Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

Raporteaza film nefunctional!

Ministrul Magic Rufus Scrimgeour, care anterior a refuzat să creadă că Lord Voldemort a revenit la vrajitorilor si lumi Muggle, se adresează mass-media vrajitorilor, afirmând că ministerul va rămâne puternică, chiar ca Lord Voldemort putere câştiguri.
Severus Snape ajunge la Malfoy Manor pentru a informa Lord Voldemort şi moartea lui Devoratorii de plecare a lui Harry de la unitate Privet nr 4. Lucius Malfoy Voldemort commandeers bagheta lui, ca propria bagheta lui Voldemort, nu pot fi folosite pentru a ucide Harry, baghete lor fiind “gemeni”.
Între timp, Ordinul Phoenix aduna la unitate Privet şi Harry escorta de siguranţă, cu ajutorul poţiune Polyjuice pentru a crea şase Harrys momeală. În timpul zborului lor la casa familiei Weasley, la Burrow, toate sunt într-o ambuscadă de către Devoratorii Mortii, care ucide Mad-Eye Moody si bufnita lui Harry, Hedwig, răni şi George Weasley. La Burrow, Harry are o viziune de Ollivander bagheta-maker fiind chinuit de Voldemort, care pretinde că a minţit Ollivander să-l susţinând că singura modalitate de Voldemort ar putea ucide Harry a fost, prin utilizarea bagheta altei persoane.
Scrimgeour ajunge la Burrow şi distribuie cele trei elemente din averea lui Albus Dumbledore lui Ron, Hermione şi Harry. Ron primeşte Deluminator lui Dumbledore, Hermione, o copie a Tales of Beedle Bard, şi Harry Snitch prima de Aur, care a prins vreodată într-un meci de Vajthat. Scrimgeour arată că Harry a fost lăsat moştenire de Godric Gryffindor sabia, dar ministrul explică faptul că sabia nu era a lui Dumbledore de a trece mai departe si, în orice caz, a fost lipsă.
Apoi, Devoratorii Mortii prelua controlul Ministerului şi a asasina Scrimgeour, ei folosesc autoritatea sa de a persecuta Muggle născuţi vrăjitoare şi vrăjitori. Ei perturba nunta lui Bill Weasley şi Fleur Delacour. Harry, Hermione, şi RonNext disapparate la Londra şi de a găsi sanctuar de la nr 12 Publicaţi Grimmauld. Acolo vor descoperi că “R.A.B.” de fals Horcrux medalionul este Regulus Arcturus Black, fratele mai mic al lui Sirius Black. Din Kreacher, negru de casa-elf, ei învaţă că Mundungus Fletcher a furat medalionul real. Kreacher şi Dobby reţinere Fletcher, care arată că medalionul este în posesia de Dolores Umbridge. Sub masca de poţiune Polyjuice, trio-ul se infiltreze cu succes şi de a prelua Ministerul medalionul. Trio-ul de evacuare în Pădurea Dean, după accidental dezvăluie locaţia Nr 12 Publicaţi Grimmauld la Yaxley, un Devorator al Morţii, care apucă pe Ron ca trio-ul apparates departe de minister.
Imposibil de a distruge Horcrux, care le iau transformă-l poartă, în scopul de a dilua puterea maligne. Harry vede o viziune de Voldemort interoga Gregorovitch, un renumit bagheta-maker, care susţine că un adolescent a furat o dată Wand Bătrân legendar de la magazinul său. În timp ce Ron poartă medalionul, el este depăşit cu suspiciune pe care Harry şi Hermione sunt care se încadrează în dragoste şi cu frustrarea de la lipsa lor de progres, şi el abandoneaza doi în pustie. Harry şi Hermione decide să meargă la Hollow lui Godric, în cazul în care vizita mormintele părinţilor lui Harry “. Ei au, de asemenea, vizita casa de Bathilda Bagshot, care poate avea Sabia de Gryffindor, pe care ei cred ca pot distruge Horcruxes. Cu toate acestea, ele sunt în schimb încolţit de sarpe lui Voldemort, Nagini, care a fost posedă cadavrul Bagshot. Hermione rupe accidental bagheta lui Harry ca ei să scape în pustie, în cazul în care Hermione identifică hoţul misterios vazut in viziunea lui Harry ca Gellert Grindelwald.
Atunci când cade seara, Harry vede o căprioară Patronus care-l conduce la un iaz îngheţat. Sabia lui Gryffindor se afla sub gheata de iaz. Harry sparge gheata si sare pentru a ajunge în sabie. Medalionul în jurul gâtului său încearcă să-l sugrume, dar Ron ajunge la salvarea lui Harry. Medalionul chinuri Ron, joacă pe sentimentele sale de inadecvare şi gelozie, până când aruncă Ron cu sabia.
Trio-ul apoi vizita Xenophilius Lovegood pentru a afla despre un simbol vazut de mai multe ori pe drumul lor. Ei învaţă că simbolul reprezintă Talismanele Mortii: Wand Bătrân, Piatra Învierea şi pelerina de invizibilitate. Lovegood le trădează la Devoratorii Mortii într-un efort de a avea răpit fiica sa întors. Harry prevede Voldemort de învăţare din Grindelwald, care se află liderul Bagheta cu Dumbledore în mormântul său.
Trio-ul de evacuare în pustie o dată mai mult, în cazul în care acestea sunt capturate de Snatchers şi duşi la Malfoy Manor. Bellatrix Lestrange prizoniere Harry şi Ron într-o pivniţă în care se descoperă Luna, Ollivander, şi Goblin Griphook. Torturi Bellatrix Hermione pentru informaţii despre cum au ajuns sabia, care Bellatrix crede a fi în casa ei de la Gringotts. După ce Dobby apparates pentru a le salva, o luptă scurtă rezultă, şi dueluri Harry si Draco dezarmează. Dobby este ucis de Bellatrix cu pumnalul ei ca protagonişti de evacuare. Între timp, Voldemort sparge în mormântul lui Dumbledore şi ia baghetă Bătrân.