Hannibal

Raporteaza film nefunctional!

Şapte ani de la depistarea criminal în serie Jame Gumb, agentul special FBI Clarice Starling (Julianne Moore) este acuzat pe nedrept pentru un raid de droguri mantuiala. Starling şi conectarea ei la Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) provin de la atenţia victimei singura care a supravieţuit Lecter lui, Mason Verger (Gary Oldman), un molestator de copii bogat care Lecter plecat oribil desfigurată şi a paralizat după ce a fost desemnat ca Verger a Curţii numit de terapeut.
Verger foloseşte averea imensă şi influenţa politică pentru a avea Starling mutat la cazul lui Lecter şi se întâlneşte cu ea, în casa lui. Verger se desfăşoară un sistem elaborat pentru a captura, tortura şi ucide Lecter, şi speră că implicarea lui Starling îl va scoate. Într-adevăr, Lecter trimite o scrisoare necajeste după ce a aflat de ruşine ei publice. Deşi scrisoarea conţine nici un indiciu de unde Lecter lui, Starling detectează un miros ciudat care un expert parfum identifică mai târziu ca o crema de piele personalizat al cărui ingrediente sunt disponibile numai la cateva magazine din lume. Ea contactele departamentele de poliţie din oraşele în care magazinele sunt situate, solicită casete de supraveghere. Unul dintre oraşe este de Florenţa, Italia, în cazul în care inspectorul-sef Rinaldo Pazzi (Giancarlo Giannini) se investighează dispariţia unui curator bibliotecă. Pazzi întrebări Lecter, care este deghizat ca “Dr. a căzut”, curator asistent, iar acum îngrijitor al bibliotecii.
La recunoaşterea Dr. căzut în banda de supraveghere, Pazzi accesează baza de date ViCAP FBI de fugari dorite. El invata de Verger de 3 milioane de dolari recompensă pentru oricine de cotitură Lecter pe la el, mai degrabă decât la FBI. Atrasi de recompense Verger lui, ignoră avertismentele Pazzi Starling împotriva încercarea de a captura Lecter singur. El a recrutat un hot de buzunare pentru a obţine o amprenta de Lecter pentru a arăta ca o dovadă de locul său şi, astfel, colecta recompensa. Hot de buzunare este ranit mortal de Lecter, dar reuseste sa obtina de imprimare şi le oferă la Pazzi, care, la rândul său, persoane de contact Verger. Lecter apoi momeli Pazzi într-o cameră izolată de bibliotecă, îi leagă cu cabluri electrice, atârnă, şi disembowels el, înainte de a evada înapoi în Statele Unite ale Americii.
Verger mită Departamentul de Justiţie oficial Paul Krendler (Ray Liotta), sa acuze Starling a reţine o notă de la Lecter, ceea ce duce la suspendarea ei. Lecter atrage Starling la Union Station, dar oamenii lui Verger, care au urmat Starling, captura Lecter şi transporta-l la Verger. Atunci când superiorii ei refuză să acţioneze, Starling, din proprie iniţiativă, Estate infiltrate Verger lui. Verger înseamnă să ai Lecter mancat de viu de o turmă de mistreţi crescute special în acest scop. Starling intervine la liber Lecter, dar este ea însăşi răniţi, iar Lecter o salvează de la animalele vorace. Verger furios ordinele lui Cordell medic privat (Željko Ivanek), pentru a trage Lecter, dar în schimb Lecter convinge Cordell pentru a arunca angajatorului său urât în pen-ul, în cazul în care el este mancat de viu de catre vierii.
Lecter are o Starling sedat la casa lui Krendler lac retras şi tratează rănile ei. Atunci când soseşte Krendler pentru a patra de pauză iulie, el este supus şi drogat de Lecter. Graur, dezorientat de morfină şi îmbrăcat într-o rochie neagra de cocktail Slinky catifea, se trezeşte pentru a găsi Lecter de gătit şi Krendler într-un scaun cu rotile aşezat la masă stabilit pentru o cină elegantă. Slăbită de droguri, ea se uită la în confuzie şi groază ca Lecter indeparteaza partea de sus a craniului Krendler lui, taie o parte a cortexului prefrontal său, sautees ea, şi feed-uri Krendler propriul creier înainte de final, l omoară.
După masă, Starling încearcă să atace Lecter, dar este rapid copleşit. Ea reuşeşte să incatusa incheietura mainii la ei, şi cu poliţia de intrare la reşedinţă, Lecter brandishes o carne secure şi taie mâna stângă să scape. Lecter este vazuta mai tarziu pe un bilet de avion, cu cutie de prânz la lui pull-down masă. În ceea ce el se pregăteşte să mănânce masa lui, inclusiv o parte fierte mică de ceea ce poate sau nu poate fi creierul Krendler lui, un băiat aşezat lângă el cere să încercaţi unele din hrana lui. Lecter permite băiatul mânca o parte din masa lui, spunându-i că mama sa ia spus că, “este important … întotdeauna să încerce lucruri noi.”