Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Raporteaza film nefunctional!

Harry Potter şi Prizonierul din Azkaban se deschide pe noapte înainte de ziua de nastere treisprezecelea lui Harry, atunci când primeşte cadouri, prin poştă, bufnita de la prietenii lui de la şcoală. În dimineaţa următoare, la micul dejun, Harry vede la televizor că un om pe nume Black este pe liber de la închisoare. În acest moment, matusa Marge vine să stea cu familia Dursley, şi ea insulte parintii lui Harry de mai multe ori. Harry accidental o face să se umfle. Harry iese din casă Dursley şi este preluat de către Knight Bus, dar numai după o observare alarmant de un câine mare, negru. Autobuzul Cavalerilor scade pe Harry la Aleea Diagon, în cazul în care el este întâmpinat de Cornelius Fudge, Ministrul Magiei. El închiriază o cameră şi aşteaptă începerea şcolii. În Aleea Diagon, Harry termina scoala lui, admiră o coadă de mătură Firebolt în fereastra de un magazin, şi după ceva timp, gaseste prietenii lui Ron şi Hermione. La un magazin de animale de companie, Hermione cumpara o pisica pe nume Crookshanks, care urmăriri Scabbers, sobolan lui Ron pentru animale de companie de imbatranire. Ron este cel mai nemulţumit. Noapte înainte de toate capul la Hogwarts, Harry aude părinţii lui Ron discuta faptul că Sirius Black este după Harry.
Consiliul de elevi la Hogwarts Express tren şi sunt oprit o dată de către o entitate numita Dementor. Harry leşină şi este reînviat de profesorul Lupin, noua aparare impotriva Magiei Negre profesor. Curând după aceea, elevii ajung la Hogwarts şi clase de a începe. În clasa Divinatie, profesorul Trelawney prevede moartea lui Harry citind tealeaves şi de a găsi reprezentarea unei Grim, o moarte negru mare simbolizând câine. În grija clasei Creaturilor Magice, Hagrid introduce pe elevi să Hippogriffs, cruci mari, demne de profund între un cal şi un vultur. Insulte Malfoy una dintre aceste fiare, Buckbeak, şi este atacat. Reacredinta trage din prejudiciu în încercarea de a avea Hagrid concediat şi Buckbeak pune la moarte. În apărare împotriva Magiei Negre, profesorul Lupin conduce clasă într-o înfrângere a Boggart, care schimba forma pentru a apărea ca cea mai mare temere privitorului. Pentru Lupin, se transformă într-o lună plină, pentru Ron, un paianjen. Harry nu are nici o sansa de a se lupta.
În timpul unei vizite la Hogwarts Hogsmeade, un sat vrăjitor Harry, care nu este în măsură de a vizita, deoarece nu are permisiunea de alunecare, Harry are ceai cu profesorul Lupin. Harry descoperă că motivul pentru care nu a fost permis să lupte Boggart a fost că Lupin au îngrijorat că va lua forma de Voldemort. Această preocupare Harry capturile prin surprindere, pentru că Harry a fost gândit mai mult teamă despre Dementori groaznice. Plesneala aduce Lupin o poţiune abur, care băuturi Lupin, mai mult de alarma lui Harry. Mai târziu în acea noapte, Sirius pauze negru în Hogwarts şi distruge portretul Fat Lady care păzeşte Gryffindor Tower. Studenţii petrec dormit noaptea în Sala Mare, în timp ce cadrele didactice cauta castel. Curând după aceea, se mută Vajthat in toi, iar Casa Gryffindor joacă împotriva Hufflepuff. În timpul jocului, Harry spionii caine mare negru, şi secunde mai târziu, el vede un tezaur de Dementori. El îşi pierde cunoştinţa şi cade de pe coada de mătură lui. Harry se trezeşte pentru a găsi că coadă de mătură său de încredere a zburat în Willow Whomping şi a fost distrus în toamna lui, şi-a pierdut jocul în sine. Mai târziu, Harry învaţă de la Lupin că Dementori Harry afectează atât de mult, deoarece trecutul lui Harry este atât de oribil.
În timpul vizitei Hogsmeade următoare, de la care Harry este interzisă, deoarece el nu a primit permisiunea de alunecare sa semnat, Fred şi George Weasley da Harry Harta Marauder, a scris de cvartet misterios de Moony, prongs, Wormtail şi Padfoot. Această hartă Harry conduce printr-un pasaj secret in Hogsmeade, în cazul în care el se intoarce in sanul Ron şi Hermione. În interiorul taverna Hogsmeade, Harry aude Cornelius Fudge discuta responsabilitatea Sirius Black pentru moartea părinţilor lui Harry “, precum şi pentru moartea a un alt student Hogwarts, Peter Pettigrew, care a fost aruncată în aer de biţi, lăsând doar un deget. Înapoi la Hogwarts, Harry află că Hagrid a primit o notificare a spune că Buckbeak, Hippogriff care a atacat Malfoy, va fi pus la încercare, şi Hagrid este neconsolat. Sărbătorilor de iarnă se rostogolească în jurul. De Crăciun, Harry primeşte o Firebolt, coadă de mătură de curse cele mai impresionante din lume. Mai mult său şi disperarea lui Ron, Hermione raportează coadă de mătură de profesorul McGonagall, care este nevoie de departe, temându-se că este posibil să fi fost trimise (şi blestemat), de către Sirius Black.
După sărbători, Harry începe să lucreze cu profesorul Lupin să lupte cu farmecul Dementori Patronus, el este moderat de succes, dar încă nu în totalitate încredere în capacitatea lui de a le indeparta. În curând, înainte de joc împotriva Ravenclaw, coadă de mătură a lui Harry este întors la el, si ca Ron este nevoie de până la dormitor, el descoperă dovezi că Scabbers a fost mâncat de Crookshanks. Ron este furios la Hermione. Curând după aceea, joacă Gryffindor Ravenclaw la Vajthat. Harry, pe Firebolt lui, triumfă, castigand jocul. După ce toţi elevii au plecat la culcare, Sirius Black sparge în dormitorul lui Harry şi slash-uri cortina din jurul patului lui Ron. Câteva zile mai târziu, Hagrid invită Harry şi Ron peste pentru ceai şi cearta lor este bazata pe renume pentru Hermione pe seama Scabbers şi Firebolt. Ei simt puţin vinovat, dar nu teribil. Curând Harry, sub haina invizibilitate lui, Ron întâlneşte în timpul unei călătorii Hogsmeade, când se va întoarce, Snape il prinde şi confiscă Harta Marauder lui. Salvează Lupin Harry de la furia lui Plesneala, dar după aceea îl mustrări sever pentru risca siguranţa sa pentru “un sac de trucuri magice.” Ca Harry lasă biroul lui Lupin, el execută în Hermione, care îl informează că data de Buckbeak de executare a fost stabilit. Ron, Hermione şi Harry sunt reconciliate în eforturile lor de a ajuta Hagrid. In acest timp, Hermione este subliniat în mod excepţional de toate de munca ei, şi într-o zi ea loveşte Reacredinta pentru a alege pe Hagrid şi ea închide Divinatie, concluzionând că profesorul Trelawney este o fraudă mare. Câteva zile mai târziu, bate Gryffindor Viperinilor într-un joc murdar de Vajthat, castigand Cupa de Vajthat.
Examene rostogolesc în jurul, şi în timpul examenului lui Harry Divinatie inutil, profesorul Trelawney prezice revenirea lui Voldemort a funcţionarului înainte de miezul nopţii. Ron, Hermione, Harry şi scut se în mantia de invizibilitate a lui Harry şi capul să-l mângâie Hagrid înainte de execuţie. În timp ce la cabina lui, Hermione descoperă Scabbers în ulcior de lapte a lui Hagrid. Ei lasă, şi Buckbeak este executat. Ca Ron, Harry, Hermione şi părăsesc casa lui Hagrid si de bobinat de la sunetul de topor, ciine mare, negru se apropie de ei, pounces pe Ron, si trage-l în Willow Whomping. Harry şi Hermione şi Crookshanks cratimă în jos după ei, ciudat, Crookshanks ştie să apăsaţi butonul de secretul de a mai flailing copac. Se misca printr-un tunel subteran şi a ajunge la Shrieking Shack. Ei au găsit că caine negru sa transformat în Sirius Black şi este într-o cameră cu Ron. Harry, Ron, Hermione şi reuşesc să dezarmeze negru, şi înainte de Harry poate ucide Negre, răzbunând moartea părinţilor săi, profesorul Lupin intră în cameră şi îl dezarmează. Harry, Ron si Hermione sunt îngrozit ca Lupin şi schimbul de negru o serie de nominalizari si de a imbratisa.
După ce cei trei elevi destul de calma pentru a asculta, Lupin si Black explica totul. Lupin este un vârcolac care rămâne blândă, printr-o potiune special de abur făcut pentru el de Plesneala. În timp ce Lupin a fost un student de la Hogwarts, cei mai buni prieteni lui, James Harry Potter, Sirius Black, şi Peter Pettigrew, a devenit Animagi (oameni care pot lua forme de animale), astfel încât acestea ar putea zburda în motive cu Lupin, la luna plina. Ei explica cum Plesneala a urmat o dată pe Lupin spre site-ul transformarea lui într-o glumă practic stabilit de către Sirius, şi a fost salvat strict de James Potter. În acest moment, Plesneala se arată de sub mantia lui Harry invizibilitate a scăzut, dar Harry, Ron, Hermione şi-l dezarmeze, făcându-l inconştient. Lupin si Black explică apoi că ucigaşul reală a părinţilor lui Harry nu este negru, dar Peter Pettigrew, care a fost presupus mort, dar într-adevăr ascuns în toţi aceşti ani deghizati ca Scabbers. Lupin Scabbers transformă în Pettigrew, care squeals şi garduri vii, dar în cele din urmă mărturiseşte, dezvăluie el însuşi să fie slujitorul lui Voldemort, şi negru pentru a fi nevinovat. Ei au toate calatori inapoi la Hogwarts, dar la vederea lună plină, Lupin, care a uitat să ia poţiune sa de control (lichid aburi), se transformă într-un vârcolac. Sirius Black raspunde prin transformarea în câine negru, mare, în scopul de a proteja Harry, Ron, Hermione şi de la Lupin. După cum se întoarce de la negru de conducere vârcolac în pădure, un roi de abordări Dementori, iar negrul este paralizat de frică. Una dintre cele Dementori pregăteşte pentru a suge sufletul din Harry, al cărui farmec Patronus este pur si simplu nu suficient de puternic. Din undeva vine un Patronus care conduce pe Dementori departe. Harry leşină.
Harry se trezeşte în aripa spitalului de a auzi şi Cornelius Fudge Plesneala discuta faptul că Sirius Black este pe cale de a fi dat sărut Dementor fatal lui. Harry şi Hermione protest, susţinând nevinovăţia lui Black, dar la nici un rezultat, apoi Dumbledore intră în cameră, shoos faptul altele, si misterios sugerează că Harry şi Hermione de călătorie înapoi în timp, a lui Hermione-dispozitiv de cotitură, şi a salva cât negru şi Buckbeak. Hermione se ei de o oră de sticlă colier spate de trei ture, şi Harry şi Hermione sunt înfipt în trecut, în cazul în care se salveze Buckbeak puţin timp înainte de execuţia sa. Dintr-un loc ascuns în pădure, Harry urmăreşte secvenţa de Dementor şi descoperă că el a fost cel care a chemat Patronus, şi el este atins şi confuz să se constate că Patronus lui a luat forma unui cerb pe care el recunoaşte instantaneu ca prongs , tatăl său animagi formular. După salvarea de sine sa trecut de la Dementori, Harry şi Hermione zboară spre turn în cazul în care Negre este închis, şi se salveze Neagră, trimiţându-l departe de libertate pe spatele lui Buckbeak. A doua zi, Harry este întristat să afle că profesorul Lupin se lăsa la Hogwarts, din cauza speriat noaptea precedentă. Dumbledore se întâlneşte cu Harry şi îi dă sfaturi înţelepte părintească cu privire la evenimentele care s-au întâmplat. La casa trenul, Harry primeşte o scrisoare de bufniţă-post, de la Sirius, care conţine o scrisoare permisiunea Hogsmeade, cuvintele de confirmare a faptului că el este în siguranţă, în ascuns, cu Buckbeak şi că el era, de fapt, expeditorul Firebolt, şi un mic PET bufniţă pentru Ron. Harry se simte uşor înălţaţi ca el se întoarce să-şi petreacă vara lui cu familia Dursley.