebire de profesorul Plesneala, nu arată favoritism faţă de elevi în casa ei, dar profită de orice oportunitate pentru a ajuta la Gryffindor prin mijloace corecte. Potrivit autorului, “sub care morocănos exterior” este “un pic de o softy vechi” [8].
Petunia Dursley, sora mamei lui Harry Lily, este o femeie subţire, cu un gât lung pe care ea foloseşte pentru spionaj pe vecinii. Ea a ceea ce sora ei magic ca un monstru şi încearcă să pretindă că ea niciodată nu a existat. Sotul ei, Vernon este un om puternic, a cărui construit irascibil fanfaronada acoperă o minte îngustă şi o frică de nimic neobişnuit. Fiul lor Dudley este un bătăuş supraponderal, rasfatata.
Draco Malfoy este un băiat subţire, pal, care vorbeşte într-un tărăgăna plictisit. El este arogant cu privire la abilitatea lui de Vajthat, si dispretuieste pe oricine care nu este un expert de sange pur – şi vrăjitori, care nu împărtăşesc punctul de vedere. Parintii lui au susţinut Voldemort, dar a schimbat părţi după dispariţia expertul întunecată. Draco evită confruntările directe, şi încearcă să Harry şi prietenii săi în probleme.
Spasme, bâlbâială profesorul Quirrell învaţă de Apărare Împotriva Magiei Negre. Reputaţia de el a fost un savant genial, dar nervul lui a fost spulberat de o întâlnire cu vampiri. Quirrell poartă un turban să ascundă faptul că el este în mod voluntar posedat de Cap de Mort, al cărui chip apare pe partea din spate a capului Quirrell lui.
Profesorul Snape, care are un nas coroiat, ten si par gras salcie negru, învaţă potiuni, dar este dornic de a învăţa de Apărare Împotriva Magiei Negre. Plesneala laudă elevi în Viperinilor, propria casă, dar profită de orice oportunitate de a umili alte persoane, în special Harry. Mai multe incidente, începând cu durere de fotografiere în cicatrice lui Harry aproape de sfârşitul cina în primul rând, duce Harry şi prietenii săi să se gândească Plesneala este un adept al lui Voldemort.
Hagrid, o jumătate de-gigant de aproape 12 de metri (3,7 m), înalt, cu părul negru încurcat şi barba, a fost expulzat de la Hogwarts si bagheta lui a fost rupt, dar profesorul Dumbledore lasă-l să stea pe ca paznicul de vânătoare şcolii, un loc de muncă care îi permite să nume de generoase afectiune si chiar animale de companie pe cele mai periculoase de creaturi magice. Hagrid este cu înverşunare loial Dumbledore şi devine rapid un prieten apropiat al lui Harry, Ron şi Hermione mai târziu, dar nepăsarea lui îl face nesigure.
Şcolii interimar, Filch, ştie secretul şcolii pasaje mai bine decât oricine altcineva, cu excepţia, eventual, gemenii Weasley. Pisica lui, doamna Norris, vânători de ajutoare sale pentru elevi incorect. Alţi membri ai personalului Hogwarts includ: bondoc profesor profesor Fitoterapia Rasada, profesor Flitwick, mic şi excitabil Charms profesor, care este discret, prietenos faţă de Harry, Istoria somnifer de profesor Magic, profesorul Binns, o fantomă care nu pare să fi observat propria sa moarte, şi Hooch Doamnă, antrenor Vajthat, care este strict, dar un profesor atent, metodic. Peeves Poltergeist rătăceşte în jurul clădirilor provoacă probleme pentru oricine el poate.