Happy Gilmore

Raporteaza film nefunctional!

Happy Gilmore (Adam Sandler) este un jucător de hochei pe gheață aspirant, care are un puternic slapshot și periculoasă că tatăl său târziu l-au învățat ca un copil. Cu toate acestea, mulți posedă, de asemenea, o dungă overaggressive și lipsa de talent, care se opun în mod constant patinaj el de la aderarea unei echipe de hochei. Bunica lui (Frances Bay), care l-au crescut după ce tatăl său a murit, nu a plătit impozitele ei pentru mai mulți ani. Ca atare, ea datorează 270.000 dolari la IRS, și casa pe care bunicul lui Happy “construit cu mainile goale”, este pe cale de a fi confiscate. Gilmore are doar 3 luni pentru a veni cu bani sau altceva casa va fi vândută. Bunica Gilmore este forțat să se mute temporar într-un cămin de bătrâni, condus de un manager de sadic pe nume Hal (Ben Stiller într-un rol de necreditat).
În timp ce posesie mobilier bunica lui, o pereche de mutari provoca Multumit pentru a lovi mingi de golf, și a lui neortodoxe slapshot hochei hit-uri de 400 de metri de trei ori, câștigând 40 dolari, ca urmare. Acest lucru dă fericit ideea de a merge la gama de conducere de a înghesui jucători de golf cu swing lui. Când Progess lui este observat de stele de golf și un club de fostul curent pro Peterson Chubbs (Carl Weathers), a cărui carieră sa încheiat atunci când Golf Pro mâna dreaptă a fost muscat de un aligator în afara, el a convinge fericit pentru a introduce un turneu local de către spunându-i că poate face bani pentru a cumpăra înapoi casa bunicii sale. Multumit câștigă turneul și câștigă un loc pe Tour Golf Pro (tur de golf fictive pe baza PGA Tour). Chubbs sfătuiește fericit să dețină în afara pe aderarea turneu de șase luni, în așa fel încât să-l facă să Chubbs o mai bine toate-în jurul valorii de jucător de golf. Împotriva consiliere Chubbs “, se alătură fericit tur imediat.
Pe tur, fericit face un dușman instantanee de pretentios si arogant Shooter McGavin stele (Christopher McDonald), care vede fericit ca o detrimentul golf și o amenințare la adresa carierei sale. În plus, mulți descoperă că, deși el are o unitate puternica, punând lui este teribil, și izbucnirile sale violente și lipsa de eticheta de golf determina în cele din urmă să ceară Shooter Doug Thompson (Dugan), comisarul de tur, de a expulza fericit. Dar antics fericite sunt garnering tur de cel mai mare rating de televiziune, creșterea participării și desen sponsori mai tineresc, iar cererea Shooter este negat. Pentru a ajuta la racirea fericit în jos și să înceapă să acționeze cu mai mult profesionalism, tur PR cap Virginia Venit (Julie Bowen) este atribuit lui de turneu. În plus față de o poveste de dragoste care formează între Multumit doi, spune Virginia adevărul de ce a intrat de turism și ea este de acord să-l păstrați între ele. Fericit incepe sa se dezvolte un cap rece în timp ce continuă să se îmbunătățească în turnee spre disperarea lui Shooter, care decide să ia problema în propriile mâini și să angajeze Donald (Joe Flaherty), un ventilator dezechilibrat mintal, pentru a heckle fericit la următorul turneu, Pepsi Pro-Am, un turneu în cazul în care pro tur echipa cu celebrități.
La turneul, fericit este asociat cu Bob Barker, apoi gazda / producatorul executiv al show-lungă durată CBS joc pe timp de zi, prețul este corect. Donald imediat începe batjocoritor și să distragă atenția l prin apel la Multumit un măgar, ținând Happy accent pe jocul său atât de mult că el joacă teribil. Exasperat de la o performanță slabă Happy, Barker chiar începe interpelare-l înainte de a se sparge într-o încăierare pe scară largă (care câștigă Barker). Ca rezultat, fericit este suspendat din tur și amendat cu $ 25.000. Nu este totul pierdut ca asigură Fericită un acord cu aprobare de metrou, care îi dă suficienți bani pentru a cumpăra înapoi casa bunicii lui și să plătească amenda.
Cu toate acestea, mulți descoperă că casa este de a fi vandut la o licitatie – ceva ce el nu a știut înainte. În ciuda licitare întreaga sumă de afacere avizare său, Fericit este sumar supralicitat de catre Shooter, care a cumpărat casa pentru a pârghie o înțelegere cu Happy – el va lăsa să aibă casa înapoi în schimbul renunti turneu. Așa cum casa a fost motivul său unic de înregistrare, fericit imediat este de acord, dar este descurajat de Virginia, care îi spune că bunica lui ar vedea mai degrabă l reuși la viață decât au casa, și că talentul său adevărat se află în golf, nu, hochei. Fericit, apoi decide să facă un pariu cu rivalul său pe viitoarea Tour Championship – în cazul în care locurile Fericit mai mare decât Shooter, el devine din spate casa, dar dacă finisaje Fericit spatele Shooter el va pleca de turism; Shooter este de acord. Deși Virginia este încrezător Multumit va câștiga, nu este la fel de fericit că și solicită ajutorul Chubbs. Multumit admite în cele din urmă propriile greșeli și este de acord să lucreze cu Chubbs. Împreună, ei cap de la un teren de golf in miniatura asa de fericit poate îmbunătăți punerea lui, pe care el o face. Mulțumit de progresul Happy, Chubbs dă protejatul său o crosa modificat, modelat în formă de o crosă de hochei, ca un cadou pentru a utiliza pentru turneu. În schimb, Chubbs Fericit prezintă cu capul aligator, care a avut mâna lui (pe care mulți au ucis într-un turneu precedent). Îngrozit de vedere, Chubbs role înapoi și cade o fereastră deschisă la moartea sa.
Hotărât să câștige turneul pentru Chubbs, fericit este uniform compensată cu Shooter dupa primele 2 etape. Shooter este uimit că a fost fericit să țină pasul cu el, și până la sfârșitul a treia zi a turneului, Happy este Shooter conduce. În disperare, Shooter solicită din nou pe Donald. Planul Shooter doua zi vine in actiune, ca Donald lovește fericit cu un Volkswagen Beetle, care a purcede la berbec într-un turn de televiziune de la gaura 18. Un fericit vătămată refuză să renunțe la turneu, dar descoperă repede că el și-a pierdut capacitatea de a lovi drum lung și picături de plumb prin mai multe lovituri la rubrica în găurile finale. Cu toate acestea, după aplicarea o lecție de Chubbs, și de a primi un impuls moral important din Bunico, el este capabil de a refocaliza și Shooter legături care merg la gaura 18. După Shooter face lovitura sa de egalitate, se prabuseste si blocuri turn TV putt fericit pentru birdie. Fericit este obligat să ia împușcat lui cu turnul din drum, și încă o dată ceea ce folosește Chubbs l-au invatat sa faca un truc pentru a castiga împușcat Tour Championship și casa.
Ulterior, un încercări de a fura isterice Impuscaturi jacheta Multumit de aur, dar este rapid bătut de către șeful vechi Happy, domnul Larson (Richard Kiel), precum și o mulțime furioasă de spectatori. Filmul se încheie cu Multumit fiind felicitat de către fantoma două mâini de Chubbs, Abraham Lincoln, și aligator.