Hansel and Gretel: Witch Hunters

Raporteaza film nefunctional!

Abandonat de tatal lor, adânc într-o pădure, tânără Hansel si Gretel introduceți o casa de turtă dulce și sunt înhățat de vrajitoare vechi, care locuiește în el. Vrăjitoarea forțele Hansel să mănânce bomboane în mod continuu în timp ce face Gretel pregăti cuptor, dar fratii ei mai deștept decât ei și împinge în foc. De-a lungul celor cincisprezece ani de la incident, Hansel si Gretel devină vânători de recompense renumit dedicate vrăjitoarele fără milă exterminarea. Munca lor este relativ ușoară, deoarece, pentru un motiv necunoscut, ele sunt imune la vraji si blesteme. Hansel, cu toate acestea, este diabetic, ca urmare a calvarului său și trebuie să ia o lovitură regulat de insulină la fiecare câteva ore ..
Într-o zi, în orașul Augsburg, Hansel si Gretel a preveni Sheriff Berringer de executare Mina, o femeie tânără acuzată de vrăjitorie. Primarul Englemann a angajat cei doi frati pentru a găsi și salva mai mulți copii rapiti de vrajitoare. Berringer angajeaza trackere pentru aceeași misiune, sperând să recâștige ceea ce a primarului. Cu toate acestea, toate, dar una dintre părți sunt ucise în acea noapte de puternic marea vrajitoare Muriel, care trimite membru supraviețuitor înapoi la taverna oraș să explodeze ca un avertisment pentru localnici. Hansel și Gretel, cu ajutorul primarului adjunct Jackson, captura o vrăjitoare și să interogheze ei. Ei descoperă că vrăjitoarele se pregătesc pentru ritualul de Luna in sange, ceea ce impune sacrifica șase băieți și șase fete, fiecare născut la o lună separat. Dintr-o data, Muriel, o altă vrăjitoare, și un troll, Edward, ataca orașul și răpesc fata vizate. Gretel este bătut inconștient, dar este adus la siguranță de către un localnic pe nume Ben, ventilator și un vânător vrăjitoare care aspiră. Hansel apucă o vrăjitoare fug de coadă de mătură ei, dar se pierde în pădure.
În dimineața următoare, Hansel se constată de către Mina, care il duce la un izvor pentru a vindeca rănile. Între timp, Gretel intră în pădure să-l caute, dar ea este asaltat de Berringer și oamenii lui pentru ademenind vrăjitoarele în orașul lor. Ea este salvata atunci când Edward ajunge și mutilează oamenii și repară leziunile ei. Când Gretel întreabă de ce el a salvat, răspunsuri pe care Edward troli servesc vrăjitoarele și de mers pe jos. Hansel si Gretel se reunesc la o cabină abandonat, pe care le descoperă nu este doar casa lor din copilărie, dar, de asemenea vizuina unei vrăjitoare. Muriel apare în fața lor, spunându-le adevărul despre trecutul lor. Ea dezvăluie că mama Hansel si Gretel a fost un mare alb vrăjitoare numit Adrianna, căsătorită cu un agricultor. În noaptea de Luna sange, inima unei vrăjitoare alb este necesar pentru a crea o potiune care face vrăjitoarele impermeabil la foc. Ca Adrianna a fost prea puternic, Muriel orientate Gretel, care a fost dovedit a fi o vrăjitoare albă ea. Muriel răspândit un zvon peste sat despre Adrianna. Pentru a păstra frati departe de gloata de sateni, tatăl lor le-a lăsat în pădure înainte de a fi spânzurat, în timp ce mama lor a fost ars pe rug. Ca urmare a acestei revelații, Muriel lupta fratii înainte ca ea să înjunghie Hansel si Gretel răpește pentru ceremonie.
Hansel se trezește la vederea Mina, care se dezvăluie a fi o vrăjitoare albă. După Mina folosește o vrajă de a binecuvânta frații arsenalul “, Hansel, Mina, și capul pentru a perturba Ben Blood Moon Sabatul. În timp ce mows Mina jos zeci de vrajitoare cu un pistol gatling, grinzi Hansel off împotriva creaturi Muriel și eliberează copii, în timp ce ordinele lui Edward sfidează Muriel și comunicate Gretel înainte de Muriel l aruncă de pe stâncă. Muriel încearcă să fugă, dar Ben ei impusca pe coadă de mătură ei. Pe drumul ei pentru a se întâlni cu Hansel, Gretel găsește Edward si foloseste arma ei asomarea să-l defibrillate înapoi la viață. Hansel, Gretel, și Mina urmați traseul lui Muriel la casa de turtă dulce veche. În timpul confruntării lor, Mina și Muriel luptă ca Ben Hansel și sunt doborât la pământ. Muriel înjunghie mortal Mina. Cei doi frati se angajeze într-o luptă istovitoare împotriva Muriel interiorul casa de turtă dulce, până când ei au decapita cu o lopată. În final, Hansel si Gretel colecta restul de recompensa lor pentru salvarea copiilor înainte de a începe vânătoarea lor viitoare, cu Ben și Edward li se alătură.