Happy Feet

Raporteaza film nefunctional!

Fiecare pinguin cântă un cântec unic, numit “Cântec al inimii”, pentru a atrage un partener. Dacă inimii pinguin masculin se potriveşte piesa feminin, cei doi pinguini pereche. Norma Jean, o femeie pinguin, canta “Kiss”, după care Memphis, un mascul de pinguin, canta “Heartbreak Hotel”. Norma Jean alege Memphis ca partenerul ei. Ea prevede un ou, care este plecat cu Memphis, în timp ce Norma Jean lasă cu alte femele la peşte. În timp ce masculii se lupta prin iarna grea, Memphis scade accidental ou, pe scurt se expune la temperaturi de îngheţ din Antarctica. Pui rezultat, Mumble, are ochi albaştri, mai durabile, pene şi puf, o voce teribil. Cu toate acestea, Mumble are un talent pe care nici un alt pinguin a vazut vreodata: step. Un Mumble zile rătăceşte într-o zonă retrasă, în cazul în care el este liber să dansezi fără plângeri. Mumble este întreruptă atunci când Boss Skua şi posse lui Dino, Frankie, şi încercarea de Vinnie să-l mănânce. Boxe Mumble cere de către liderul de ambalajului despre o banda galbena, care se anexează la glezna dreapta. Skua Boss Mumble spune că el a fost răpit de “străini”. Mumble scapă restrâns de păsări de înfometaţi care se încadrează într-o crăpătură.
Ani mai târziu, Mumble, acum un adult, dar încă pe jumătate acoperit in jos pufos, se alătură lui absolvenţi de clasa la prima lor călătorie în ocean, în cazul în care vor găsi o mare aisberg să se odihnească pe. După întreruperea cântec absolvenţilor, Mumble este forţat să plece, şi găseşte un aisberg mai mic. Un sigiliu leopard-l aleargă pe iceberg. După ce scăpa de pecetea de leopard, el se împrieteneşte cu un mic grup de burlaci care sunt Pinguinii Adelie, care formează un club numit “Amigos”: Ramon lider, Raul fraţi şi Nestor, şi fraţii gemeni Rinaldo şi Lombardo. Amigos îmbrăţişa repede miscarile de dans al lui Mumble şi asimila-l în grupul lor, inadaptabil. Bucuria lui Mumble se taie scurt, atunci când începe accidental o avalanşă şi provoacă un excavator ascuns uman pentru a se rostogoli de la un ghetar. Condus de curiozitate, el stabileşte pentru a găsi “străinilor”, responsabile pentru masina. Mumble are o mulţime de întrebări, şi grupul sugerează că el cere Lovelace, un pinguin Rockhopper care răspunde la întrebări în schimbul de pietre şi este cunoscut sub numele de guru. Lovelace are inele de plastic de un pachet de şase încurcat în jurul gâtului său, pe care il foloseste pentru a proiecta imaginea lui guru. Când a fost întrebat dacă inelele au fost de la străini, Lovelace, care neagă faptul că extratereştrii există şi susţine că inele de plastic s-au conferit lui de fiinţe mistice.
În casa lui Mumble vechi, acesta este sezonul de împerechere, iar Gloria este centrul atenţiei. Deşi ea este înconjurată de o hoarda mare de pretendenti, nici de interesul lor heartsongs ei. Ramon încearcă să ajute Mumble de cântând o versiune spaniolă a “My Way”. Gloria nu este păcălit, totuşi, pentru că ea ştie Mumble nu poate canta. Ea observă apoi Ramon spatele lui Mumble. Gloria devine furios şi se întoarce înapoi pe Mumble. Gloria continua spre alti masculi vizibil aiurit. Ca o ultimă soluţie, Mumble încearcă să o convingă să cânte la ritmul său atingând. Din cauza ei de afecţiune pentru el, ea respectă. Ca ritm lui Mumble accelerează, Gloria găseşte corul a inimii ei, şi îşi dă seama că este “Boogie Wonderland”. Depăşi cu fericire pe care le pot fi colegi de acum, pereche începe de dans, împreună cu alţi pinguini.
Noe Elder vede lipsa lor, de peşte, ca pedeapsă de la Guin Mare “pentru dans a lui Mumble. Mumble încearcă să explice despre misterioasele “străini”, şi că ei sunt cauza a raritatea de peşte, dar numai mama sa şi de Gloria-l cred. Noe exilaţi Mumble din colonie. Mumble promite că va găsi adevărata cauză a foametei. El şi Amigos a reveni la Lovelace, doar pentru a găsi el fiind sufocat de inele de plastic. Lovelace mărturiseşte că s-au blocat în inele în timp ce înot în apropiere de ţărmurile interzise. El arată că malul interzise se află dincolo de terenul de foci elefant şi dincolo de ţara de viscol. Mumble, Amigos şi Lovelace începe călătoria lor. Gloria încearcă să vină, dar Mumble, temându-se pentru siguranţa ei, ea conduce în afara de talentul ei de canto insultarea. Ei călătoresc pe vaste teritorii până ajung la mal.
Mumble vede o barcă şi înoată după. El înoată în prezent, şi se spală la epuizat pe uscat. El este salvat şi se păstrează la World Marine, cu unele pinguini Magellan. El încearcă să comunice cu “străini”, dar atunci când motivele sale nu reuşesc, Mumble aproape cedează la nebunie mult timp după naştere. Când o fată încearcă să interacţioneze cu Mumble prin atingerea de sticlă, el incepe sa danseze, şi în curând o mare mulţime de oameni se adună. El este eliberat înapoi în sălbăticie, cu un sistem de urmărire pe spate. El conduce oamenii la colonia sa. Pinguinii celelalte sunt sceptici, dar atunci când Gloria observa aparatul, îşi dau seama că “străinii” există. Convins, pinguini, împreună cu bătrânii, dans cu Mumble pentru a obţine atenţia oamenilor “.
O echipa de cercetare soseşte şi film dans pinguini. Ele aduc înapoi imagini şi o dezbatere la nivel mondial rezultă. Guvernele dau seama care sunt pescuitul excesiv. Antarctica pescuitul este interzis, iar populaţia de peşte recuperează. La aceasta, a Pinguinilor imperiali şi Amigos sărbători. În scena finală, un pinguin copil este văzut dansând lângă Mumble şi Gloria, sa dovedit a fi fiul lor Erik în Happy Feet două.