Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Raporteaza film nefunctional!

Ca Lord Voldemort regăseşte Wand Bătrân de la mormântul lui Albus Dumbledore, Severus Snape a devenit director Hogwarts. Dupa ingroparea Dobby, Harry Potter are Griphook Goblin-l ajute, Ron, Hermione şi pauză în seif Bellatrix Lestrange, la Gringotts banca, suspecta un Horcrux poate fi acolo. Griphook este de acord, în schimb pentru Sabia de Gryffindor. Harry are wandmaker Ollivander identifică două baghete luate de la Malfoy Manor. Ollivander spune că a aparţinut Bellatrix şi Draco Malfoy, dar lui Reacredinta-a schimbat credinta de la Harry.
În casa lui Bellatrix, Harry descoperă Horcrux este cupa Helga Hufflepuff lui. El preia, dar Griphook smulge sabia şi abandonează trio-ul, lasandu-le încolţit de securitate alertat. Eliberare trei gardian balaurul şi să fugă pe spate. Harry vede o viziune de spiriduşi de ucidere Voldemort, inclusiv Griphook, şi învaţă Voldemort este conştient de furt. Harry, de asemenea, îşi dă seama că este un Horcrux la Hogwarts, cumva conectat la Rowena Ravenclaw. Trio-ul apparate în Hogsmeade, şi au pornit alarmele Caterwauling. Acestea sunt salvate de către Aberforth Dumbledore, care instruieşte portretul de sora sa mai mica, Ariana, pentru a aduce Neville Longbottom, care conduce trio-ul printr-un pasaj secret, în Hogwarts.
Plesneala aude de revenirea lui Harry şi avertizează personalul şi elevii de pedeapsă severă pentru sprijinirea Harry. Harry se confruntă cu Snape, care fuge după Minerva McGonagall îl provoacă la duel. McGonagall adună comunitatea de la Hogwarts să se pregătească pentru luptă. La insistenţele lui Luna Lovegood, Harry vorbeşte cu fantoma lui Helena Ravenclaw, care arată că Voldemort efectuat “magia neagră”, pe diademă mama ei, care este în cameră de cerinţei. Ron şi Hermione merge la Camera Secretelor, în cazul în care Hermione distruge Horcrux cupa cu un Fang Basilisk. În camera de cerinţei, Draco, Grigorie Goyle şi Blaise Zabini atac Harry, Ron si Hermione dar interveni. Goyle aruncă un blestem Fiendfyre şi nu este în măsură să-l controleze, si este ars la moarte în timp ce Harry si prietenii sai a salva Reacredinta şi Zabini. Harry înjunghie diademă cu Fang talie şi Ron se loveşte în Sala de cerinţă, în cazul în care acesta este distrus. În ceea ce forţele lui Voldemort ataca scoala, Harry, văzând în mintea lui Voldemort, îşi dă seama că lui Voldemort şarpe Nagini este definitivă Horcrux. După intrarea în hangar pentru bărci, trio-ul martorului Voldemort spune Plesneala Wand Bătrân nu-l pot servi până la Plesneala moare, el are, apoi Nagini Kill Plesneala. Înainte de a muri, spune Plesneala Harry să ia amintirile sale Pensieve. În haosul de la Hogwarts, Fred, Lupin, Tonks şi sunt ucişi.
Harry invata din amintirile lui Plesneala faptul ca Snape a iubit mama lui Harry, Lily, dar dispreţuia tatăl său, James, acesta din urmă l-au agresat. După moartea ei, Snape a lucrat în secret cu Dumbledore pentru a proteja Harry de Cap de Mort din cauza iubirii sale pentru Lily. Harry, de asemenea, învaţă că moartea lui Dumbledore, la mâinile Snape a fost planificat între ele. Harry descoperă că el a devenit un Horcrux atunci când Voldemort iniţial nu a reuşit să-l omoare şi că, Harry trebuie să moară pentru a distruge parte din sufletul lui Voldemort în el. Harry se duce să moară în mâinile lui Voldemort, în Pădurea Interzis. Voldemort arunca blestemul Killing pe Harry, care se găseşte într-o temniţă în care spiritul lui Dumbledore îl întâlneşte şi explică faptul că o parte din Cap de Mort în Harry a fost ucis de propria blestemul lui Voldemort. Harry decide pentru a reveni la corpul său pentru a face faţă lui Voldemort pentru ultima oară.
Voldemort anunţă moartea aparentă a lui Harry la Hogwarts pentru toată lumea, şi că oricine care îl sfidează va fi ucis. Ca Neville dă un discurs sfidător, Harry descoperă că este în viaţă. Neville atrage Sabia de Gryffindor din Hat Sortare, şi se angajează ca Harry Cap de Mort într-un duel tot castelul, decapitates Neville Nagini, lăsând Voldemort muritor. Molly Weasley ucide Bellatrix, în Sala Mare. Standul final al luptei lui Harry şi lui Voldemort este Blestemul lui Voldemort uciderea propriu revenire şi distrugerea lui. Dupa batalie, Harry explică faptul că liderul Wand l-au recunoscut în calitate de căpitan sa, deoarece el a dezarmat Draco Malfoy la Manor, care la rândul lor au dezarmat proprietar anterior, Dumbledore. Harry fixează Wand Bătrân, de respingere a puterii sale.
Nouăsprezece ani mai târziu, Harry şi Ginny Potter, cu Ron Weasley şi Hermione, ma uit cu mandrie ca copiii lor, pentru a pleca de la Hogwarts, staţia King Cross.